Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (45)
Raspunsuri - Pagina 9
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by CamiM
sper ca acum sa mearga: www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae" target="_blank">montaj
Cami &Sofia
poze Sofia
Imi place!!!! E foarte frumos, o sa incerc si eu miine sati trimit una si sper sa faca cit mai multe mamici de ciresici(si taticul tot) asta.
pentru munca depusa.doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4 si 5www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
camelia.t spune:
Cami foarte frumos pana aici.Multumim !
Mi-ar placea daca ar fi si alti copilasi pe care nu i-am mai vazut demult : Katja si Serghei, Raul Celestin, Nichita.....mai sunt multi. Poate se lasa induplecati si revin in livada, mai ales acum ca stam sa dam in floare in curand!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
doroti_5 spune:
Fetelor eu va multumesc de aprecieri, da mii o
strasnic.
Miti sa fiti sanatosei.
Eu nici asta nu prea reusesc sa zic, cu toate ca retraiesc pentru fiecare ciresica, si cu Petra, dadeam refresh permanent, da daca ii mult de lucru nu prea cu srisul, si daca vedeti ca fac greseli va rog sa ma ertati ca eu cam scriu mai mult in rusa, facem contracte cu tarile CSI si se practica mai mult.
bolnaviorii si frumuseii.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4 si 5www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
miti2004 spune:
Cami am trimis pozica ! f frumos albumul ! multumim !
Haideti fetelor, trimiteti poza !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by CamiM
sper ca acum sa mearga: www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae" target="_blank">montaj
Cami &Sofia
poze Sofia
SUPER!!!Fetelor,trimiteti pozici sa iasa ceva si mai si!!!Putem sa trimitem mai multe poze,sau e suficient doar una?Ca eu as mai putea trimite.
gabi25 spune:
CAMIM am trimis 3 poze...daca nu merg toate, alege tu care vrei. Asa imi place colajul cat e pana acum si melodia e una din preferatele mele 
ARABELA oricum nu pot iesi cu ea din casa...de obicei merg la Cotlarciuc ca doar in el am baza, dar de data asta trebuie sa merg la medicul de familie ca eruptia ei va influenta cu ceva vaccinul de la 1 an...nu stiu exact. Am vazut pozele cu Victor, e un scumpel si jumatate.
DOROTI de ce sa-ti fie rusine sa ne spui de poze.....daca noi nu ne laudam cu puii nostri atunci cine sa o faca....uf, ce meriti urechita!!!!! E o dulcica guguta.
MITI sanatate multa la puiut, bine ca stii ce are si ce sa faci in continuare. Si tot vroiam sa-ti scriu apropo de greutatea cireselului....mi nu mi se pare prea mare.....chiar nu inteleg pe unii medici ![]()
Azi Daria a fost mai bine. A bagat si ea mai bine la stomacel azi: dimineata mar ras cu piersica si biscuiti, la amiaz pireu de cartofi, morcov, dovlecel si peste....si normal ca a trebuit sa manance si cu mine snitel si rosie. Acuma a gasit o bucata de paine uscata si roade ![]()
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
mikiion spune:
Mitisanatate la puiut. N-am mai apucat sa intru si sa scriu pt. ca ieri am avut examen.
Iti trimit niste linkuri sa vezi ce se spune despre gastro enterita la bebe. un forum in fr
www.doctissimo.fr/html/sante/bebe/sa_1486_gastro.htm" target="_blank">inca unul mai medical
mai pe scurt
www.servicevie.com/02sante/Cle_des_maux/g/maux59b.html" target="_blank">altul
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
mikiion spune:
O primavara frumoasa cu niste ghiocei din Montreal( de anul trecut, ca aici maine se anunta viscol
)
www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20070301" target="_blank">1 Martie
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
Virsta Marc
mikiion spune:
Camisuperb montajl. Eu , daca ma lasa el, voi trimite o poza cu Marc si taticul. Pt. ca el e nascut pe 8 martie.
Si e un tatic minunat( Cred ca el trebuia sa fie mama, pt. ca are mai multa rabdare decat mine.)
Virsta Marc
CamiM spune:
Puiudana sigur, daca vrei sa trimiti mai multe poze cred ca e ok.
Ma gandeam la un nr maxim de 4 poze de cireasa si vedem cate pot pune de fiecare, voi ce ziceti?
Miti, Gabi25 am primit si pozicile de la voi.
Doroti super Guguta!!
Si tu taci asa chitic!! Rusinica!!!
Ama foarte simpatic Sebitza!!
Miki hmm ce cadou pe mama sotului tau..
de ziua mamei!!Cred ca e o idee buna sa trimiti poza si cu el..!!
Cami &
Sofia
poze Sofia