Bucurii de sept-oct 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 16
tanima_i2002 spune:
Salutare mamicutze.
Noi citim cu regularitate dar scriem mai rar ca nu prea avem ce. Am inceput a doua serie de fizioterapie ptr picioruse (cauza: a stat stramb in burtica la mami) si e f f f marait. Plange mult si s-a rasfatat ca ii fac toate poftele acolo: il pup, il iau in brate, il mangai, ii fac toate goangele de pe lume. Este tare greu dar nu avem ce face. Abia asteptam sa terminam si seria sta de 14 zile. Sa speram ca dupa tura asta nu va mai fi nevoie.
Eu sunt tare suparata ca dupa vaccinul de 2 luni pe care l-a facut asistenta am observat ca bebe misca mai putin piciorul respectiv si acelasi lucru mi s-a spus si acum la fizioterapie. Practic nu se vede nimic altceva in rest dar totusi este un semnal de alarma. Asa de frica mi-a fost de vaccinul ala ca uite ce s-a intamplat. Noi facem Infanrixul si bebe atunci a plans tare mult. Acum la 4 luni ni l-a facut o prietena si bebe a plans numai 30 de secunde si apoi a ras. Dar asistenta l-a bruscat f tare la 2 luni si chiar nu am fost deloc multumita. Asa ca nu vom mai face nici un vaccin la dispensar, ca pana la urma nu da nimeni semnatura si nu isi asuma nimeni nici o responsabilitate, deci imi voi asuma eu toate responsabilitatile: ce vaccin fac si la cine.
In rest bebeloi este bine, agitat nevoie mare si cu dintii care nu dau semne sa apara prea curand, mancam numai tzitzi si nu ne grabim cu altele.
Despre sufocatul in timpul noptii si eu am cosmaruri ca Rares s-a obisnuit sa doarma cu vesta mea in brate si si-o pune pe fata, chiar ma intreb cum respira asa, ma trezesc de cateva ori pe noapte sa il verific si sa i-o mai dau la o parte. Nu pot sa il dezvat fara ea, cand l-am culcat fara ea si-a tras paturica si a luat-o in brate, deci fara rezultat.
Acum ne pregatim de o noua sedinta de fizioterapie si de 1,1/2 ora de urlete si plansete

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
eloise spune:
Lili si eu cu Vlad am patit si inca patesc la fel. Se rostogoleste ca disperatul si eu nu pot sa dorm de grija. Functioneaza oarecum daca ii pui pe ambele parti cate un rulou de...ceva (paturici, prosoape etc) sa ii ingradeasca avantul. Nemaiagitandu-se, el adoarme, si apoi ii iei usurel rulourile. La noi a mers chestia asta, dar cand are chef de zbantuiala adesea escaladeaza rulourile si... in zadar.
Si eu l-am gasit pe Vladut dormind pe burtica in ultima vreme, si de fiecare data ma sperii cumplit, sar ca arsa din pat sa verific daca respira, dar el doarme ca un ingeras cu capusorul intros intr-o parte... Eu nu rezist sa-l las asa, il intorc, el se trezeste si... distractia reincepe!
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
lullabay spune:
Hello!!!!!!!!
Dupa o lunga absenta de nu stiu cate capitole am revenit!!!!!!!
Am fost plecati in weekend la socri...experienta pe care sper sa nu o repet in urmatoarea jumatate de an![]()
..ne-am intors cu una bucata bebe marait rau si una bucata mama cu spatele rupt..am dormit toti trei pe o canapea antica mica ,mica de tot pe care mi-am rupt spatele..2 nopti...de fapt impropriu zis dormit ca bebe a urlat(precizez nu a plans ,a urlat)jumatate de noapte..
Inclusiv azi mai e marait..mi-e mila de el micutul..l-am scos din mediul lui...si vad ca nu ii place..
Drept sa zic nici mie nu mi-a placut..cand a vazut socrul ca scoateam copilul afara la -3 grade a inceput sa tipe ca omoram copilul..pe de alta parte intr-o mica clipa de neatentie..l-am gasit cu copilul in brate in fara geamului larg deschis..ca cica asa se calesc copii...
ce sa mai zic..nimic..doar ca sper sa nu mai repet experienta prea repede.
In alta ordine de idei bubul meu creste mare..acusi acusi ne apropiem de 6 luni si incepem si noi diversificarea in forta cu supici si carnita..kilograme nu mai stiu cate mai are ca nu l-am mai cantarit dar se bucaleaza la obrajori pe zi ce trece..am repetat si noi coprocultura sa vedem daca mai gasim vreo Klebsiella ratacita..alte noutati nu mai avem..citesc din uram sa vad ce mai faceti.
Pup bucurii!!!
Si nu in ultimul rand 

sarbatoritilor de azi!!!!!!!
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
festina spune:
Ceau mamici si bebici
sunt si eu o mamica de sept-oct 2006 si desi va urmaresc din umbra de ceva vreme (mai precis chiar de cand eram gravidutza) abia acum am reusit sa-mi fac si eu cont si sa ne anuntam si noi :
Daniela mamica de bb Radu-Andrei nascut pe 25 oct 2006, 3450g, 52
cm
va rugam sa ne adaugati si pe noi in listutza
fiind moderata la inceput voi scrie mai multe mesaje scurte cu cate ceva despre noi
festina spune:
si din nou ....
tot pentru listutza raportam si noi doi dintishori iesiti la 4 luni fara o zi ... hai sa zicem 4 luni sa nu ne complicam
MamiLili spune:
CristinaGoji, nu merge link-ul dat de tine. ![]()
Fetelor, multumesc pentru sfaturi. Ma mai linisteste putin gandul ca si copiii vostri sunt noaptea la fel de plimbareti sau neastamparati ca al meu. Of!
Lullabay, bine-ai revenit! Offf ce enervant trebuie sa fie sa-ti spuna rubedeniile cum sa-ti cresti copilul. Eu una iau foc cand mai incearca unii sa ma instruiasca, am crescut singura copilul pana acum si sunt multumita de cum am facut-o, n-am ce sa-mi reprosez.
Pufy, pe unde esti?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
Ignatica spune:
Lili eu folosesc contra rostogoliri noaptea asa ceva. E intr-adevar de la Chicco.
Marina cred ca asta vroiai si tu sa ii arati lui Lili, dar vad ca nu le merge site-ul astora de la Chicco.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Ignatica spune:
Chiar Pufy hai la apel si povesteste-ne despre pufusori.
Lullabay si pe mine ma va astepta acelasi lucru de Pasti, dar acum m-am invatzat minte si plec cu tzarcul dupa mine ca nu mai vreau sa dorm si cu sotzul si cu bebe intr-un pat - un chin.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
MamiLili spune:
Lilina, eu una am curajul sa ies din tara cu copilul la varsta asta. Daca mergi spre vest oricum gasesti conditii bune pentru a schimba sau alimenta copilul. Noi o sa iesim cu bebe din tara cand va avea 7-8 luni si deja ma stresez la gandul ca excursia noastra poate coincide cu eruptia dentara. Si inca un motiv de stres: diversificarea...o sa fiu nevoita sa-i dau numai papa la borcanel.
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
MamiLili spune:
Wow Ignatica, e super chestia aia! Ia sa vad eu daca pot comanda online, daca nu am pe cineva la Chicco si-mi aduce.
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias