Bucurii de sept-oct 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 17
festina spune:
Raducu este alimentat exclusiv la san ... de altfel refuza biberonul chiar daca am incercat sa-i dam rareori lapte praf si vad ca mai multe mamici se confrunta cu aceeasi pb
Am incercat si noi diferite tipuri de tetine dar degeaba ... preferata lui ramane tzitzi.
Daniela mamica lui Raducu (25.10.2006)
anangel_lexi spune:
Lilina, eu n-as avea curaj, dar asta pentru ca Maria nu reactioneaza bine nici la locuri straine si nici la oameni necunoscuti. Eu as fi vrut s-o iau cu mine la vara la Viena, dar nici atunci nu am curaj pt. ca s-ar putea sa faca circ...
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
alinamoro spune:
Alexutza, eu sucul de morcovi il fac la storcator si ii dau dimineata, pe la 11. Cerealele le dau cu lingurita ca nu vrea biberonul deloc. Normal se da cu lingurita, dar sunt copii care vor doar pe biberon.
Adriana, mie pediatra mi-a spus ca 20 gr. carnita sa pun, chiar sunt curioasa cum stiu si alte fete.
Marina, Maruca ta e o terorista mica! ![]()
Ignatica, David nu trece peste rulourile alea sau nu le muta?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
CristinaGoji spune:
MamiLili - link-ul era pt aceeasi chestie pe care o foloseste Ignatica
In alta ordine de idei - mi-a dat cineva un link la niste carti share-uite. www. 4shared.com, login - desprecarti@yahoo.com, parola - romania. Este si cartea "no cry-sleep solution".
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
CristinaGoji spune:
festina - bine ai (re)venit!
Lullabay - da, traumatizanta experienta. Nici mie nu-mi place cand se baga socrii sau alte rude in cresterea copilului. Vorba lui MamiLili - adik pana acum m-am descurcat singura si mi se pare ca desstul de bine. Am avut chiar o cearta cu socrul, care ma tot presa sa-i pun fular la nas copilului cand ieseam afara, iar eu nu sunt de acord cu fular la nas, decat cand temperatura afara e mai mare de -10. El mi-a zis sa tac si sa-l ascult, ca nu stiu eu cum se cresc copiii, cica cand il voi avea pe al doilea, atunci pot spune ca stiu. De parca tare mult a mai participat el la cresterea copiilor lui. Si cu mama mea am avut discutii aprinse - privind diversificarea - ma tot batea la cap sa-i dau copilului suc de la 2 luni.
Poze
CristinaGoji spune:
Tanima - de ce plange Rares la sedintele astea? E dureros? Ii face masaj? Saracutul puiut![]()
Eloise - ti-a mai trecut rana?
Festina - felicitari pentru ditisor. Rapizi ati fost si voi la faza asta.
Poze
lilina spune:
festina - bine ai venit....asteptam cu interes si poze
tanima- of...of....of....
noi vroiam sa mergem le Paste in Bulgaria, dar am decis ca totusi
e prea devreme....bb e totusi mic
dar vom merge la vara la mare, mi-a dori in Grecia
cat despre rudele care-si dau cu parerea cum sa-ti cresti copilul
si pe mine ma calca pe nervi....dar nu-i iau in seama si-mi vad de
ale mele....cum am reusit pana acum....oi rezista si in continuare
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
RO ANA spune:
Tanima unde faceti voi fizioterapie? Si noi avem o problema la picioare si as vrea sa -i fac fizioterapie.Tie ti-a recomandat medicul, ca noua nu ne-a zis nimic de fizioterapie , dar eu as vrea sa incerc poate scapam de ghetute ortopedice.
Mamica de bebe Andrei (16.08.2006)
MamiLili spune:
Festina, bine ai venit printre BUCURII! Hai fii harnicuta si scrie mai repede 10-12 mesaje, fie ele si de-un cuvant, ca sa-ti putem vedea imediat postarile.
Lilina, daca tot vrei sa mergi la mare in alta tara decat Ro, alege mai bine Turcia sau Bulgaria, in Grecia nu mai sunt conditiile de altadata, pe cand in Turcia spre exemplu esti tratat regeste.
CristinaGoji, multumim pentru tips.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
MamiLili spune:
Tanima, sanatate multa puiutului, sa treaca repede peste sedintele de fizioterapie!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus