Bucurii de sept-oct 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 18
Vauva spune:
'Seara fetelor!
Mie nu mi-a mers DC-ul azi.
La multi ani bucurii de 26!
Lilina si eu am curajul sa vin in Romania cu bebelina mea
!Luna viitoare... Si apoi probabil ca o sa calatorim spre Italia cu masina mai in iunie. Eu vreau sa o socializez pe Bianca cat mai mult. Am o prietena care tot asa nu prea vroia sa mearga cu fetitza ei nicaieri. Si a ajuns la 2 ani o speriata, de urla ca din gura de sarpe cand ajungea in cate un loc strain.
Ramo
las ca o sa fie bine cu constipatia. Eu am citit ca este ceva normal cand se incepe diversificarea. Noi suntem pe invers acum. Face aproape la fiecare masa un kk
Astazi am mancat iaurt cu fructe yami, yami. Incepem sa stam si noi in funduletz dar nu avem inca destul echilibru
.
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
MamiLili spune:
Mamicile din Iasi sunt convocate maine la intalnire, in fata Hotelului Traian, ora 14.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
mexxa spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Mamicile din Iasi sunt convocate maine la intalnire, in fata Hotelului Traian, ora 14.
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
Prezent!!!Ne vedem maine
de
Sebastian ( 10.09.2006 )Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

MamiLili spune:
Mirabelac, n-ai mai aparut pe forum de cateva zile. E totul ok?
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
mexxa spune:
MIRABELOOOOO.....!!!!!!!!!! ne e dor de tineee...
de
Sebastian ( 10.09.2006 )Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

eleņia spune:
festina bine ai venit printre bucurii
asteptam pozici cu bb
tanima sa scapati cat mai repede de fizioterapie s multa sanatate la puiut
cat despre rudele care isi dau cu parerea despre cum sa cresti kupilutzu ar trebui sa li se taie macaroana inca de la inceput
eu una asa sunt pt ca atunci cand aveam mai mare nevoie de ajutor nu era nimeni pe aici sasi dea cu parerea sau sa ma ajute,asa ca ciocu mic
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
ankalaura spune:
Fetele, am intrat sa fac o propunere celor din Bucuresti. Noi realizam un fel de talk show la care avem invitate mamici de copii de 0-2 ani si 2-5 ani. Tema este legata de sanatatea sugarului, a bebelusului si a copilului mic - medicatii, boli contagioase, vaccinari,..... Si se va petrece prin martie - pe 7 sau 9, nu mai stiu precis, dar verific maine calendarul. M-am gandit sa va intreb daca va intereseaza sa va exprimati parerea - discutiile vor dura cam 1 ora jumate, dupa-amiaza. Daca ma veti intreba "mie ce imi iese" la afacerea asta, o sa va raspund ca ceva va iese
. Este important sa aveti cu cine sa lasati copilul in acest timp.
Daca sunteti interesate sa participati, va rog sa imi trimiteti un e-mail cu nume, nr de telefon si varsta copilului, si o sa ii rog pe colegii mei sa va sune.
Mai trebuie sa spun ca mesajul asta nu este publicitar, si nici nu are scopuri ascunse, datele voastre vor fi complet confidentiale si nu va veti trezi dupa asta nici cu posta plina, si nici nu va va pune cineva sa donati bani, sau mai stiu eu ce :) Nu l-as fi lansat aici, dar nu sunt membru de azi-de ieri pe acest forum, si in tot acest ragaz, am vazut ca aici mamicile chiar se intereseaza de sanatatea si binele puitilor!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
eleņia spune:
in ceea ce priveste calatoriile cu dudumiciul meu nu cred ca as avea probleme pt ca el socializeaza cu oricine ii vorbeste si se simte aproape ca ccc acasa oriunde(da tre sa fiu langa el ca altfeeeel e jaaaaaaaale mare)![]()
![]()
![]()
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
lullabay spune:
Festina bine ai venit!!Nu ai probleme cu alaptatul de cand au iesit dintisorii?
Cristina esti o pretioasa!Super link!Iti doresc succes si multa rabdare..mai ales ca trebuie sa mergeti asa departe!
Hai ma Lili iar va intalniti sa ma oftic eu ca nu ajung la intalnire..in cursul saptamanii imi vine tare greu..incerc sa ajung si eu..poate mai facem o intalnire in weekend..mai stai in Iasi inca?nu pleci,da?vreau si eu sa ne intalnim odata toate.
Despre socrii eu nu mai zic nimic..decat ca l-au vazut pe Stefan la botez si atat si asteapta sa mergem noi mereu la ei..ca si cand ei nu s-ar putea deplasa..dar ce mi s-a parut aiurea a fost ca au venit la Iasi si nici macar nu au trecut sa il vada..cat despre cum spun altii sa imi cresc copilul sincer nu ma intereseaza decat daca mi se pare rezonabil si de bun-simt..in rest sa vorbeasca ce o vrea...eu fac cum imi spune mie inima...si sper sa nu ma insel.
In legatura cu drumul Stefan a fost foarte cuminte a dormit si s-a uitat pe geam...acolo a fost agitat noaptea, in timpul zilei era mai bine...el socializeaza cand mergem in vizite dar cand ii dau programul peste cap si dormim in alta parte se adapteaza greu...de ex si acum ii vine greu sa se readapteze acasa..bine a spus cine a spus ca bebeii sunt dependenti de rutina...
Eloise da chiar ce iti mai face rana?e mai bine?
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
Vauva spune:
Mai ce bebelusi miscareti aveti Eloise si MamiLili![]()
MamiLili te-ai hotarat la destinatia unde vrei sa mergi
?
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE