Bucurii de sept-oct 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 15
xandrutza_76 spune:
buna dimineata si la multi ani bucuriilor de 26!
parca miroase a cafea...
bebica mea s-a facut o smechera si jumatate, de cand a dat de gustul piureului nu mai papa supica, incerc eu sa-i dau dar ea tot cauta castronelul... daca bea 20 ml supa sunt foarte multumita; piureul il papa tot; de cand i-am introdus si piureul de mar iese cu scaunul in fiecare zi (inainte iesea cam la 2 zile); cat despre mine, mi s-a intors durerea de gat...
o zi buna tuturor!
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
mexxa spune:
Buna dimineata...
Lili buunaa cafelutza.
Multumim
tuturor pentru aprecierile iepurasului meu.
Scumpik...daca esti tu dulce vrem si noi in listuta cu primu
la 5 luni jumate...multumim
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

MamiLili spune:
Scumpik, vrei te rog sa maresti un pic fonturile la listuta?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
ramomar spune:
salutari mamici si bebici,
La multe lunisoare bucuriilor care ieri, 25, si azi, 26, au mai crescut cu o luna! 
Carmen, multumesc pentru sfat. O ma interesez de vreun medic homeopat, caci momentan nu stiu nici unul.
Felicitari pentru "ma-ma"
msl, si noi lupatm cu constipatia de vreo 2 saptamni. Am incercat de toate: suc de portocale, suc de mar, pireuri de para, mar, prune, ceai de musetel si nimic, asa ca de 3 zile ii dau Dulcopic seara si pana dimineata avem scaun. O sa continuam 10 zile (la sfatul medicului) si apoi speram sa nu mai avem probleme.
Marina, ma bucur ca ati scapt de raceala.
-ici multi fetitelor frumoase.
xandruta, nasol de tot cu durerea asta de gat. sper sa-i dai de capat cat mai repede.
am vazut multe bucurii frumoase
, care mai de care, dar Bianca m-a dat gata cu ochelarii ei de soare...
fug... ma cheama "datoria"![]()
pupici
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
GETY spune:
Mirabelac, tu pe unde mai esti? Tocmai cand voiam sa -mi recomanzi un lapte praf bun pentru mine (delicios).
Alipiticot, daca iti cumper centrala, sunt recomandate cele nemtesti. Daca vrei una mai ieftinuta, trimite-mi PM si-ti scriu unde gasesti.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Ignatica spune:
msl poti incepe treptat sa introduci tetine mai mari, este necesar pentru a face trecerea la canitza. Despre mesele de noapte, cred ca sunt normale, bebe e somnoros si papa putin si des.
Eu nu m-am stresat sa ii scot fortzat masa/mesele de noapte, singur a facut asta cand a simtzit nevoia. La 6 luni deja nu mai manca deloc noaptea; si acum chiar daca se trezeste in timpul noptii pana la 6-7 dimineatza nu vrea sa pape, deci nu se trezeste de foame.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
MamiLili spune:
Fetelor, ajutor!
Cum pot impiedica rostogolirea copilului in timpul noptii? De cateva nopti incoace se tot rostogoleste si ma trezesc din jum in jum ora sa-l verific si eventual sa-i schimb pozitia. Noaptea asta - spre norocul meu - m-am trezit chiar in clipa in care l-am auzit foindu-se si l-am gasit cu nasul in asternut. Nu va explic cat de tare m-am speriat. L-am luat cu mine in pat sa-l pazesc. Ideea este ca odata ce l-am obisnuit in patut nu vreau sa-l iau langa mine noaptea, dar faptul ca se rostogleste in somn ma ingrijoreaza si de aceea ma vad nevoita sa-l culc langa mine. Precizez ca-l pun in saculet de dormit, iar acesta ii limiteaza oarecum miscarile...cand e numai in pantalonasi isi ia avant cu piciorusele si se rostogoleste mult mai mult.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
lilina spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Fetelor, ajutor!
Cum pot impiedica rostogolirea copilului in timpul noptii? De cateva nopti incoace se tot rostogoleste si ma trezesc din jum in jum ora sa-l verific si eventual sa-i schimb pozitia. Noaptea asta - spre norocul meu - m-am trezit chiar in clipa in care l-am auzit foindu-se si l-am gasit cu nasul in asternut. Nu va explic cat de tare m-am speriat. L-am luat cu mine in pat sa-l pazesc. Ideea este ca odata ce l-am obisnuit in patut nu vreau sa-l iau langa mine noaptea, dar faptul ca se rostogleste in somn ma ingrijoreaza si de aceea ma vad nevoita sa-l culc langa mine. Precizez ca-l pun in saculet de dormit, iar acesta ii limiteaza oarecum miscarile...cand e numai in pantalonasi isi ia avant cu piciorusele si se rostogoleste mult mai mult.
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
exact asa face si Vlad
eu il pun intr-o pozitie si in secudna urmatoare se intoarce pe o parte
sau se rostogoleste pana se lipeste de marginea patului
dimineata il gasesc intotdeauna in alta parte si in diverse pozitii
eu i-am bagat cearceaful bine pe langa saltea si il invelesc
cu o paturica subtire
uneori il vad cum doarme calare pe ea
stai linistita, ca nu mai sunt asa de mici incat sa se sufoce
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe
CristinaGoji spune:
MamiLili - nu stiu ce sa zic. Poate ti-ar fi folositor www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=14&produs_id=555" target="_blank">asta ? Nu stiu daca e bun si pentru copii mai mari.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
lilina spune:
mamici... intrebare
aveti curaj sa plecati in afara tarii cu bebeii ?
acum la 5-6 luni
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe