Bucurii de sept-oct 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani pentru cele 5 lunisoare Matei, Maria, Tudor, Antonio si Sofia si pentru 4 lunisoare Ovidiu! Sa cresteti mari si sanatosi!

Noi suntem bine, am dormit bine azi noapte, nu s-a trezit pitica decat pe la 5 sa pape si atat. Vreau sa incep sa-i fac si eu supica, pana acum i-am dat doar piureuri de fructe si alea ca gustare sa vad ce anume tolereaza. Acum ca stiu cam ce-i pot da, o sa incep sa-i dau ca mese principale supici, piureuri, etc.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Cristina, Ana era intr-adevar mai dificila, dar....noaptea la 5 luni incepuse sa doarma cam 3 reprize de 3 ore!!! Ziua era mult mai plangacioasa decat Maruca. Maruca ziua e cumintica, se mai enerveaza pe cate o jucarie, dar ....una peste alta, ne intelegem bine . Noaptea in schimb.....e mai rau decat la Ana (la varsta asta, fiindca Ana in primele 3 luni urla cate 2, 3 ore si noaptea!).

Gety, da, ai dreptate, si eu ma gandesc ca asta ar fi singura solutie, dar o scoala pe Ana Acum, de ex, am culcat-o cu suzi (ca altfel....nu vrea) si m-am dus in bucatarie sa fac ceva de papa. La un monet dat (dupa vreo 15 minute ) aud: UOA, UOA, UOA!!!!!!!!!!!!! Pana ma spal pe mani, pana ma duc la ea in camera....Maruca tragea vartos din suzi si dormea. Of, of, mai, mai.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI DE ASTAZI! SA CRESTETI MARI, FRUMOSI SI SANATOSI.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by alexutza_26

Buna dimineata si poftiti la o ....

[Noi suntem bine, insa am 2 intrebari pt cine stie:
Cum faceti voi suculetul de morcov????si daca il dati dimineata?
Cum dati cerealele la bebe - cu lingurita sau cu biberonu'? Noi am inceput cu faina de orez la sfatul pediatrei, pe la orele 17-18, o accepta cu mare placere, dar nu stiu cum ar fi mai bine sa i-o dau, cu lingurita -ca sa se invete cu ea sau cu biberonu' ca sa mearga mai repede, ca isi cam pierde rabdarea...el este foarte fomist!!!!

Cam atata de la noi

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

sucul de morcovi il fac la robot - am de fapt storcator de legume-fructe si bag
de toate acolo (mere, morcovi, portocala) si bem toti 3

cerealele le amestec cu fructele pasate si papa cu lingurita
sau pun cate o cupa in biberonul cu lapte, la mesele de seara
ar fi mai bine sa-i dai macar o masa pe zi cu lingurita
chiar daca e mai greu, trebuie obisnuit....altfel, el se
obisnuieste cu biberonul si tot tu o "sa ai de tras"

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Buna dimineta si de la noi
puiutul meu drag si scump. de la mami si tati.
pentru Ovidiu,Matei, Maria si Tudor sa cresteti mari si sanatosi
Multumim pentru urari. Gety eu sunt de acord sa facem album bu bebei, te ajut cu cea mai mare placere.

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

piscotel

Mergi la inceput

Cucuoancea, dormiti toate trei intr-o camera, nu? Eu am ramas singura cu ea in camera acum. Stii ce mai patesc eu dimineata? Sanii nu sunt asa plini dupa mesele de noaptea si-i dau 1 biberon de lapte praf in jur de ora 1o. Acum de exemplu a mancat 240 ml. lapte. Si s-a linistit ca altfel se foieste, nu are stare.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Nicole2005, intai sa primim sugestii de la mamici cum sa intitulam albumele respective. Ca eu n-am talent la asa ceva.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Gety, Ana doarme singura in camera ei. Intre camera ei si dormitorul nostru (unde e si Marca) nu e distanta mare si se aude tot, mai ales noaptea...si mai ales plansete

Marucai sigur nu ii e foame. De multe ori ii dau eu in speranta ca va tacea, dar de fapt ea nu are chef de papa.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Lilina - sar'na de sfaturi, ideea e ca el mananca tot ce-i dau cu lingurita, doar ca asa dureaza mai mult masa si el fiind fomist m-am gandit ca poate ar fi mai nimerit cu bibeonu' ca sa nu-si piarda rabdarea!!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Referitor la scufundatul bebelusilor, am citit undeva ca in perioada de nou-nascuti (28 zile de la nastere) bebelusii au pastrat reflexzul neconditionat de a nu respira in apa, si pe parcursul acestei perioade copilul poate "face" scufundari scurte. Totodata in momentul in care il bagi sub apa spui un cuvant, pe care-l vei spune de fiecare data si cu aceeasi intonatie cand vrei sa-l bagi sub apa - de exemplu "apa", sau "acum" - in acest mod ii formezi reflexul conditionat sa-si tina respiratia pentru cateva secunde atunci cand pronunti cuvantul si il bagi sub apa. Nu stiu daca este adevarat, eu n-am avut curajul sa incerc, desi citisem inca de cand eram insarcinata.

Asa stiam si eu, dar pe o perioada mai extinsa, de 6 luni. Totusi 28 de zile mi se par mai plauzibile.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput