Mamici de septembrie-octombrie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

La multi ani si o primavara frumoasa!
Felicitari mamicilor care au aflat deja ce poarta in burtica. Si eu am fost luni la eco dar bebe statea cu picioarele incrucisate si nu se vedea nimic. Asa ca mai am de asteptat pana pe 13 martie...

Sim 13+
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna viitoare mamici de septembrie-octombrie,

Sunt o fosta mamica de sept-oct care a nascut in iulie . Vreau sa va felicit pentru bebelusii care cresc in burtica si sa va urez o odisee frumoasa, nastere usoara si copilasi sanatosi...de preferat la termen.

Am si eu doua fiinte dragi aici carora doresc sa le ofer cate o de Martisor. Ale si Liana sunt alaturi de voi si va tin pumnii strans la toate controalele, ecografiile si analizele.
Multa sanatate si putere, totul va fi bine.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Hai ca acum m-am mai calmat. Deci are 6.53 cm, translucent. 1.23, se misca de zor, nu statea locului nici o clipa. Se vedea perfect, am fost foarte impresionata, a fost si sotul meu...era pentru prima data cand il vedea.
COncluzia ca totul este perfect.

Va pup cu drag.

13+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

teodoran felicitari pentru baietel!!!

Adhnana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sunt fericita, prietena mea cea mai buna care imi e si colega e insarcinata! A facut testul cu mine, de gura mea, pentru ca tocmai i se zisese ca s-ar putea sa fie ceva probleme si nu credea ca poate fi adevarat. Imi vine sa strig de bucurie, zice ca s-a luat de la mine. Asa ca nu postez la aspirante ca o sa se aglomereze la mine in birou.

Sim, lasa ca vezi tu ce e la eco urmatoare, eu cu fie-mea am asteptat pana la 20 sapt. Dar de ce faci eco asa des, adica si pe 13 martie?

Mada, si mie imi ziceau prima data ca e baiat si a fost fetita. Si cica asa aveam burtica. Acum zicea lumea ca e fetita si e baiat. Asa ca vezi tu data viitoare ce este!

Teodora, felicitari pentru baietel, sa fie sanatos! Ma bucur ca tot e ok. Voiam sa te intreb de TN, la mine este de 2 cm, o fi ceva in neregula de e asa mare?

Marushka, bine ca te-ai mai linistit. Si eu m-am ingrijorat de candida, chiar si la a2a sarcina. Si sa stii ca acum sunt mai panicoasa ca prima data.

Rox 13+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Carpatina, habar nu ai ce norocoasa esti ca ai martisor.
Eu o sa incerc sa imi fac si eu macar un snuruletz pe care sa mi-l pun la manutza, vad eu , improvizez eu ceva. Imi e atat de dor de casa in perioada asta... Cu forfota aia specifica, cu flori multe si frumos mirositoare, preferatele mele frezi si zambilutzele. Off....

Nana, 11+
In asteptarea lui
Bebe la 9 sapt si 4 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc
Eu ptr ca aici nu se serbeaza 1 martie, este singura tara care nu are asa ceva,

,

Nici aici nu se serbeaza. Si nici 8 Martie. La ei Ziua Mamei e pe 20 martie parca.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Chiar nu stiu ce semnificatie are valoare TN...poate gasim ceva pe net. Eu stiam ca nu trebuie sa depaseasca 3 mm, atunci inseamna ca sunt probleme.

13+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

O primavara minunata tuturor fetelor si un bblus sanatos!
Irlandeza pup fata si cum mai iti este??
Maruska antibioticu il luase sotu cu mult inainte de noiembrie, dar asa cum ti-au spus si fetele nu te ingrijora.
Viitoare mamica de baietel...sotu vrea fata.
Nici aici nu se sarbatoreste 1 Martie,doar 8 si 19 ziua taticilor.

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nana un buchet de special pentru tine si daca stiam ca iti e asa dor dor iti trimiteam un martisor prin posta ca aici gasesc la magazinele romanesti. Unte un buchet de chiocei sau zambile

Si cate un martisor virtual tuturor gravidutzelor.

Luna 16 sapt +Cosmin

Mergi la inceput