Mamici de septembrie-octombrie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 26
Mada_Ele07 spune:
acum 2 zile am facut comanda pe net la un sarafan. si acum veni curierul cu pachetul. materialul e super. marimea se potriveste (mi-am luat masurile inainte). si e accesibil ca pret. pentru mamicile interesate.....
http://www.tarafashion.ro/romana/products/42917/sarafan-model-4502/
eu am ce am cu hainele
poate mai sunt si alte fete ca mine.....
8+
mandarinutza spune:

pentru toate gravidutzele. Sa aveti o primavara frumoasa in care sa va bucurati de sarcina, sa fiti sanatoase, fericite si iubite!!!! 

Felicitari tuturor mamicilor care au aflat deja sexul bebelusilor. 
.
Pentru cine intreaba de magazinele TCM, eu stiu vreo 3:
1. pe sos. iancului, vis-a-vis de Mega Image Iancului, langa un cabinet de stomatologie;
2. Vatra Luminoasa, vis a vis de statia de autobuz Victor Manu;
3. Pe la Unirii, vis-a-vis de Tribunal, peste Dambovita
pupici
Mandarinutza
13+
marushka spune:
Roxali multumesc de raspuns. Felicitari pentru baietel
Vad ca baieteii sunt la putere acum
eu parca as vrea o fetita sa fie mai aproape de sufletelul meu... da acum ce-o vrea DD sanatos sa fie numai. Oricum daca nu iese din prima iese dintr-a doua sau a treia.... sau a patra
Eu cu sotul am zis ca facem 4 
Da cati o vrea DD sa ne dea sunt bineveniti, numai sa avem noi putere sa-i crestem. ![]()
Ce zi frumoasa e afara, pe mine ma invigoreaza asa de mult timpul asta, mai ales ca mai bat vre-o doua raze si la mine in birou, ehhh chiar vine primavara ! 

Taniusha
10+
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
cristina85ss spune:
Buna fetelor ati scris muuult si nu am apucat sa citesc tot,oricum am intrat ca sa va urez o PRIMAVARA PLINA DE IUBIRE
Cristina
11+
kriss79 spune:
O primavara frumoasa si sarcini usoare!!
felicitari mamicutelor care au aflat ce au in burtici!!
Noi azi implinim 6 saptamani fix!![]()
Nu am reusit sa intru de ieri si vad ca ati scris mult..acum sa ma intorc sa citesc..pupici pe burtici
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Cristina
6+
amar spune:
Fetele astazi suntem poate putin mai nostalgice si mai romantice..nici aici nu se sarbatoreste 1 martie, nici nu stiu ce e aia, doar 8 martie ca e ziua internationala a femeii..totul parca e ort ..ploua de o saptamana cu galeata, totul e cetos si fara culoare...chiar ma gandeam la noi cele plecate peste hotare.NanaMotoc, carpatina..si toate celelalte..mie dor de floraresele de pe trotuare si din piete,care vindeau ghiocei la cosulet ,zambile si frezii,mie dor de tarabele cu martisoare la care ne inghesuiam..ce vremuri frumoase

vreau acasaaaaaa
carmen 12s
Happiness_4_us spune:
Carmen, nu mai zice ca ma apuca si pe mine 

.
Macar daca gaseam un snuruletz cu alb si rosu.![]()
Mi-e dor tare de anii copilariei cand ma certam cu fratii mei pe martisoarele primite de biata mama. Cum ajungea cu ele acasa noi le imparteam sa ducem a doua zi la profesoare, care mai de care mai favorite. Mi-e dor de vremurile in care martisoarele erau in cutiutzele alea de plastic de pe vremea lui Ceausescu, alea ca si cutiile de chibrituri. Mai tineti minte? Ce vremuri. Aveam asa de grija de martisoare.
Stiu ca tata imi cumpara mereu un martisor cu un animalutz, dar o moaca de pisica, viu colorata, m-a fascinat multi ani, drept ptr care am si pastrat-o foarte mult timp.
Mi-e dor de vremurile alea, mi-e dor foarte tare de casa. Azi am sunat-o pe mama numai sa-i urez la multi ani, sa stie ca este in mintea si sufletul meu si sa vad daca a primit felicitarea pe care i-am trimis-o si pe care am cautat-o atat de mult. Ajunsese si a fost tare fericita. La final mi-a zis: te pupa mama. 

Mi-e dor de ea, de privirea ei blanda, de firea ei atat de grijulie si de protectoare. Dar ma incurajez ca mai e putin pana in mai cand o voi revedea.
Sper sa nu va intristez si pe voi.
Nana,
11+In asteptarea lui
Bebe la 9 sapt si 4 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Roxana_G spune:
Nu m-am intristat, dar imi pare rau ca nu va bucurati si voi. La noi a fost veselie in birou, sunt flori. Si datorita voua azi mi s-a parut ca sunt haioase tarabele cu martisoare si cele cu flori, si ca fac parte din viata mea.
Am o prietena tare draga in Canada, care era trista din acelasi motiv, insa i-a venit o idee minunata: sa le duc eu mamei si sorei ei flori, felicitari semnate de ea si de piticii eisi martisoare , si sa le las ca o surpriza la usa. Abia astept, simt ca e un gest tare frumos si am adus si eu cuiva un martisor din suflet.
Rox
13+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
danielle02 spune:
sa aveti o primavara frumoasa,plina de bucurii si impliniri!bebeii sa ne fie sanatosi,frumosi si mancaciosi!
jojo
sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!
cecilia,teodoran
felicitari ptr. baietei!!!
nana nu mai fi asa suparata dragutza! si eu am plans azi ca mii dor de casa,de mama,dar mi-am revenit fiindca ma alinat gandul ca am in burtica un bebe mic si ca eu sunt mama acum.
fata.nu mai fi suparici.
toate burticile.sa aveti o seara faina si plina de fericire! 
danielle
9+
http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
carpatina spune:
Of mai Nana mai... tuturora ne e dor de casa, de mame... de tati.. de anii fara griji ai copilariei.
Eu ma alin cu gandul ca, dupa ce se naste bebe, ai mei TREBUIE sa vina la noi, sa ma ajute... ca pana acum n-am reusit sa-i urnesc de acasa.
Hai fetelor, zambiti ca sa iasa soarele! 
Amar, asa de urat a fost la tine azi? Ca pe aici a fost senin, si soare.. sigur, un pic de vant, dar numai bine sa te plimbi.. Si multi pomi infloriti! Si m-am bucurat tare, caci azi am fost "baba" ![]()
teodoran, cecilia felicitari pentru baietei!!!
8+
http://bd.lilypie.com/xO2Zp1.png