Mamici de septembrie-octombrie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada_Ele07 spune:

multumesc tuturor pentru urari. ieri am avut o zi frumoasa, ador sa primesc telefoane de ziua mea...si ieri am primit destule...cu urari pt mine dar mai ales pt bebe...
cristina, am si eu problema cu spalatul pe dinti. intr-o dimineata chiar am inceput sa vomit, parca voia stomacul sa iasa afara....si imi sangereaza gingiile. de atunci cand ma spal tin ochii inchisi, sa nu vad sangele (poate de asta se intampla) si ma gandesc la ce am de facut in ziua respectiva. a functionat.....poate merge si la voi.
referitor la drumul cu avionul, de Paste vrem sa plecam in Grecia la niste prieteni, atunci o sa am cam 14 saptamani, ma sfatuiti sa nu ma urc in avion? mai ales ca e prima data....se poate intampla ceva rau....
si pt azi LA MULTI ANI!!! O PRIMAVARA FRUMOASA CU BURTICI FRUMOASE LA VEDERE!!!! PUPICI.....

Mergi la inceput

aaaa, nu mai retin unde am citit ca icrele nu fac bine copilului...ca nu este indicat sa mananci in timpul sarcinii...pestele e bun, icrele nu. oare????? a mai auzit cineva? eu mananc si peste si icre, imi plac la nebunie...vorbesc de icre facute in casa, nu cumparate.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neataaaaaa. O primavara minunata va doresc si sa aveti numai si numai bucurii si copii sanatosi!

M-am tot gandit la TT ala si am hotarat sa il fac, sa nu enervez medicul prea tare. Insa il voi face dublu, adica unul la CMU si unul in alta parte. Macar sa am eu linistea ca nu a fost unul gresit. E mai dificil daca iese unul prost si unul bine, insa il refac si a 3a oara indiferent ce zice medicul si chiar daca trebuie sa mai fac o eco.

Vad ca voi va agitati rau cu hainele. Eu mai am cateva de data trecuta, insa nu prea merg, ca acum vine vara. Eu sper sa nu cumpar mai nimic, poate niste rochite dulci de vara, insa mai prin mai. Deocamdata mai incap in haine, unele cu greu, dar am si unele largi pentru ca eu slabisem la 63 kg de la 68 kg inainte de sarcina. Si mai am 2 sarafane de data trecuta si niste blugi salopeta. Insa isi luase cumnata mea niste blugi super, de gravida, cu talie joasa si bumbac elastic pe talie. Erau tare sexy si draguti si sper sa gasesc si eu. Una peste alta insa ma gandesc ca vine primavara, eu am multe rochite mai largi ca oricum sunt mai durdulie si sper ca pana 20-24 saptamani sa incap in ele fara probleme.

Acum revenind la raspunsuri:

Mada, eu am mancat icre si nici nu am auzit ca ar avea ceva. Bine, eu am gustat si niste pateu ca lesinam de pofta, dar de icre si peste nu auzisem ca sunt interzise. Insa eu poftesc la fructe de mare si imi e cam frica sa mananc asa ceva. Aaa, banuiesc ca nu te referi la somon fume sau sushi, ca alea sunt crude si nu e bine sa mananci. Dar gatite sunt ok.

Myral, cum mai esti cu durerile? Eu am avut dureri mari, insa parca mai jos, nu chiar de la uter. Cand am facut eco acum am cerut sa se vada toata partea dreapta, ficat, rinichi, apendice, uretere, ovar, tot tot. Nu apasa pe nimic si nu era nimic inflamat. Mi s-a zis ca posibil sa fie dureri de la colon, pe ala se preseaza si eu chiar am o sensibilitate la colon. Poate si la tine e la fel, mai ales daca ai fost mai constipata.

Betty, ce te vaieti tu de kg? Pai eu 63 kg la 1.63, deci e o maaaare diferenta. Iar soldurile sigur nu puteau sa se lateasca de acum, poate doar s-au depus kg noi exact in zona respectiva. Cat despre mancare sanatoasa, si eu mi-am propus sa mananc sanatos la prima sarcina si am trait cu MacDonalds. Si multe alte lucruri ingrasatoare. Acum nu mi-am propus nimic insa nu pot manca decat carne, salate, paine si lapte. Adica mananc foarte mult insa nu poftesc deloc la nesanatoase si nici la dulciuri (ceea ce e mare mirare pentru toti). Ziceai de sange in gingii, poate e o gongivita sau poate e doar de la fluxurile de sange mai puternice in perioada asta. Uite mie imi tot curge sange din nas, si nu mi s-a intamplat decat o data in viata cand am incasat o minge in fata. Cica ar fi de la tensiunea locala, puls mare, etc.

Bee, eu aveam numai senzatie de lesin, insa era asociata cu cea de ameteala. Posibil sa fie si la tine de la tensiune. Cat ai tensiunea?

Cecilia, ce e cu TN (nucala) aia? La ce serveste? Am vazut ca scris-o si pe formularul de TT. La mine TN era 2 cm.

Marushka, nu iti mai face griji cu candida, chiar e inofensiva, eu am intrebat expres de treaba asta. Probabil ca ai impresia ca dispare, insa pe mine medicul m-a avertizat ca va reaparea. Si nu ma deranja doar secretia, aveam niste mancarimi de imi venea sa plang. Ti-am zis ca am pus ovule Gynozol, date de medic, si scria si pe prospect cred ca merg si pe sarcina. Mai bine da un tel medicului si intreaba ca sa iei. Ah, eu am tratat si sotul, asa preventiv! Si cand a auzit ca poate reapare se gandea daca il tratez de fiecare data.

Pupici si o zi minunata.

Rox 13+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

referitor la haine...am gasit pe net un site al firmei Mammystic, cu magazine in mai multe orase, Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Targoviste, Sibiu, Baia, Mare, Timisoara....la mine in oras nu este....daca vreuna din fete a fost in aceste magazine, imi poate spune detalii: ce lucruri au, daca sunt ok, cum sunt preturile...multumesc

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

Roxana_G merci de raspuns m-ai linistit intr-un fel . Daca voi incepe tratament va trebui sigur sa se unga si sotul ca sa fie mai eficient.
Eu sunt la prima sarcina si toate simptomele si tot ce mi se intampla le analizez si le studiez daca e de bine. Ce noroc cu DC ca aici chiar gasesti sfaturi utile pana sa ajungi la doctor!

Si eu am probleme cu gingiile sangerande la spalatul pe dinti. Insa cred ca e normal in aceasta perioada. -dute frumusele, eu zic sa nu ne stresam pentru orice maruntis... mai bine sa ne bucuram de primavara ce vine si de martisorii din burtica

10+

http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

O primavara frumoasa gravidute!

Noi suntem bine,azi am fost mai libera la munca si m-am simtit tare bine,ca de cand a inceput anul,numai un dute vino a fost.Poate de acum se mai linistesc apele.
Vorbind de haine,pe mine inca ma incap,pantalonii ma strang nitel la burtik,dar cred ca inca nu avem nevoie de hainute noi.Oricum deabia astept sa imi cumpar,am vazut pe net o spelndoare de hainute.
Insa ce am urgent nevoie,este d eun sutien,ca simt ca innebunesc in cele pe care le am acum,ma strang,deabia astept sa ajung seara acasa sa le dau jos.

Sabina Y.11+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Am fostla eco...........Doamne nu-mi vine sa cred, e baiat..... Stati putin sa ma linistesc si va povestesc....

13+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

quote:
Originally posted by teodoran

Am fostla eco...........Doamne nu-mi vine sa cred, e baiat..... Stati putin sa ma linistesc si va povestesc....

13+

Felicitari mamica de baietel!!!! sa iti creasca mare si sanatos!
Sarcina usoara!

http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput

oauuuu, pana acum numai baieteiiii!!!! se imbata taticii......sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!!!!!

eu sper sa fac fetita!!desi toti zic ca o sa fie baiat. am primit azi cadou o masinuta.... e primul cadou pt bebele meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

quote:
Originally posted by teodoran

eu ma duc la eco la dr. herghelegiu,...am citit ca un medic bun (cum este herghelegiu) poate depista sexul la varsta asta....Doamne sunt asa de emotionata!

12+

da e ok! Eu cu el l-am nascut pe luca si tot cu el probabil ca voi naste in septembrie pe ....nu stiu inca ce va fi!
Sa nu te lasi impresionata de aerul lui impentrabil...pune-i toate intrebarile care te macina!
succes, si te rog din suflet sa ne povestesti ce a zis! eu ma duc la el pe 12 martie si nu mai am rabdare.
Iti tin pumnii !

Pinacolada

Mergi la inceput