Ai nostri, ca brazii- ian-feb 05 (42) LMA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by kris

Lavinia, sa-i fie de bine!

Crinuta, ma bucur pt Rayan! Si pe mine ma uimeste pe zi ce trece Bianca cu dialogurile pe care le purtam. Dar macar a-ti reusit sa va vedeti, nu?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Da, ne-am vazut

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetele ,
Am trecut un pic si pe aici daca Mandy si sotul dorm de zor , iar eu tcmai terminai ciorba de pui .
kris bine ca ti-ai rezolvat problema catusi de cat .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Am fost la Kings on ice. Deci Plushenko e fenomenal, fapt ce stiam de ani de zile, dar sa il vezi live..., inca nu-mi revin.
La fel e si Edwin Marton, jos palaria.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

am reusit si eu sa pun ceva poze din cele 2 zile de aniversari (miercuri si sambata):

http://new.photos.yahoo.com/dradetchi/album/576460762391165828?change_count=1

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

si l-am vizionat pe Andrei, Amaya, sa va traiasca! si piticutza sa se faca mare! interesant tortul, nu stiam ca unele cofetarii fac si asa... eu m-am cam chinuit ceva cu ornatul la masinutza lui Codrin dar in final mi-a iesit.

pupici
noapte buna!

"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

tomasa, am citit cu sufletul la gura povestea ta, sper ca acum v-ati revenit si totul intra in normal, pupici dulci lui Tudor
kris, imi pare rau de impasul cu matusa, sper sa gasiti o rezolvare..
dana, ce veste trista , imi pare foarte rau, ii doresc putere si multa intelegere si suport de la cei din jur...
gabry, bine ai revenit
amaya, ma bucur ca puiutza iti face viata usoara si ca andrei o iubeste si nu-i gelos, mare lucru sa stii ! masinutza e grozava, tu ai facut-o?
crinuta, ce haios e rayan.. vorbeste moldoveneste?
noua ne vin bunicii saptamina viitoare, stau 3 luni, speram sa plecam in vacante, ieri ne-am cumparat canapea si fotolii
ma vorbim, va pup

Mergi la inceput

Nu, cum sa vb. moldoveneste? Noi n-avem moldoveni in familie.
" Chicat"= " stricat". Mai zice si " chichicat", hehe.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Shobo - am vazut pozele. Imi place tare mult poza cu prietenul lui mic(Codrin are acolo o figura tara smechera). Si felicitari pentru bunicile tinere si cochete (de tine nu mai zic ca tot timpul iti admir bijuurile). Sa-ti traiasca cu totii (inclusiv strabunicii).

Lavinia - s apui poze cu Nati tunsa. Si cate grade zici ca sunt la voi? Ca aici bate vantul si sunt multe sub minus!

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

tomasa, acum am citit si eu mai din urma ca am fost cam franta aseara.. Doamne, ce patzanie ati avut!... nici nu am comentarii... ma ingrozesc de cate ori mai aud asa ceva sau de bone care cine stie ce au facut copilashilor, cum mai citesc pe aici... Doamne fereste!- groaznic! mi-e si mie un morcov cat casa de mare de noua bona care urmeaza sa vina de la 1 martie... si deja am comandat camera video pe net, tb sa vina... o sa tot fug de pe la birou ca stau f aproape si voi mai urmari cat pot... insa numai in Dumnezeu mi-e increderea sa fie una la fel de buna! pana in toamna macar... ca apoi sper sa-l dam la gradi..

Erica, ce trist cu sora ta!... imi imaginez doar. sa-i Dumnezeu curaj sa treaca rpd peste si sa incerce iar! si sora mea are ceva emotii cu sarcina.. a fost la 2 dr-i -unul ii zice nashpa, iar altul ca e destul de ok. Doamne ajuta sa fie bine pana la urma!

kris, imi pare rau de matusa ta, bafta cu Bia si vecina!

multumesc, Ubi! la fel si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna dimineata mamicute.

Va multumim mult pentru aprecieri! Catiflo, nu, tortul a fost cumparat de la o cofetarie. As fi vrut eu sa fiu in stare sa fac asa ceva. Andrei a crezut ca este o masina de jucarie si il tragea pe jos sa se joace .

Crinuta, imi pare tare rau ca esti asa de nemultumita de job insa nu inteleg de ce stai asa de tarziu, astia nu stiu ca ai un pui mic acasa si ca are nevoie de tine!?! Ce ma bucur ca ai reusit sa mergi la spectacol! Si mie mi-ar fi placut dar ce sa-i fac!?!

Shobo, eu nici macar nu as fi avut curaj sa ma apuc de ceva asa complicat. Nici eu nu stiam ca se poate face ceva atat de real (avea pana si oglinzi retrovizoare, geamuri fumurii, placuta cu semnul de Wolkswagen si scria pana si TDI pe spate...ce mai, arta) insa viitorii mei fini au descoperit cofetaria asta in cautarea tortului pt. nunta si n-au rezistat sa nu-i faca masinuta.

Azi a reinceput si tati serviciul si am ramas singurele, ca fetele.Astept sa se trezeasca si iesim la plimbare.

Sa va mai povestesc si eu despre Andrei. A inceput sa vorbeasca din ce in ce mai mult, repeta absolut tot, din cauza asta trebuie sa fim foarte atenti ceea ce spunem, intelege tot, ne uimeste cat de bine ne intelege (tati cel putin il trata ca pe un bebelus gandindu-se ca nu intelege insa i-a aratat fi-su ce mult gresea).
Ma bucura faptul ca a inceput sa ne spuna ce vrea si ce nu vrea (zice "vrei"/"nu vrei"), cand apa/mancarea e prea calda ne spune "ieee"=frige, a inceput sa ceara ce vrea sa manance: "upa"=supa, "nana"=banana, "mar", "danino"=Danonino. Este de o smecherie fantastica: cand pune mana si ia ceva ce nu are voie si este vazut, doar il strig si imediat vine si imi intinde lucrul respectiv spunandu-mi "ia, ia" cu o privire parca de repros, la genul "ai grija pe unde lasi lucrurile!", sau daca sunt suparata pe el vine si ma ia in brate si ma strange tare-tare de te inmoaie oricat de plin de nervi ai fi. Pe de alta parte este un nazdravan si jumatate, alearga toata ziua pana pica lat de oboseala, peste tot are o julitura sau o vanataie insa oricat de rau s-ar lovi se ridica imediat si continua ceea ce face, nu plange, nu se vaita doar ca data viitoare este mai atent cand ajunge in locul unde a cazut sau langa obiectul de care s-a lovit. Facem ordine in jucarii impreuna (si chiar le aranjeaza frumos in raftul de jucarii), facem patul impreuna, rolul lui este sa stranga si sa-si aranjeze pernele (este topit dupa perne, le strange pe toate, din toata casa, la el in camera) insa nu se intinde in pat sa doarma daca deasupra nu sunt anumite perne, fiecare pe partea exacta (e un tipicar). La fel, nu se urca in pat daca nu respectam ritualul de dinainte de somn, respectiv dupa ce este imbracat se ridica in picioare eu ii spun Tatal Nostru, el se inchina si spune Amin si apoi ii face pa-pa lui Doamne-Doamne (la o icoana de pe perete). Apoi se urca in pat, eu il invelesc, i-l pup si ies, el isi ia laptele si il bea uitandu-se la muzica si in 10-15 minute e adanc in lumea viselor.

Acum, referitor la operatiunea olita, am inceput-o si noi, insa fara succes deocamdata, deoarece ne-au spus de la cresa (mare mirare pentru mine) ca acolo, toata ziua, face la olita (nu cere, ii pun ei la ore fixe...ma si miram eu cum de folosesc doar un pampers atatea ore si niciodata nu era plin) si acum incerc si eu sa continui aceeasi rutina. Deocamdata acasa nu a facut niciodata nimic (poate nu-l nimeresc eu cand trebuie) cu toate ca sta pe olita cate 10-15 minute. Dar perseveram si sper sa avem rezultate curand.

La capitolul joaca printre preferinte s-a strecurat si desenatul/mazgalitul deoarece de ziua lui i-am luat si un Aqua Doodle care a devenit rapid una din jucariile favorite (mai ales cand deseneaza si tati cu el, tati are talent la desen si ii face tot felul de fete haioase, masinute, etc. insa mami este complet anti-talent la capitolul acesta).

Hai ca m-am lungit insa a trecut ceva timp de cand nu v-am mai spus nimic de el si cine stie cand mai apuc.

Va .

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput