Ai nostri, ca brazii- ian-feb 05 (42) LMA

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Amaya,am vazut poze cu pitici frumosi si tort.

Gabry welcome back!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Amaya, sunt scumpi foc puiutii tai! Sa te bucuri de ei! Tortul arata superrrr!

Alina_Maria, iti multumesc pt sugestie. Mama s e conatbila la o gradinita din sect 6( de prin '75) , si din oct o vom duce la gradi. desi nu va avea 3 anisori. Este echivalentul unei gradinite particulare.

Bubu, imi pare rau ca bona te paraseste! Eu sufar enorm ca m-a lasat si pe mine matusa. Succes!

Ce solutii am gasit: va sta tata s aprox o luna, apoi vom apela la o vecina , pana prin iunie...si apoi o vom duce la gradi. Nu stiu daca va sta cu vecina si cum se va purta cu Bia. Bianca e sensibila, timida, cuminte..si matusa se comporta exact cum trebuie. Vecina care va sta e de aceeasi varsta cu mama s, se cunosc de o viata ca sunt consatente, si de mica a vizitat-oi pe Bia..o adora! Isi doreste si dansa un nepot/oapta..dar fiul nu are nici macar ganduri de casat.
Partea rea e ca nu a mai venit pe la noi de vreo cateva luni bune..si i-a iesit din vedere. Nu stiu cum va reactiona si daca va sta cu dansa!

FETELOR CAT COSTA HAVRIX-UL? As vrea sa il fac, pt ca o voi duce la gradi. Ce vaccinuri optionale imi mai recomandati?

O duminica linistita!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Mergi la inceput

Lavinia, am admirat-o pe Natalia in ult poze. E atat de frumoasa si de bucalata! Si tortul de la aniversarea de 2ani, arata super! Sa te bucuri de minunea ta! Cand i-ati facut party , pana la urma? Acum voi sunteti bine?

albume foto
rochita rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Crinuta, imi pare rau ca stai asa de mult la servici...Imi dau seama ca ti-e greu. Pe ce pozitie te-ai angajat? Iti place macar ceea ce faci? Ca tunci trece timpul mai usor.
Bubu, nu stiam ca asta e regula in toate spitalele. Absurda regula, oricum, mai ales ca unii tati sunt mai apropiati de copii decat mamele sau unii chiar isi cresc singuri copiii. Ideea e sa avem cat mai putin de-a face cu spitalele.
Imi pare rau ca ati ramas fara bona! Offf, e tare greu!
Kris, Havrixul costa 900.000 in farmacii, dar la un moment data nu se mai gasea. Noi cu atat i l-am facut (e vorba in cazul nostru despre a doua doza, cea de rapel).
Sunt convinsa ca Bia se va adapta cu vecina si ca gradinita/cresa este o solutie mult mai buna decat orice bona. Tocmai mi-a mai povestit o prietena o experienta nefericita cu o bona care parea ok. Sunt tare fericita ca macar problema asta nu o am si ca are cine sta cu Tudor.
Amaya, sa-ti traiasca minunile si sa va bucurati de ei! Cristina e tare dulce iar tortul lui Andrei mi-a facut o .
Monalac, cu urinatul in jeturi sigur nu este nimic grav dar trebuie sa-l vada un pediatru. Cris e decalotat? Poate a facut fimoza sau altceva de felul asta, oricum sunt sigura ca se rezolva simplu si repede, eu am mai citit pe aici pe forum despre multe patanii din astea.
Cat despre faza cu Tudor care nu mai putea merge, asa cum iti imaginezi si mie mi-au trecut toate tampeniile din lume prin minte si aveam numai scenarii de groaza in cap. M-am gandit ca e ceva neurologic de la lovitura din barbie, etc., etc. Nici nu pot sa spun toate cate le-am gandit. Slava Domnului ca n-a fost nimic de felul asta. Pt. deshidratare clar nu l-as fi dus la spital dar nu mi-a trecut prin minte ca se putea deshidrata asa repede fara sa verse si nici ca deshidratarea se manifesta si astfel cu somnolenta si imposibilitatea de te tine pe picioare.
Gabry, bine ai revenit. Te dadusem disparuta. De ce o absenta atat de lunga?
Ingerasu, tu nu mai ai timp de forumeala? Hai, mai intra si tu, macar din cand in cand...

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Tomasa, nu-mi place ce fac, dar deocamdata strang din dinti.
Mie imi place cel mai mult domeniul meu, ce fac eu cel mai bine, dar atata vreme cat profesorii castiga cat castiga, trebuie sa fac altceva, chit ca nu imi place, si sincer e groaznic sa faci ceva zi de zi ce nu te atrage deloc.
Oricum, eu sper ca e temporar si se va gasi rezolvare.
Pozitia e de asistent manager.

Kris, eu am dat pe Havrix cu reducere ( mi-am facut card) cam 89 RON, adica ff mult, insa ce era sa fac, am zis merci ca l-am gasit intr-un final.

Amaya, sa iti traiasca puisorii. E scumpa foc Cristinuca, seamana cu tine, iar Andrei, stii bine ca m-a cucerit de mult cu zambetul lui.
Ti-am spus de acum un an si ceva, ca e un baiat tare bun, ai sa vezi ca am dreptate.

Tortul a fost super!

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Tomasa, iti multumesc pt raspunsul cu privre la Havrix. Cu privire la bone, am citit si eu niste discutii , de m-a lasat masca. Si de aceea mi-e teama, dar ma rog la Bunul D-zeu sa fie bine!

Crinuta, imi pare rau pt faptul ca suporti un post care nu-ti place! Multumesc pt raspunsul cu privire la havrix. Rayan ce mai face? ce mai spune?

O duminica odihnitoare!

albume foto
rochita rosie

Mergi la inceput

Azi e spectacolul lui Evgheni Plushenki cu violonistul Edwin Marton, si imi vine sa plang ca nu mi-am luat bilete.
Atat de mult imi place ce fac baietii astia 2, cum sa ratez sa ii vad live???

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Kris, Rayan progreseaza pe zi ce trece la capitolul vorbit.
Aseara de exemplu, era si tati online si am vrut sa vb. pe voice chat, iar eu incercam diverse microfoane, dintre care unul nu mergea.
Rayan il ia pe acolo, striga " tata" in el, apoi mi-l da zicand " e chicat" :)

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Kris,merci.Nu am facut petrecere propriu-zisa.Chiar de ziua ei am cumparat tortul si au fost verisorii ei de la Mangalia la ea.A fost in familie,desi Natalia era bolnavioara.

Azi mergem la vila la barbeque,abia astept.E un pic cam rece afara,dar noi o sa stam inauntru.Noua mea pasiune e sa fumez arghile,ma relaxeza si miroase atat de frumos!

Am tuns-o in sfarsit pe Natalia,e prima oara cand o duc la un salon,special pt copii.A marait ea un pic dar a fost ok.Am tuns-o scurt,baieteste,Frizerul a zis ca e french style,lui tati i-a parut tare rau dupa zulufii de la spate ai fetei.Dar macar are o forma la par acuma.Pana in vara o sa-i creasca,desi intentionez sa o tund si atunci,ca e rea de caldura si cand transpira i se uda tot parul de parca abia a iesit din baie.

Mergi la inceput

Lavinia, sa-i fie de bine!

Crinuta, ma bucur pt Rayan! Si pe mine ma uimeste pe zi ce trece Bianca cu dialogurile pe care le purtam. Dar macar a-ti reusit sa va vedeti, nu?

albume foto
rochita rosie

Mergi la inceput