Ai nostri, ca brazii- ian-feb 05 (42) LMA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

crinuta, dar deja muncesti asa mult? offf, e f greu sa faci si copil si serviciu bine...

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Ubi,acum e furtuna,s-a dus vremea frumoasa deocamdata.Au fost 20-22-24 de grade.Poze pun mai pe seara ca acum sunt in criza de timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

shobo, ti-am admirat si eu pozele, f frumoase. si imi place noua tunsoare. iar tortul, ce sa zic, te-ai speciliazat

Amaya, am vazut si pozele voastre, deja s-a schimbat fetita, zimbeste...creste. este o scumpica, inca nu imi dau seama cu cine seamana mai bine.
Andrei merge fara probleme la cresa?felicitari pentru progreze si rabdare cu olita. Si Rebe face la cresa pt ca are program regulat (face=nimereste daca tot sta), dar a inceput si acasa sa ceara oala, insa mai mult la misto.

Crinuta, ai grija sa nu devina o regula cu programul asta ca nu e bine si corect. ca se intimpla o data/de 2 ori intr-o perioada mai aglomerata e una, dar sa te exploateze atitea ore nu se poate. cel putin va plateste ore suplimentare?
Ma bucur ca ai fost la spectacol, stiu cit iti place.

Lavinia, felicitari pentru prima tunsoare. s-a indurat tati de cirlionti?

si eu am tuns-o pe rebe (eu) i-am dat o forma frumoasa, dar mai mult pt ca parul ei e cret si moale, si cu tot balsamul pe care i l-am luat, tot se incurca f rau, nu stiu cum o sa fac sa ii mai creasca si ei ...

Kris, succes cu alegerea.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Patricia,si Natalia are parul moale si se incurca mereu si mereu plangea cand o pieptanam.De asta am zis ca e prea mica pt pra lung,mai ales ca nu suporta clamute in par,le smulgea mereu.Acum e tare bine,nu mai plange cand o pieptan si parul se usuca mult mai repede.Dar abia astept sa mai creasca si sa aiba parul lung lung .Acum nu stiu daca o sa mai fie cret ori ba.Tati era lesinat dupa zulufii ei,ca de cate ori mergea zulufii sareau si el zicea ca-i sare si lui inima odata cu zulufii fetei.Ce mai,o adevarata declaratie de dragoste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

lavinia, nu ai pus poze, nu?

eu din cite am observat la alti copii, daca parul initial e ondulat, si imediat dupa tunsoare sta ca un par drept, nu se mai onduleaza pe urma. insa daca dupa ce il tai, imediat se formeaza alti cirlionti, ala e par cret.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Alina_Maria, Catiflo, Shobo, Patri, va multumesc pt vorbele frumoase cu privire la sanatatea matusii si in a face o alegere cat mai buna in privinta pers. care va sta cu Bianca!

Amaya, felicitari puiului tau pt dialoguri! Copii inteleg tot, dar nu pot sa-si exprime parerea.
In ceea ce priveste "operatiunea olitza" iti recomand multa rabdare! Copii sunt diferiti. Noi am inceput ac operatiune in 3 ian..si dupa vreo 5 sapt a inceput sa ceara. Cere "a toaleta" imi vine sa o mananac. Cand suntem in vizita, ii pun pampaers, si nu il uda, pt ca imi cere si acolo. Ii mai udam noaptea..dar au fost nopti cand s-a trezit si a cerut.

Tuturor mamicilor, care va aflati la aceasta etapa va doresc succes si multa rabdare.

Poate va amintiti, ca i-am mai tras si palmute ca nu cerea..si o intrebam de "n" ori pe zi, si eram chiar necajita pe tema asta!
Cand auzeam experiente de genul ca unii copilasi se obisnuiau in 5-10 zile.. Eu eram la capatul puterilor..

Aaaa, Amaya, fac o afirmatie care se repeta: nu ne plictisesti deloc cu ceea ce scrii. Chiar imi face deosebita placere sa te citesc. Scrii atat de frumosssssss! Ai niste minuni!

Shobo, ti-am admirat si eu familia si in mod special puiul. Doamne ce mare a crescut! Sa te bucuri de toti cei din jurul tau! Si torturile aratau super! Felicitari!

Cat te costa sistemul de supravheghere video? Pe ce baza il folosesti? PLatesti abonament lunar?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

kris, multumesc! la fel si voua!
sistemul de supraveghere nu e un sistem in sine ci doar o camera video pe care o vom lasa filmand dim si ne vom uita seara le ea... si odata in sufragerie, odata in bucatarie caci cam astea sunt cele 2 camere unde sta copilul mai mult ziua.. sper sa vedem numai lucruri normale... la o adica am de gand sa-i atrag atentia dc mi se pare ceva -adica chiar sa-i spun ca sunt filmati pt ca sa avem si noi incredere... desi nu-mi va fi usor sa spun asta... dar le incercam pe toate, ce sa facem?!?... dc e ceva nasol rau am mai zis, cred ca-l dau la gradi particulara de langa noi si asta e..

Patricia, multumesc, scumpa!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Gata,am pus poze noi cu Natalia.Cele cu noul look incep de aici:http://family.webshots.com/photo/2378825360096725464RIRgna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Fetele, am intrat sa fac o propunere celor din Bucuresti. Noi realizam un fel de talk show la care avem invitate mamici de copii de 0-2 ani si 2-5 ani. Tema este legata de sanatatea sugarului, a bebelusului si a copilului mic - medicatii, boli contagioase, vaccinari,..... Si se va petrece prin martie - pe 7 sau 9, nu mai stiu precis, dar verific maine calendarul. M-am gandit sa va intreb daca va intereseaza sa va exprimati parerea - discutiile vor dura cam 1 ora jumate, dupa-amiaza. Daca ma veti intreba "mie ce imi iese" la afacerea asta, o sa va raspund ca ceva va iese . Este important sa aveti cu cine sa lasati copilul in acest timp.
Daca sunteti interesate sa participati, va rog sa imi trimiteti un e-mail cu nume, nr de telefon si varsta copilului, si o sa ii rog pe colegii mei sa va sune.
Mai trebuie sa spun ca mesajul asta nu este publicitar, si nici nu are scopuri ascunse, datele voastre vor fi complet confidentiale si nu va veti trezi dupa asta nici cu posta plina, si nici nu va va pune cineva sa donati bani, sau mai stiu eu ce :) Nu l-as fi lansat aici, dar nu sunt membru de azi-de ieri pe acest forum, si in tot acest ragaz, am vazut ca aici mamicile chiar se intereseaza de sanatatea si binele puitilor!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

mamici va citesc dar nu prea am timp sa scriu dar vreau sa va arat acest subiect in care s-a creat o adreasa de mail si una de share pt toate cartile in format electronic de pe DC.sunt multe carti si cantecele,povesti audio pt copii.pt cine nu le are, merita.
o seara buna!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95156&whichpage=5

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput