fibrom uterin (17)
Raspunsuri - Pagina 9
dj_mama spune:
quote:
Originally posted by noela_carmen
........auzi mami, io nu eram asa batuta-n cap, da' acum nu-s ce am!
nu stiu de ce am inteles io ca " se pozitiveaza permanent" ar insemna ca se pozitiveaza si inainte de ovulatie...
nu esti asa
pt. ca nici eu n-am facut test din momentul in care am inceput sa iau vitex ci la un mom. dat cand am constatat activitate in ovare ; de aceea am afirmat gresit ca se pozitiveaza permanent; deci eu sunt
arinna spune:
quote:
Originally posted by dj_mama
da, chiar!
am mai invatat ceva
voiai sa spui reply with quote, nu?
Da mami!Mi-am amintit ca asa am invatat treba aia cu URL, cum se scriu linkuri,da' mereu o uit, mi-a zis cineva sa ma uit la mesajul ei sa vad cum a scris, mai demult
Deci facem in paralel,daca esti de acord, tu linkuri(catre pagina unde si-a descris fiecare situatia) si eu rezumate( pentru o privire de ansamblu )
O sa te rog :
- sa pui un link si catre listutza mea ( pagina 4)cu un titlu sugestiv, de ex "Despre noi, pe scurt"
- sa o treci pe rachel owen la embolizare si la mamici, cred ca implineste doi ani in curand, ca e foarte important( ea a fost prima)si
- pe arinna la embolizare
-sterilet Mirena - mioritza us -(a scapat de fibroame si hemoragii asa ca e o idee insa pentru cele care nu vor bb )
Pe fete o sa le rugam, daca vor, sa scrie din nou despre ele, respectand pe cat posibil schema:
cate fibroame
unde sunt situate
vascularizatie
cum le-am descoperit si la ce varsta
ce probleme ne -au creat(simptome)de ex durere, sangerare,ciclu abundent
ce tratament/interventie am facut sau urmeaza sa faca
ce solutii/prognosticuri ne-au dat medicii(embolizare, histerectomie, mimectomie etc, daca e cauza de infertilitate, daca putem face bb sau nu)
situatia in prezent
daca am intentionat sa ramanem insarcinate cu fibrom
daca am ramas insarcinate cu fibrom
daca am nascut ( de cand avem fibroamele)
si cu alta culoare sau alte caractere,ma gandesc ca ar fi mai simplu pentru oricine cauta informatia respectiva in pagina.
In plus, nu va mai fi nevoie sa va uitati ce ati scris in urma...
Fetelor, daca mai aveti idei, gresim sau omitem pe cineva ori ceva sa ne corectati!Listutza mea e acum la pagina 4, in continua transformare( rezumate)iar DJ mama aseaza momentan toate info pe pagina 1.
dj_mama spune:
Arrina , ieri am modificat pagina 1 la initiativa ta, evident pe baza listei pe care ai propus-o la pagina 4 (in forma de ieri).
Singura mea interventie a fost sa o ordonez dupa 3 criterii (tot la sugestia voastra) si ca sa nu devina foarte mare aceasta pagina, chiar si scrisa cu 'size 1' am dat linkuri catre istoricul fiecareia.
Acum, fie copiez pe pagina 1 lista ta nou propusa (cea de la pag. 4), ca atare, fie renunt la linkurile pe care le-am initiat dupa modelul de la FIV. Eu deja am dat link la aceasta lista in dreptul fetelor despre care se precizeaza mai multe amanunte decat cele deja scrise.
Cu doua liste paralele care spun acelasi lucru vom ameti toti cititorii.
Cum vreti?
Chantal spune:
Arinna, incep eu:
cate fibroame : 1
unde sunt situate: pe peretele posterior
vascularizatie : habar n-am, nu mi-a zis nimeni...
cum le-am descoperit si la ce varsta: la o ecografie dupa nastere, la 29 de ani
ce probleme ne-au creat(simptome)de ex durere, sangerare,ciclu abundent: ciclu prelungit (10-12 zile)
ce tratament/interventie am facut sau urmeaza sa faca: deocamdata tratament naturist
ce solutii/prognosticuri ne-au dat medicii(embolizare, histerectomie, mimectomie etc, daca e cauza de infertilitate, daca putem face bb sau nu): un medic - miomectomie cu operatie clasica, sanse putine de bebe, trei medici au spus sa-l las in pace ca nu ma va impieidca sa am un bebe in viitor
situatia in prezent: a scazut in urma tratamentului cu produse FLP cu 1cm, incercam acum si plantele...
daca am intentionat sa ramanem insarcinate cu fibrom: incerc in prezent
daca am ramas insarcinate cu fibrom: nu pentru ca e de data recenta si n-am vrut sa raman datorita cezarienei recente
daca am nascut ( de cand avem fibroamele): nu
Chantal spune:
Ma puteti ajuta va rog cu o informatie (cred ca am mai scris asta undeva): in cazul in care raman insarcinata pana ajung sa fac testul, naprasnicul si tinctura de zmeur pot afecta negativ sarcina si produsul de conceptie? Va multumesc tare mult.
Chantal spune:
Vad pe prima pagina mamici care au nascut sau sunt gravi si au avut inainte de sarcina fibrom. Toate au facut ori miomectomie ori embolizare. Exista cazuri in care s-a reusit sa se duca o sarcina la capat fara interventii, doar cu tratament naturist (sau pur nororc)? Ar fi tare incurajator sa citim despre asa ceva pentru ca eu cel putin nu sunt dispusa sa merg din nou la cutit (abia am facut o cezariana in august cand au vrut sa-mi scoata uterul din cauza ca nu au putut stapani hemoragia, am mai avut o operatie la picioare in 2001 si un car de operatii la dinti si zau ca deja mi-e rau numai cand aud de operatii...)
mioritaus spune:
Buna feteleeeeeeeeee!!!!!si cate o floricica pentru fiecare fetita fie noua fie veche pe forum, ca acus vine 1 Martie si nu stiu daca mai intru....
Am citit tot ce ati postat...mi-a placut f mult si ideea sa ne postam istoricul ....am sa imi adun ecografiile si am sa postez si eu ....numai tin minte exact dimensiunile ca as fi postat acum.
Despre mine pot sa va spun ca sunt relativ bine.....menstruatia abundenta a ramas un vis urat, insa ma supara secretiile maronii care mai apar din cand in cand si niste mici sangerari care apar si ele cand nici nu ma astept....insa asa cum vin asa pleaca.In luna mai o sa fac 1 an si poate pana atunci se regleaza totul....nici numai stiu cand sa consider data menstruatiei pentru ca apar mici sangerari in decursul a luna de zile cam de doua ori.
Am si eu doua intrebari:1)mai sunt fete aici care vor sa scape de fibroame si nu vor bebe (cazul meu)si 2)Noela, vreau sa iau elixir din fructe de soc pentru detoxifiere si nu stiu cum sa il iau...ma ajuti, te rog?Imi pare rau de tatal tau si iti doresc sa ai rabdare si putere sa treci si peste obstacolul asta.Si eu din luna august m-am tot chinuit cu mama, a stat mai mult internata in spital decat acasa, dar acum este pe drumul cel bun.Se pare ca internarea la Ana Aslan i-a facut bine.
Arrina.....buna vestea si parerea medicilor de la tine.....auzi:sa nu tina ei cont ca ai fibroame si ca poti ramane insarcinata....asa sa fie cum zic ei....
OanaLu, fetelor.....va pup pe fiecare in parte....
Mioritza
noela_carmen spune:
mioritza
uite www.naturaplant.ro/produse/838/Elixir_din_fructe_de_soc" target="_blank">AICI prospectul de la elixirul din fructe de soc.eu nu-l iau in mod special pentru deintoxicare, cate 3 lingurite/zi,dar ma dezintoxic la greu
nu prea am inteles prima ta intrebare
ma bucur ca esti bine..io sunt disperata cu tata, tocmai vin de la spital, iar l-am internat,face febra din nou,iar cu hepatita aia ne-a terminat si pe mine si pe mama ca nu vrea sa tina regim pe motiv ca nu-i place mancarea, de parca ar trebui sa-i placa, e inconstient...am zis ca pana la urma se va face bine cumva, dar pe noi cu siguranta o sa ne interneze la spitalul de nebuni, mama deja a inceput sa cedeze psihic, ce certam tot timpul cu el.
multa sanatate mamei tale
mami, mcbeal are fititza, nu de alta , da sa nu ne ceara si baietelul, ca n-o sa avem de unde sa-l scoatem
chantal, sa te ajute Dumnezeu sa ramai insarcinata,nu-ti face probleme din cauza plantutelor pana la testul de sarcina.
noela_carmen spune:
chantal, uite aici un link despre o frumoasa reusita,dovada ca atunci cand Dumnezeu vrea, se poate!
e vorba de postarea antoniei2006
arinna spune:
Mami
Foarte dragutz le-ai trecut, pe categoriiIncep sa se vada roadeleSi Noela a avut idee buna cu alte linkuri...vad ca cel cu "definitia fibromului" nu merge, trebuie scos...vreau si eu sa caut unul pentru embolizare, dar mai complet, nu am timp chiar acum...sa vaza lumea ce e embolizarea arterei uterine, chestii pro si contra etc.
Am modificat lista la Chantal pt ca a revenit cu info noi,am scris cu rosu ca sa iti vina mai usor la cautare ( doar stergi recopiezi intreg paragraful)
Chantal, multumesc de info colorate si detaliate
Parca suntem inainte de examen, facem toate "recapitulare"