fibrom uterin (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Chantal, sigur ca se poate, multe fete descopera fibroame doar atunci cand sunt insarcinate! Eu am o prietena si a ramas insarcinata la 38 de ani, i-au gasit un fibrom de 6 cm si a dus sarcina pana la capat, a nascut normal...singura problema a fost ca i-au facut cerclaj la un moment dat dar nu stiu daca are legatura cu fibromul.
Interesanta observatia ta , eu sunt convinsa insa ca sunt multe gravidutze cu fibroame dar care nu scriu aici, pentru ca nu au ridicat probleme mari...

FLP sunt produsele forever?Am precizzat in dreptul tau dar vroiam sa fiu sigura :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyface spune:

MadaS, iti multumesc tare mult de inormatii, chiar aveam nevoie de ele. Ma cam sperie gandul ca tratamentul va avea simptomele aferente menopauzei, dar... asta e... Macar sper sa ajute...

Pupici:)

Mergi la inceput

Oau.. vad ca ati lucrat din greu in weekend. Super buna ideea cu "sistematizarea" participantelor la acest forum. Va felicit si va multumesc ca aveti atata rabdare cu fiecare dintre noi.

Eu am fost obligata sa imi iau o "vacanta" pt ca iar au dat suvoaiele peste mine si a trebuit sa ma oblojesc. Acum sunt mai bine si m-am intors la lucru.

Nu am prea mult timp acum, am recuperat tot ce ati scris cat am lipsit, dar o sa va mai scriu mai tarziu.

Pup toate fetele si zile insorite sa aveti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Arinna, m-am mai linistit vazand ca sunt sanse de bebe cu tot cu fibrom. Multumesc de incurajare.
Da, FLP sunt produsele Forever.

Mergi la inceput

Chantal, ce produse ai luat de la Forever si de cand? Eu am inceput cu gelul de zmeur si niste vitamine. Ai observat vreo ameliorare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna fetelor, sambata am fost la doctor, bebelusul este bine dadea frumusel din manute. Cel mai mult ma bucura ca fibromul a scazut de la 5/6 la 4/5, acum depinde ,,,poate difera echografia transvaginala fata de cea pe burtika. Oricum este bine
Va poopik pe toate, cate opt toate din partea meu si multa sanatate de la amandoi

inamikul 15+

Mergi la inceput

Nicoleta27, ma bucur ca bebe e bine. Cum de a scazut fibromul in sarcina? Ai luat ceva pentru asta sau doar embolizarea te-a ajutat? Pe prima pagina nu scrie, poti sa-mi spui, te rog, ce fel de fibrom ai tu? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Noela, multumesc de raspuns......il inteleg pe tatal tau ca nu ii place mancarea hepaticilor..........am avut un unchi care era nevoit sa manace mancare de regim si tot asa nu ii placea dar se straduia dupa care vomita la greu......Aveti rabdare cu dansul, asa am avut si eu cu mama,,,,tot asa nu manca si a slabit 11 kg, acum si-a mai revenit....mama a aluat cate 10 fiole pe luna timp de 3 luni sunt chinezesti, de laptisor cu ginseng.....
Sanatate multa.

Prima mea intrebare era daca mai sunt fete printre noi care au decat fibroame si nu isi mai doresc bebe pe motivul ca au deja ci pur si simplu vor sa scape numai de neplacerile create de fibroame.Una dintre fete am citit ca are o fata de 18 ani si ca ar avea fibroame , insa nu am inteles daca mai vrea si alti copii.Daca este asa cum banui eu poate vorbesc cu ea si ii transmit din experienta mea.

Sanatate multa si ziua de 1 MARTIE sa va gaseasca fericite.

Mioritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

quote:
Originally posted by Chantal

Nicoleta27, ma bucur ca bebe e bine. Cum de a scazut fibromul in sarcina? Ai luat ceva pentru asta sau doar embolizarea te-a ajutat? Pe prima pagina nu scrie, poti sa-mi spui, te rog, ce fel de fibrom ai tu? Multumesc.

CHANTAL sincer chiar nu stiu ce fel de fibrom am, o sa citez de pe echografie: spre rebordul lateral uterin stang nodul fibromatos 57/42 mm. Nu ma pricep prea bine iar tratament pt fibrom nu fac, iau doar duphaston, vitamina e, acid folic. Stiu ca duphastonul este pt dilatarea muschilor peretelui uterin in rest doar pauza la contact si fara efort. Asta este rezultatul dupa embolizare, fibromul nu se mai hraneste dar isi pastreaza dimensiunile. Atata timp cat nu ma deranjeaza chiar nu am de gand sa-l scot, il voi monitoriza mai des dar il pastrez macar pana la 40. Mama este operata de fibrom si ma cam sperie starile prin care trece.

inamikul 15+

Mergi la inceput

Multumesc pentru lamuriri Nicoleta. Vad ca tu esti un exemplu fericit de pacienta careia i-a reusit embolizarea. Mie mi-a spus medicul ca nu vrea sa-mi faca pentru vor fi foarte slabe sanse de a face un copil dupa embolizare... Ce sa mai zic? Cati doctori, atatea pareri...
O sarcina cat mai usoara in continuare si un bebe perfect iti doresc!

Mergi la inceput