fibrom uterin (17)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryd spune:

Promit ca o sa va trimit detalii in ceea ce priveste problemele care le-am avut.Dar pana o sa caut prin rezultatele analizelor, pana o sa strang tot ceeea ce doresc sa va scriu, va spun acum ca:

In 2004 am facut EMBOLIZARE la sp. UNIVERSITAR,embolizarea fiind facuta de BOGDAN DOROBAT si RARES NECHIFOR.
In 2005 am facut operatia clasica prin care mi s-au indepartat fibroamele, operatie care a fost facuta de dl. prof. BOGDAN MARINESCU.
Iar acum astept un BB, care are o luna.Nu am facut decat doua teste care au iesit imediat pozitive.Nu am facut inca analize.Programarea la medicul meu este abia in mai...Pana atunci o sa astept si o sa citesc pe aici, am gasit multe lucruri interesante.O sa incerc sa merg si la un alt medic, poate mai inaintez un picut in sensul ca sa fac ceva analize.
Maryd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyface spune:

Maryd, FELICITARIIIII!!!!!
Ma bucur din tot sufletul pentru tine! Sa ai sanatate multa si o sarcina usoara!!!!

Va pupic pe toate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Maryd si Violetan....Felicitari!!! sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara!

MadaS, pai inseama ca avem cam aceeasi varsta, adica sintem foarte foarte tinere si o sa avem copii sanatosi si frumosi, asta ca sa incepem ziua cu optimism! Unde ai facut cauterizarea si la ce dr? Eu am facut-o la Medicover, nu imi mai amintesc la cine. Din cate imi aduc aminte eu, tu ai facut embolizare, nu?

Maimu, nu cred ca exista doctor „bun”, trebuie doar sa ti se potriveasca si sa ai incredere in el din prima. Eu am trecut cam pe la toti, acum sint la dr. Tutunaru, care, chiar daca nu iti explica multe (sau poate iti explica daca il intrebi), m-a facut sa am incredere in el si acum merg pe mana lui, oricum nu mai am timp sa astept... Daca vrei sa ti se deseneze, poti apela la Dr. Ancar sau la Dr. Badea

Pup toate fetele si astept vesti!
(Teonikol, Mada28, Happyface, Greatanca, Arinna, Didi, Noela & company)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Maryd,te felicit din tot sufletul si iti doresc o sarcina usoara si un bebelus sanatos si frumos.Toate cele bune si ...ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Buna fetele! Mai sa nu mai stiu pe unde sa caut subiectul. Am intrat doar sa citesc printre randuri cine mai e pe aici. MadaS si Maryd, felicitari! Ma bucur ptr voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Maryd, Violeta, felicitari!
Fanta, ce mai faci ?
Rachel, bine ai revenit,ce mai face frumusetea?

Maryd, de necrezut!Numai bine in continuare!

Ce fac restul gravidutelor?

Nicoleta27, esti bine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Fetelor, mi-am zis ca nu scriu azi pentru ca tocmai am revenit de la operatie, a decurs totul foarte bine, probabil mai trebuie sa fac una dar a fost mai bine decat ma asteptam si eu si dr. Ion Ionut (am schimbat dr.),a scos peste 90% din fibrom,ne asteptam la mai putin din prima, nu a vrut sa-l scoata pe tot ca sa nu ma taie deloc pe uter, de aceea a preferat sa facem doua interventii, revin cu amanunte maine ca sunt obosita, dar nu am rezistat sa nu felicit fetele. Violetan si Maryd, sarcina usoara! Maryd, nu sti cat de mult m-am bucurat, stiind prin cate ai trecut! Te pup!

Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Teo, felicitari! Ma bucur ca esti bine si ca ne-ai dat de veste!Pe cand a doua operatie? Poate vine bebe pana atunci!Asteptam amanunte!Numai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Buna fetelor

Teonikol, bine ai revenit printre noi si fara 90% din dihanie! O sa fie bine si la a doua interventie, o sa vezi! Chiar ma gandeam ce e cu tine, asteptam vesti despre histeroscop, dar vad ca ai schimbat doctorul. Poate imi trimiti si un PM sa imi spui ce si cum, ma intereseaza tare tare mult!!! Asteptam sa te refaci si sa ne povestesti cum fu....

Happyface si pe tine abia te asteptam!

Pup toate fetele si multa bafta in continuare gravidutelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Arinna ca nu ne-ai uitat. Minunea mea e mare, creste, vorbeste, face o multime de grozavii. Pe 20 martie am facut operatie estetica sa-mi scot uraciunea aia de cicatrice, ca eram tare complexata de ea, am zis ca mereu ma voi enerva pe mister Badea ca multumita lui o am. Acum ma recuperez inca, a fost usoara operatia, dar inca nu pot merge la sala si innebunesc. In fine, dupa ce am mai trecut printr-o operatie, imi zice intr-o zi sotul, sa mai facem o fetita. Fibromul meu a aniversat de curand 3 ani de cand il stiu, dar nu i-am mai facut tort si sampanie ca nici nu-l mai bag in seama.
Teo, felicitari pentru curaj, am sa citesc exact ce spui despre acel tip de operatie, desi la mine clar nu e cazul, fiind in afara uterului, dar sincer, acuma, si daca vreun medic ar avea bagheta magica sa nu fie nevoie de operatie, la cum ma simt, nu m-as obosi.
Noi suntem bine.
Va pup si mai trec pe aici daca imi dati voie.

Mergi la inceput