fibrom uterin (17)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Fetelor, am nevoie de sfatul si ajutorul vostru.
Tocmai mi-a venit rezultatul de la Papanicolau: CII BP, TBS inflamator, proces inflamator intens cu aflux leucocitar abundent. Ce sa fac? Acum vreo 5 ani am facut si o cauterizare pe col.

Va pup pe toate si va astept la o vorba mai lunga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Si eu am fost sa aflu rezultatul si cica e bine-nu stiu ce insemna asta, I sau II ca aici nu se araa rezultatul si nici nu m-am mai gandit sa intreb ca aveam emotii
Mi-a dat trimitere la reumatolog -am emotii si cu ala dar mai e pana atunci

Bluel, nu stiu ce sa zic decat ca II e bine desi e inflamatie nu indica ceva grav.Medicul ce a spus?

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Buna fetelor

Arinna, asa stiu si eu ca CII e bine, dar la mine a mai iesit TBS inflamator si acum doi ani si doctorul la care m-am dus atunci nu a spus nimic . Deja m-am obisnuit ca la toate controalele sa mi se spuna, ia uite aici o leziune cam cat o moneda care a ramas in urma cauterizarii, dar nimeni nu o baga in seama. N-am nici un fel de dureri (eu nu am dureri nici la ciclu, nu stiu ce e aia, sigur acum nu mai am ciclu fiind la menopauza , dar nu am chef sa ma trezesc cu vreun cancer de col, asa ca mi-am facut o progamare la o doctorita experta in domeniu, am gasit liber abia pe 23 mai!!!

Teonikol , unde esti? ai inaugurat histeroscopul?

Mada28, ce face bb, cum te mai simti? Ma gandesc mereu la tine si sper sa fie bine pana la sf. sarcinii

Happyface, recuperare grabnica ca sa poti sta mai mult in fundulet si sa ne spui totul, vrem mai multe lingurite

Maimu , ce hotarare ai luat?

Greatanca, asteptam detalii si de la tine despre operatia clasica

Pup toate fetele fara exceptie
(inclusiv Madas & company)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Bluel
Si eu am avut o cauterizare de col, dar cum....14 ani. Aveam cam 20-21 ani. Am inteles din diverse discutii de pe diverse forumuri ca PAP I apare doar la femei care nu si-au inceput viata sexuala sau...la norocoase. Daca ai cauterizare de col, ca si mine, cred ca nu mai avem sanse sa vedem PAPI. pe mine m-a interesat sa nu am Clamydia, trichomonas sau candida, si nu le am (am facut si analiza de secretie in paralel). Eu la mai multe controale la cer am fost mi s-a spus ca al meu col e in perfecta cicatrizare...unii m-au si intrebat ce medic mi-a facut cauterizarea de arata asa bine.
PAP II fara inflamatie severa sau cervicita intra in categoria "normal"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

Bluel,
Nu am luat nici o decizie , mai stau putin inca (sapt asta)
Astept insa su eu un nume si eventual un nr de tel al unui doctor bun din Bucuresti!
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

Maimu,
iti raspund eu referitor la doctor:dr.Marcel Moisa de la Giulesti.Pe mine el m-a scapat de dihanie.Si m-am recuperat ffff bine si la fel de repede.Acum, la aproape un an (in iunie) de la operatie nici nu-mi vine sa cred ca am facut-o.
Si inca ceva:e in primul rand om, si asta a contat enorm pt.mine.cred ca luna viitoare(daca toate merg bine) ii fac o vizita sa vedem ce avem de facut in continuare.
Succes.Daca vrei mai multe detalii , raspunde-mi pe PM.
Pup.
Noelaaaaaaaaaaaaaa, plange forumul fara tine.
Arinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryd spune:

FETELOR!
Am trecut pe la voi sa va dau o veste mare:

SANT INSARCINATA !

Dupa nebunia prin care am trecut, ma refer la actiunea de divort cu care se lasase, dar care nu a mai continuat, dosarul suspendandu-se...

Eu eram insarcinata la acel termen si nu am stiut...
Am aflat joia asta,am avut un filing, plus faptul ca nu-mi aduceam aminte cand au fost ultima oara rusii.., parca era februarie...
Data fiind starea in care ma aflam..., nu am mai tinut cont de perioada, de nimic...
Deci, am facut doua teste care au iesit imediat si ambele pozitive.
M-am programat la dl.prof.B.Marinescu in mai...
Nu stiu ce sa fac, nu am analize facute, nu stiu ce sa mananc, m-a surprins total sarcina...
Dar cel mai important lucru este ca eu si sotul meu ne bucuram impreuna...
Cam atat.
Va pup pe toate cu mult drag,
Maryd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

[quote]Originally posted by maryd

FETELOR!
Am trecut pe la voi sa va dau o veste mare:

SANT INSARCINATA !

FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!! Sa fiti sanatosi toti si sa ai o sarcina usoara!!!

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

Maryd
FELICITARI!!!!!!!!!!!!
Inca o dovada ca Dumnezeu ne este aproape atunci cand nu mai speram si ca ne ajuta atuci cand credem ca totul este terminat si fara solutie.
Sarcina usoara!!!!!!
PS:Da reteta mai departe.Nu tine barzoiul doar la tine,.
PUP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryd spune:

Multumesc pentru felicitari!

Gata, am trimis barza si pe la voi...

Pup toate fetele de pe forum care m-au sustinut si mi-au scris in clipele grele prin care am trecut de-a lungul timpului s-au macar s-au gandit la mine o secunda,pe cele care au ajuns de curand pe aici si nu in ultimul rand pe cele care ne citesc dar inca nu s-au inscris.
Pupici
Maryd

Mergi la inceput