fibrom uterin (17)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna fetelor, scuzati ca nu am raspuns dar am fost in spital, era sa-l pierd, dar e bine, am stat in perfuzii , apoi cviuruita de injectii si acum e mai binisor. O sa raspund saptamana viitoare la mesaje caci acum nu pot sta in fund. Va doresc sarbatori fericite si aveti grija de voi

21+
poze_nunta
poze_burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Nicoleta27,sper sa scapi cat mai repede de perioada critica, multa sanatate si sa fie bine de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

HRISTOS A INVIAT!

Fetelor, sper ca spiritul acestei sarbatori v-a patruns si voua in suflet si v-a facut sa fiti mai puternice! Eu saptamana trecuta aveam o stare foarte proasta , acum ma simt ca un fulg, plina de viata si speranta .Sper doar sa ma tina mai mult de data asta!

Nicoleta27, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta, dar totul e bine cand se termina cu bine! Sa dea D-zeu sa fie bine pana la capat!

Mada28, voi cum sinteti? cand ai timp, poate imi poti raspunde si mie la niste intrebari pe care ti le-am pus acum vreo 2 mesaje ....

MadaS, tu ce mai faci cu fibromul? in ce faza mai esti?

Happyface unde esti? cum esti? totul ok?

Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyface spune:

Helloooo, la toate fetele :)

Am scapat!!!! Cu bine... Azi am fost sa-mi scoata firele... Sunt ok..
Nu prea pot sa stau mult in pe scaun, asa ca inca nu va pot da toate detaliile.. dar promit ca imediat ce o sa fiu in stare, va zic tot.. :)

Acum va pup pe toate cu mult drag si va multumesc pentru sprijin. Am simtit ca sunteti alaturi de mine si a fost ok. Eu m-am gandit mereu la voi si acum, dupa ce am lecturat in mare ce ati facut in lipsa mea, va simt si mai aproape.

Va doresc la toate muuuulta sanatate si sa ne auzim in curand...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

buna....si de la mine o proaspat venita in randul vostru...
sapt trecuta am fost la doctor pentru o ecografie vaginala si mi-au fost descoperite 2 fibroame , unul de 4.5 si unul de 4 ( in interior daca imi amintesc bine, de abia acum cd am mai citit am vazut ca sunt diverse modalitati de plasare a fibroamelor- eram cam zapacita si surprinsa cd mi-a spus doctora incat parca eram drogata- nu intelegeam mai nimic.........)
ideea e ca am 29 ani (neimpliniti, mai am putin..)nu am inca copii imi doresc f mult ( eu si sotul meu ne gandeam sa mai copilarim putin si cam pe la anul sa ne apucam de treaba ), insa in lumina noilor enenimente suntem cam bulversati.......
ce va rog, daca stiti un doctor bun ( dim bucuresti) sa-mi recomandati si mie (nu mi-a placut doctora mea -desi am auzit ca e destul de buna..dupa ce mi-a zis m-a cam expediat sau eram eu cam socata si marcata de eveniment? - nu as putea spune cu certitudine -insa nu mi-a palcut de ea - nu a mai dat detalii deloc -inteleg ca ea trece prin astea poate de cateva ori pe zi -da pentru mine sincer era prima data!!!mi-a zis ca ar fi bine sa incercam cat mai repede sa avem copii..si cam atat- la revedere)
as vrea sa mai vad un doctor si sa vorbeasca cu mine normal sa-mi zica care-i treba ce ar tb sa fac sa ma operez sa incerc mai intai copii?
de joi cd mi-a spus sunt intoarsa rau pe dos am citit in mare ce ati scris, mai m-am documentat am inteles ca nu e chiar asa de grav cum credeam si ma rog sunt putin mai bine cu pshicul
ce ma intriga e ca nu am avut nici un semn care sa imi dea de banuit de existenta lor, pur si simplu m-am dus la un control de rutina...
asa ca fetelor ajutati-ma ce-i de facut si am vazut ca in unele cazuri au avut succes tratamentele naturiste - ma gandeam si eu sa ma apuc da oricum in prima faza as vrea sa mai ma vada un doctor
va multumesc si hristos a inviat!!
(m-am intans ca o placinta)
va pup

Mergi la inceput

Buna Maimu,

Citind ce ai scris tu parca ma vedeam pe mine, exact asa mi s-a intamplat si mie, numai ca aveam vreo 25-26 de ani (acum am 33 si tot cu fibroame, multe si marunte, uter fibromatos). Am ramas socata, m-am dat cu capul de pereti , dar a doua zi am decis sa nu iau medicamentele prescrise de doctor (stiind ce inseamna tratamentele hormonale) si sa incep un tratament homeopat, care dupa 1 an mi-am dat seama ca nu are nici un efect la mine. Am renuntat si am inceput un tratament cu ceai de marul lupului si intern si vaginal, dupa 3 luni am facut ecografie si nu se mai vedea nimic. Eram bucuroasa , n-am mai luat nimic, mai trece un an si ma trezesc cu 2 fibroame de 2 cm. Fac eco din 6 in 6 luni, mai fac un tratament cu Duphaston, dar tot apa de ploaie la mine si in ultima faza mai fac un tratament cu ovule de la Ciuhri dar....surpriza, ma trezesc cu inca un fibrom de aproape 3 cm plus altele sub 1 cm in zona istmica, celelalte 2 mai mari fiind subseroase. Vreau sa iti spun ca am trecut prin mana tuturor marilor doctori ai Bucurestiului, dar in afara de operatie (si clasica!!!) nu prea mi-au recomandat nimic. Si iata-ma acum, am ajuns la Dr. Tutunaru, care mi-a inspirat incredere din prima, desi nu mi-a explicat multe (dar eu ma informasem de aici in prealabil) si care a fost singurul care mi-a zis ca se poate si laparo daca o mai fi nevoie dupa tratamentul de 3 luni cu Diphereline pe care il urmez acum. De fapt mi-a dat 3 variante dupa tratament:
1. fibroamele scad asa de mult incat sa nu mai fie nevoie de nici un fel de operatie si bb imediat
2. operatie laparo si pe urma bb
3. operatie clasica si pe urma bb

Tu faci cum crezi tu ca e mai bine pentru tine, dar te sfatuiesc sa nu pierzi vremea cum am facut eu, si daca te apuci de Diphereline (care iti induce o menopauza fortata, stiindu-se ca la menopauza fibroamele tind sa scada), pregateste-te de bufeuri si multe reactii adverse, cu care ma lupt eu acum. Pe 16 aprilie fac ultima injectie si pe urma te tin la curent.

Iti doresc sa iei decizia cea mai buna pentru tine si nu dispera, sintem multe!

Si Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greatanca spune:

Buna, Bluel!

Si eu am incercat cu ovulele de la Ciuhrii si mai rau mi-au facut. As sfatui fetele de aici sa nu apeleze la ele. Nu au nici un efect. Nici Duphastonul nu m-a ajutat, nici presopunctura, niciun tratament naturist pe care l-am facut. Pana la urma, tot operatia m-a scapat de fibroame.

Fetelor, va rog sa-mi spuneti si mie daca ati urmat vreun tratament dupa miomectomie care sa impiedice reaparitia fibroamelor. Imi este frica de recidiva.

Mersi mult.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!
Azi e soare, asa ca sint in forma ...

Greatanca , ai dreptate, nu zic ca toate tratamentele naturiste nu sint bune, dar in cazul meu nu au dat rezultate. Ceaiurile ar fi bune pentru dezintoxicare si uneori si pt. fibroame mici, dar odata intrerupte acestea recidiveaza.
Ce fel de fibrom/ fibroame ai avut? Cand si unde te-ai operat? Cum a fost?

Asteptam si celelalte fete sa ne dea vesti despre ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyface spune:

Hello, dragele mele...

Greatanca.. si eu sunt de parere ca operatia clasica a fost o solutie buna. Si eu am facut-o, maine am 2 saptamani de la operatie.. Si ca si tine as vrea sa fac un tratament naturist de acum incolo, poate nu mai apar dihaniile.

Daca o sa citesti postarile mai vechi o sa gasesti multe variante de tratament...

Inca nu pot sa stau asa mult pe net, asa ca va mai tin putin in suspans cu pataniile mele de la operatie :D... dar ma gandesc mereu la voi si ma rog sa ne fie bine la toate ..

Va pup cu drag si dor..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Buna fetele,

Mi-am luat si eu intr-un final victorios (amanam ca ma gandeam la tot felul de lucruri negre si nu doream sa-mi strice sarbatoarea pastelui)rezultatul de la Papanicolau. Facut la IDS in Dorobanti.Desi scrie frotiu in limite satisfacatoare vad ca tot in PAP II e incadrat, scrie discreta inflamatie...in fine, am tot dat cautari pe Google si se pare ca e in limite normale PAP II, mai ales daca nu scrie inflamatie severa. Am facut si examen Clamydia, Candida, Trichomonas, sunt negative toate. Dar tot am o senzatie de durere si anumite intepaturi in zona pelvina, care nu stiu de la ce pot fi.Ovarele banuiesc.
Cu fibromul, am mai facut o eco acum 2 sapt, dar la un doctor no mame in domeniul ecografiilor, dupa ea zice ca al meu fibrom are 5 cm. Acum 3 luni pe alt aparat avea 7(Iosup), in august la Herghelegiu avea 4 cm...fac o medie cred. Chistul tot la aceleasi dimensiuni, 4 cm.Am o trimitere catre Elias-spital, dar trebuie sa-mi iau zi de concediu sa ma ocup de asta.Sa vad si acolo ce parere au despre natura chistului. Si eventual marimea fibromului.

Mergi la inceput