fibrom uterin (17)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happyface spune:

Hello, dragele mele...
Ce liniste e pe forum.. Sper ca sunteti bine si ca va pregatiti de Paste...
Eu ma internez maine pentru operatie si sper ca totul sa fie bine

O sa va povestesc totul cand o sa ies, ok?

Va pup pe toate si sa aveti zile frumoase!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fanta spune:

buna la toate fetele !
in sfarsit dupa lupte seculare am ramas insarcinata; 2 teste pozitive
nici nu-mi vine sa cred ! va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Buna Happyface!

De fibrom te operezi? Laparo sau clasic? Si pe mine ma paste o operatie, acum sint in tratament cu Diphereline si sper sa fie laparo operatia.

Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyface spune:

Hello, Bluel..
Da.. am un fibrom de 7/5 si ma operez clasic. Nu am optat pt laparo, pt ca nu m-am impacat cu ideea de a face tratamentul cu diphereline. Si ca sa nu mai pierd vremea... iata-ma maine cu bocceluta in spinare si ma prezint la operatie :)
Iti urez bafta pt cand te operezi si cu siguranta o sa fie bine:)
Pupici la fete :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Happyface
Asteptam si noi cat mai repede vesti dupa operatie. Cu ce medic si la ce spital? Operatie usoara si refacere rapida... si revenire tot asa de rapida pe forum.

Fanta
De 2 ani te stiu pe forumul acesta, bine ai revenit. Tu esti una din primele operate clasic (cam acum 2 ani? spre ca nu gresesc). Sa fie intr-un ceas bun. Sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Bluel

Poate sa fie de la 2 luni in sus de la ultima injectie revenirea CM. In conditiile in care intarzie prea mult...se poate face sa revina "fortat" cu ajutorul progesteronului.
Daca intri pe topicul "endometrioza" Boo, care posteaza des acolo este ca si tine in asteptarea CM dupa Dipherelien,...si a cam trecut ceva timp si la ea, asteapta cu nerabdare...discuta cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Happyface sa te refaci repede dupa operatie si sa ne spui neaparat cum a fost! Eu am de fapt un car de fibroame si incerc sa-l operez pe cel mai mare care pune probleme, fiind si in zona istmica, dar inca nu stiu daca laparo sau clasic. Eu m-am dat acum pe mana lui Tutunaru, tu la cine esti? Daca as fi stiut intra-devar cum o sa fac de la Diphereline, nu cred ca as mai fi avut curajul sa urmez acest tratament, dar....n-am avut alta alternativa!

MadaS, multumesc mult pentru raspuns, incepusem sa cred ca aici nimeni nu vorbeste ....asa am sa fac!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna fetelor, scuze ca nu am mai scris. Situatia mea nu este asa de roz, uterul nu vrea sa se dilate, fibromul a ramas la aceleasi dimensiuni. In saptamana mare eu merg sa ma internez pt 3 zile, facem perfuzii si injectii de dilatare, ce sa va zic, sunt optimista si voi face tot posibilul sa-mi tin "inamikul" in brate. Greul abia acum incepe, de la 28 de saptamani fibromul poate declansa oricand nasterea, daca stau cumintica sper ca voi ajunge la 40 Promit ca asta voi face deoarece imi doresc enorm aceste bebelus.
Happyface iti dorec multa sanatate si sper sa treci cu bine peste operatie.
Teonikol
Sanatate multa fetelor, iar celor cu burtici sa aiba grija

19+
poze_nunta
poze_burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Buna seara, fetelor! Am fost cu rezultatul de la Papanicolau la dr. si ce credeti voi ce surpriza am avut? dr. mi-a spus ca nu am nimic nicio endocervicita cronica, ca este umflat diagnosticul de dr. care a efectuat analiza si ca este posibil sa fie un pic de inflamatie din cauza firului de sterilet....in rest sa astept sa fac clamidya, ureaplasma, eco transvaginal si de san si le punem pe toate cap la cap.
Vezi mai Noela, cum sa nu ma supar? Teonikolce bine ar fi sa fie cum zici tu, invingatoare?iti multumesc pentru aprecierea ta, este intradevar incurajatoare insa parerea mea este ca in loc sa scot capul la lumina mai rau ma afund.Ziceti si voi acuma....eu ce sa mai cred?Care din concluziile analizei sa le iau in serios?Ce a zis dr. care a spus ca este umflat rezultatul sau rezultatul de pe hartie?Iarasi sunt varza.....
Happyface.....iti doresc sa aiba succes operatia.
Fantafelicitari din toata inima....
nu stiu daca si voi simtiti la fel, insa eu cand citesc ce posteaza fiecare dintre noi trec prin diferite stari, acum imi vine sa plang, acum ma bucur ....parca imi trece prin fatza filmulete cu fiecare dintre noi.
Va pup pe fiecare in parte,
Mioritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Arrina, nu a sosit mama, rezultatul la Papanicolau?

Mergi la inceput