fibrom uterin (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Va pup, fetelor....Arrina, MadaS, va multumesc pt raspuns....
Anul trecut inainte sa imi moteze steriletul mi-au colonoscopie care nu a iesit ok si mi-au facut o rezectie cu ansa dupa care au montat steriletul.Este posibil sa nu ma fi vindecat in urma rezectiei cu ansa?Sau este vorba de inflamatia mucoasei interne a colului?Este posibil, ma gandesc ca la cate chiuretaje a suportat colul si la cate hemoragii, sa fi fost afectat in mod major.Saptamana trecuta am fost la control iar colul arata bine....problemele pe care le suspectam erau:secretia galbena persista decand am steriletul (poate fi din cauza lui,din cauza modificariloe hormonale oricum o sa fac clamidya si ureaplasma), chistul de pe ovar care il simteam ca se marise din nou, (ma durea cand ma asezam )si eram curioasa cum se mai prezentau fibroamele.Se pare ca ma asteapta iarasi un sir lung de analize .Mai bine anul trecut faceam histerectomie si scapam odata de belele astea, scoteam si colul si asta era....Ma gandesc ca si acum cu sterilet chiar daca numai hemoragii, de sangerat tot sangerez perioade mai indelungate iar colul sufera.
Sper sa nu fie ceva mai grav.
Arrina....succes la Papanicolau .....sa iasa super ok...
MadaSeu decand ma stiu numai clasa II mi-a iesit iar endocervicita asta pacatoasa a mai iesit si ea.Dumnezeule sunt ingrozita,zau asa, zici ca stam cu dansa vraiste, de colectam atatia microbi?De unde vin atatia?Oi avea eu imunitatea scazuta?Dr. nu imi da tratamenul corect? AM IN CAP O VARZA.Sunt foarte suparata si confuza.

Va pup pe toate, fetelor....
Mioritza

Mergi la inceput

Fetelor, am gresit.....nu mi-au facut colonoscopie (dupa cuma va spuneam......sunt toata o varza...ci colposcopie.....va rog sa ma scuzati....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Mioritza
Am banuit eu ce ai vrut sa spui...ce sa mai caute si saraca coloana (colonoscopie??) in toata afacerea asta?
eu dupa rezultatul de acum 14 ani, am facut tratament, cauterizare si mi-a iesit grad 1, normal. Si eu mi-am facut sapt trecuta un nou test papanicolau..mai am cateva zile de astepta pt rezultat. Asa ca o sa impart emotiile cu buna mea prietena Arinna...pe care o sarut in Canada ei adoptiva.

Mioritza,
poti sa modifici singura un cuvant gresit sau un mesaj incomplet. Mergi in coloana de deasupra mesajului pe simbolul agenda cu pix, acolo unde scrie editeaza cand ajungi deasupra simbolului,clickeaza , intri in vechiul mesaj, corectezi greseala sau adaugi ce-ai uitat. Moderatorii chiar ne recomnda asta, sa nu se mai incarce topic-urile de mesaje prea multe si reveniri

Mergi la inceput

MadaS, e clar, se pare ca mie daca tot mi-a iesit clasa II ceva nu este in regula, asa dupa am explicat in mesajul de mai sus, unde am mentionat ca am facut rezectie cu ansa....inseamna ca trat nu a fost corect...poate ca ar trebui sa fac o antibiograma?Daca clasa II inseamna infectie?infectie cu ce si la ce raspunde microbul respectiv..
Succes si tie la rezultat, sa iasa bine...si multumesc ca m-ai invatat cum sa modific mesajul.

Arrinei i-o fi iesit rezultatul?
Pupici,
Mioritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Arinna, Madas tin pumnii la teste! Miorita, imi pare rau de problemele noi, dar gandeste-te ca asta e doar o perioada proasta, nu trebuie sa dezarmezi, trebuie sa te gandesti ca esti o invingatoare, eu asa te simt.

Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

Nicol, iubito,stai bine cu cifrele
daca vrei tu sa fie ziua mea astazi, atunci hai noroc si la mai mare. e oarecum adevarat , pentru ca implinesc 38 si 2 luni!
urarile sunt binevenite oricand
de fapt conteaza ca te-ai gandit la mine, iar pentru mine e mai mult decat suficient.
uite ca asa aniversare n-am avut pana acum

Mioritza, nu fi suparata, se vor rezolva toate pe rand si cu rabdare,si nu te mai gandi la histerectomie!!!

fetelor, sunt putin cam scumpa la vorba, sunt asa de obosita ca abia mai nimeresc tastele, dar promit ca revin.
va imbratisez pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Noela, spune si tu daca ti-a mai zis cineva La multi ani intr-o zi oarecare din viata?!Numai eu puteam sa reusesc performantaAcuma e musai sa caut in urma sa vad de ce oi fi inteles eu asa, pentru ca mie imi intrase de pe atunci in cap ca esti nascuta odata cu sotul meu. Dar daca zici ca e in ianuarie atunci inseamna ca esti nascuta odata cu cea mai buna prietena a mea si acum am incurcat corelatiile. Bine ca mai lasai niste maimutele de rezerva ! Fetelor scuze de alerta falsa! Noela, urarile nu mi le iau inapoi! dar mesajul ar trebui sa-l sterg, nu?
M-am uitat pe postarile vechi si am descoperit ca ti-am mai spus odata la multi ani, tot euanul asta!
Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Buna fetelor!

Eu sint noua aici, mai vorbeam cu fetele despre astfel de probleme pe alt site, care vad ca nu mai poate fi accesat ...

Povestea mea e ca a multor fete/femei de pe aici, uter fibromatos, am descoperit primul fibrom pe la 25 de ani (acum 33), avea 0,5 cm, si am zis sa rezolv problema mai intai, inainte de a face vreun copil, am facut tratamente homeopate, naturiste si o tentativa de Duphaston nimic nu a dat rezultate (cura cu ceai de marul lupului mi-a facut bine totusi), acum am vreo 3 mai mari, subseroase si intramurale in zona istmica, cel mai mare de vreo 4 cm ....

M-am saturat asa ca am decis sa apelez din nou la doctori si acum sint la jumatatea tratamentului cu Diphereline si pe urma vom vedea cu operatia, sper laparoscopic sau deloc si sa fac repede un copil, asta e planul, dar ...

RUGAMINTEA mea acum este sa imi spuna si mie cineva la cat timp dupa ultima injectie a revenit cm...

Oricum daca stiam dinainte ce inseamna bufeuri, nu cred ca mai aveam curajul sa ma apuc de tratamentul asta, care e si destul de costisitor by the way ....; NU mai dorm de 3 saptamani, ma zbat ca pestele pe uscat toata noaptea, valuri de calduri insuportabile si nu evara inca!!!, urmate de transpiratie rece, frisoane, etc, stare generala proasta toata ziua, tembelita de somn, durere accentuata de spate (zona lombara), plus ca m-au atacat toti virusii (ex. Herpex simplex) pt. ca eu cred ca mi-a scazut imunitatea....

Astept un raspuns de la voi...PLEASE

Multa sanatate tuturor si la bebici spor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

[quote]Originally posted by MadaS

Mioritza
Am banuit eu ce ai vrut sa spui...ce sa mai caute si saraca coloana (colonoscopie??) in toata afacerea asta?

Colonoscopia nu are nimic de-a face cu coloana, ci cu colonul (intestinul):)
Pupici la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Imi raspunde si mie cineva?
Vreau sa stiu la cat timp dupa ultima injectie cu Diphereline revine cm-ul. Trebuie sa plec din tara o saptamana chiar la 28 de zile de la ultima injectie si nu vreau sa ma apuce vreo hemoragie pe acolo sau prin avioane....

Astept un raspuns cu nerabdare

Multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput