fibrom uterin (17)
Raspunsuri - Pagina 18
maryd spune:
Fetele, am trecut si eu abia astazi pe la voi sa va salut si sa va spun sa aveti o primavara frumoasa.
Am trecut sa va spun ca probabil o sa ma impac cu sotul, miercuri 14 martie,avem termen pentru divort.In toata aceasta perioada, nu am mai dezbatut problema Bb-ului, dar in sambata aceasta mi-a spus din nou ca el nu va fi de acord vreodata sa fac vreo procedura de inseminare...asta ca probabil sa stiu inainte de termen ca el isi mentine pozitia...
Ma enerveaza si faptul ca pe la el pe la servici este una care vorbeste prea mult...Ca a facut deja 2 inseminari si nu i-a reusit si acum este in procedura de infiere.A spus ca ar fi de acord cu infierea...
Ceva nou, dar pe mine ma enerveaza faptul ca tot pleaca urechea in jur.., faza ca uite cutareasca nu a reusit a doua oara, de parca eu daca as face rezultatul ar fi la fel, parca am avea "aceeasi chestie" si ne-o imprumutam de la una la alta atunci cand ne vine randul, asta asa, ca sa fiu eleganta...
M-am hotarat sa mai am rabdare, dar in continuare sa zic ca el si sa fac ca mine...
Mi-A MAI BUBUIT CEVA IN MINTE...
Oare se poate sa se recolteze ceva "gigei" dar dupa contact sexual, adica sa-i ia de la mine, ca la testul postcoital, si sa-i bag la pastrare sa fac ulterior, cu ajutor...
Daca altfel nu pot sa-i iau de la el?Asta daca nu o sa ma enervez intr-o zi sa-i iau de la altul...pentru ca m-am saturat si oricat zic ca voi avea rabdare deacum incolo, nu stiu ce voi face!
Voi ce parere aveti?
Maryd
happyface spune:
Va pup pe toate si va urez numai bine, sanatate si bebei...:)
Maryd, ma bucur tare mult ca va mai dati o sansa. M-am gandit foarte mult la tine si m-am tot intrebat cum ati rezolvat divortul... Din pacate eu am vazut mult prea multe divorturi (prin natura meseriei) si putine sunt cuplurile care mai vor sa incerce inca o data. Dar daca ati hotarat asa, poate ca e ceva ce merita reparat.
Cat despre ideea ta nastrusnica.. nu stiu ce sa zi... poate daca o faci fara stirea lui, in momentul in care o sa afle o sa se mareasca tensiunea dintre voi si o sa aveti iar probleme.
Voi ati incercat sa mergeti la o terapie de cuplu, ceva..? Poate ca pentru el este foarte greu de inteles ce vi se intampla si cu ce va confruntati.. Ajuta foarte mult sa puteti discuta si rezolva dilemele astea....
E o idee... Sper ca nu am intrecut masura, dar daca da, te rog sa ma ierti...
Despre mine va pot spune ca nu ma simt extraordinar... Miercuri am programare la dr. T, si dupa aceea ma voi decide exact ce sa fac cu fibromul din mine...
Zi faina sa aveti si sa ne auzim cu bine...:)
teonikol spune:
Marydma bucur sa simt ca esti mai linistita. Iti tin pumnii pe 14 martie sa iasa asa cum vrei tu si mai ales asa cum e cel mai bine pentru tine!
Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!
happyface spune:
Maryd.. iti tin pumnii pt maine, si sa ne spui cum ati ramas...
Si eu am maine consultatia la dr. T...
O sa va spun ce parere are si el..
Va pup...
teonikol spune:
Noelaaaace faci? Nu mai dai nici un semn de viata!
Happyiti tin pumnii pentru control!
noela_carmen spune:
nikol, scumpa mea, eu fac bine sunt in ziua 2 a unui nou ciclu, care e si luna asta de "gashca", fara dureri si hemoragie,doar ca sunt cam multe cheaguri amestecate cu endometru...dar ma bucur ca sa curata, decat sa ramana pe acolo.
imi pare rau de necazul tau...sfatul meu?
cauta de urgenta alt medic!chiar nu glumesc pentru ca nu ai prea mult timp la dispozitie!
happy,asteptam vesti bune de la tine!
Maryd, ma bucur ca ai aparut din nou printre noi,ma bucur deasemenea ca lucrurile merg mai bine intre voi...dar...in afara de faptul ca ceea ce ti-a "bubuit" tie prin minte, este practic imposibil,crede-ma ca atitudinea cu care te intorci in relatie nu este sanatoasa.
desigur nu e treaba mea sa ma bag,as putea chiar sa nu pomenesc nimic despre asta,sa ma fac ca nu vad, dar uite ca nu pot fi indiferenta.nu vei face altceva decat sa lungesti agonia. daca tot va dati o sansa, atunci luati-o de la capat cu ganduri curate, stergeti tot ceea ce a fost rau, pastrati ceea ce e bun si consolidati. stiu ca e usor sa dai sfaturi, dar cugeta la ceea ce ti-am spus.
aurel cris, draga mea, ma bucur daca am putut sa-ti fiu de folos,o voi face ori de cate ori voi putea.
credo, ma bucur ca operatia a reusit, asteptam vesti "postoperatorii"
arinnutza, pup fata inimoasa.
si pe diana, rapita de serviciul ei, asteptam vesti cu doo liniute!
si pe madaS cea "materialista", si pe delicata mioritza, si pe oana si pe restul fetelor pe care nu intentionat le-am omis.
ma grabesc rau di tat, am cam multa treabapoate revin mai tarziu.
teonikol spune:
Noela mi-era dor de tine, am inceput sa postez si pe la alte subiecte, in functie de noile griji dar mi-e era dor de fetele de aici, in ultima vreme nu prea s-a mai scris. Fii buna si zi-mi mai pe mintea mea ce vrei sa zici cu alt doctor. Te referi la faptul ca se reface repede fibromul? Poate cand ai timp imi scri pe e-mail. Ce mai face tatal tau?
si si pentru fete!
mioritaus spune:
Buna seara, fetelor....am citit tot ce ati postat...
MARYD....cum s-a terminat infatisarea? Noela avea dreptate in ceea ce spunea...ori te intorci si o iei de la capat cu tot ce este bun, ori iti vezi de viata ta si de aspiratiile tale unde este nevoie de 2 persoane....daca tot nu cadeti de comun acord la ce bun sa va amarati viata? Stii ce nu inteleg eu?ce pierde sotul tau daca este de acord cu tine?l-ai intrebat? Acum sa nu faci si tu ca el sa apleci urechea la tot ce ti se spune, pt ca stii si tu ca este usor sa dai sfaturi din afara, totul depinde de tine,de faptul de ce simti tu fatza de el si de cat de impacata sufleteste vei fi cu hoatararea pe care o iei.
Arrina,draga cred ca cel mai bine pt tine ar fi sa nu renunti la ideea de a face HSG....gandeste ca cel putin stai linistita ca ai facut-o si pe asta....astfel elimini si aceasta cauza de infertilitate.Stii ca si eu am facut o histeroscopie...am fost speriata dar m-am gandit ca stiu pe ce carti sa mizez in continuare.Ei ce zici?
Noelacand ai spus ca fibroamele sunt "parsive" zau ca mare dreptate ai avut.
Fetele, se pare ca am iarasi un nodul iar chistul de pe pretiosul meu ovar a crescut la mai mult de 5....se banuie a fi folicular.Totul s-a simtit la palpare...urmeaza eco transvaginal si o eco de san (din cand in cand am niste junghiuri in sani, de simtit nu simt nici un nodul iar doctorita a zis ca la mine nu este altceva decat o mastoza si ca Mirena protejeaza si sanul)unde am fost programata de abia pe 10 aprilie, am facut Papanicolau (vineri iau rezultatul) si mi-a dat trimitere la Insitutul Cantacuzino pt clamydia si ureaplasma , pt ca i-am atras atentia ca de la montarea steriletului secretia este galbena.a zis ca este posibil sa fie si schimbari hormonale de la sterilet dar mai bine sa ne asiguram ca nu este altceva.Dupa toate astea le punem cap la cap.
Are cineva vreun sfat, unde as putea sa merg la un dr. de incredere unde sa fac eco transvaginal si eco de san dar mai repede de 10 aprilie?Cine este dr. Cocei?
Imediat completez chestionarul....sa il gasesc numai.
mioritaus spune:
ce varsta aveti( numai daca doriti sa scrieti asta):in octombrie implinesc 39
cate fibroame, ce dimensiuni, unde sunt situate(sau au fost):pe 28.01.2005 dr. Vladareanu mi-a spus ca are L1:60,6 mm si L 2:46,6 mm fara a-mi spune unde este situat dar m-am lamurit pe 09.02.2005 cand de fapt acel nodul care parea mare s-a mai retras si de fapt s-a observat a fi 2 imagini bine determinate cu aspect de noduli cu dimensiunea de 1,5 cm si respectiv 2 cm situati intramural-subseros si o alta formatiune similara de cca 1,8 cm- fundic si anterior situat subseros.
vascularizatia(uneori e f important de stiut): nu stiu, nu mi-au recomandat Doppler
cum le-ati descoperit si la ce varsta:la 36 de ani in urma operatiei de extirpare a ovarului stang, s-a observat mic nodul fibromatos pe un fond de uter fibromatos
ce probleme v-au creat(simptome)de ex durere, sangerare,ciclu abundent,menoragii( menstruatii care depasesc durata de 6-7 zile), metroragii(scurgeri de sange in afara fluxului menstrual):hemoragii
ce tratament/interventie ati facut:alopat (Utrogestan), naturist combinat cu homeopat si acupunctura; am facut histeroscopie urmata de montarea steriletului Mirena
ce solutii/prognosticuri v-au dat medicii(embolizare, histerectomie, mimectomie etc, daca sunt sanse de bb sau nu):daca nu da rezultate Mirena atunci ramane histerectomia
situatia in prezent:datorita steriletului Mirena s-au oprit hemoragiile, fibroamele s-au resorbit o perioada dupa care unul din nodului a crescut la loc (inca nu stiu dimensiunile reale)
daca ati intentionat sa ramaneti insarcinate cu fibrom :nu am intentionat
daca ati ramas insarcinate cu fibrom: nu am incercat ca sa stiu daca as putea ramane sau nu ( stiu numai ca ramaneam foarte repede insarcinata)
daca ati nascut ( de cand aveti fibroamele):nu
daca fibromul a evoluat/involuat in timpul sarcinii si dupa:nu stiu
daca sunt ceva nelamuriri va stau la dispozitie.
Noapte buna!
Mioritza
maryd spune:
Buna fetelor.
Ce sa va spun de ziua de ieri ca nici eu nu stiu ce sa mai zic.
Ieri dimineata, cand i-am spus ca trebuie sa ne grabim sa mergem in instanta, mi-a spus ca nu merge..., desi stia care sant consecintele, anume ca se va suspenda, ramanand in nelucrare timp de un an, perioada in care daca unul din noi se trezeste, poate pune pe rol dosarul.Eu, in prostia mea, gredeam ca daca am stat din ianuarie pana in prezent impreuna, nu cum apare in actiune...,ca o sa mergem in fata judecatorului si o sa spunem ca ne impacam, ce era?
Ar fi putut alta data sa faca o alta actiune...Nu stiu ca sa mai spun, stiu ca si altii procedeaza la fel, cei care se impaca, nu doresc sa se prezinte, dar, pentru mine era important sa mergem, dar, se pare ca iara cer prea mult...
A motivat ca nu ne-am rezolvat problemele, adica el mi-a spus cu doua zile inainte de termen sa stiu, ca nu va colabora la nici o procedura, daca nu iese natural... sau sa infiem, iar eu nu am spus nimic..., ceva sa-i confirme faptul ca nu am sa mai insist in aceasta problema...
Mi se pare aberant ce se intampla, ca nu doreste sa incercam nimic, ca vrea sa ma lipsesca de o posibila maternitate...
M-a deranjeza atitudinea lui,cele care sant mai vechi poate isi aduc aminte prin cate am trecut..., embolizare, miomectomie, histerosalpingografie, histeroscopie,etc., medicul nu mi-a spus pana acum ca nu pot avea copii, dupa fiecare "procedura", eram trimisa la "treaba"...
Nu stiu ce sa mai zic si incotro sa apuc.
Am zis sa "stau locului", cum mi-a spus cineva, sa mai am rabdare cu el.Am constatat ca este atent la o cunostinta care va face fertilizare dupa Sarbatorile de Paste...
I-am scris cateva randuri persoanei, cu rugamintea sa nu-i spuna ca i-am scris, sa incerce sa-i prezinte problema fara ca eu sa fiu de fata, am inteles ca si sotul ei vrea sa vorbesca cu al meu sot, nu stiu poate ca un eventual succes de-al ei va fi si un success pentru mine in a-l hotara sa incercam si noi.
Si ei i s-a parut atitudinea sotului meu egoista, mi-a spus ca ea nu are probleme cu al ei sot, pentru ca asi doresc la fel de mult un copil...
Cam asta am avut sa va spun.
Va pup,
Mary