fibrom uterin (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns credocred spune:

FEEEEEEEEEEEEEEETEEELOOOOOOOOR am aparut!!!!

Va pup pe toate si va doresc o primavara minunata si sanatate...fara fibroame...iar pentru cele care isi doresc ...uun bebe cit mai curind...

Sunt datoare cu explicatii...de ce am disparut...dca m-am operat...va cer scuze. Am avut niste luni grele, dar s-a terminat cu bine..Nu mai am fibromul monstruos de 12 cm, darnoroc cu cel mai bun medic pe care l-am intilnit vreodata..dr. Ioan Stoian..care mi-a facut histerectomie subtotala...pastrindu-mi o parte din uter...Ce minune. Am 4 zile de la operatie(am fac\ut-o la clinica lui GYNECOLAND) si ma simt EXCELENT...profesionist, omenos si dinsul si echipa sa. Femeile sunt tratate ca....ceee ce sunt femei...nu...

Pentru fetele care nu stiu...pe mine acest fibrom ma distrusese!!!!!

Am ales acest medic dr. Ioan Stoian(este si seful sectiei de profil de la spitalul militar.)Nu am cuvinte sa -i multumesc.

Promit ca revin cu detalii...

Ramineti optimiste si luati cea mai buna decizie
Credo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns credocred spune:

Giulia...am citit mesajul tau...vino in tara la gynecoland la dr. Stoian...Nu mai sta pe ginduri. Ti-o spun dinm tot sufletul!!!! Utita-te pe www.gynecoland.ro

Luni m-am operat si ieri am fost acasa ...Ma simt foarte bine...

Vorbim...Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyface spune:

Credocred, bine ai revenit si felicitari ca ai trecut peste operatie!

Abia astept sa vii cu detalii. Cum a fost interventia in sine, daca ti-a fost rau inainte sau dupa, etc... Poate poti sa ne spui si cat te-a costat..

Sanatate multa iti doresc si recuperare usoara!

Pupici..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Nu, nu ai pot vei in tara pentru operatie!
In plus aici am asigurari de sanatate, iar in tara nu si tre sa platesc tot!
Si sincer...sunt cam dezamagita de dr din tara. Scuze, dar asta e!

quote:
Originally posted by credocred

Giulia...am citit mesajul tau...vino in tara la gynecoland la dr. Stoian...Nu mai sta pe ginduri. Ti-o spun dinm tot sufletul!!!! Utita-te pe www.gynecoland.ro

Luni m-am operat si ieri am fost acasa ...Ma simt foarte bine...

Vorbim...Va pup pe toate

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Credo, ma bucur mult ca ai aparut si ca te simti atat de bine!Astept si eu detalii

Giulia,bine ai venit printre noi, sa inteleg ca in loc sa scoata fibroamele ai ramas cu unul din ele sau ti-a aparut altul?Ammai auzit o chestie de-asta, cu operatie de fibrom laparo ok si de fapt fibromul ramas acolo... Ce medic te-a operat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

histeroscopie operatorie fibrom submucos www.youtube.com/watch?v=-bq4YLDk5fQ" target="_blank">aici
histeroscopie operatorie extirpare polip endometrial www.youtube.com/watch?v=x3f8ezEa9Ao&mode=related&search=" target="_blank">aici
histeroscopie operatorie de curatare www.youtube.com/watch?v=TFmVEwYI8Cw&mode=related&search=" target="_blank">aici
miomectomie laparoscopica www.youtube.com/watch?v=EMReWA_CBh4" target="_blank">aici si www.youtube.com/watch?v=dsNg9NO8BaA&mode=related&search=" target="_blank">aici
operatie clasica(si nu prea)foarte interesant de vazut www.youtube.com/watch?search=&mode=related&v=VpuQsGfJdM4" target="_blank">aici (trebuie sa fiti logate ca sa vedeti!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

buna fetelor!
giulia, parerea mea este ca va trebui acolo sa cauti acel dr. care este in stare si sa-ti promita dar sa si faca in asa fel incat sa-ti lase o mica parte din uter; astfel, nu vei resimti nici o neplacere, vei avea aceeasi viata ca si inainte de sangerari, singurul neajuns ca nu mai poti face copil neavand uter;
mai poate sa-ti scoata doar uterul si sa pastrezi ovarele si vei avea ciclu in continuare si o viata normala; cel mai neplacut ar fi sa scoata tot si in acest fel vei resimti toate neplacerile unei menopauze]

fii optimista! daca este subseros poate ca exista un tratament ca sa se resoarba partial; eu zic sa consulti mai multi medici;
sau sa incerci cu sterilet dintr-acela MIRENA; si eu am avut mai demult, timp de un an, sterilet - probabil similar; nu-mi mai amintesc de atata timp dar am scapat de sangerari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

imi spuneti si mie in ce consta miomectomia?

Ile 20 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Va rog, spuneti-mi si mie in ce consta miomectopia?

Ile 20 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Ilenutza,miomectomia,pe scurt insemna scoaterea fibroamelor cu pastrarea uterului.Histerectomia insemna scoaterea uterului; histerectomia partiala, scoaterea unei parti din uter.de multe ori nu se pot scoate doar fibroamele pt ca sunt prea mari sau prea vascularizate si exista riscul de hemoragie necontrolata si ajungerea tot la histerectomie asa ca se propune din start aceasta.

mai exact , luat din ro.medic :Miomectomia reprezinta o ablatie a unuia sau mai multor mioame (denumite impropriu fibroame uterine).
O miomectomie se practica doar daca fibromul sau fibroamele antreneaza simptome: dureri pelviene, metroragii, menoragii, cresterea in volum a abdomenului, tulburari urinare sau digestive, sterilitate.
Miomectomia pastreaza la maximum integritatea organelor genitale ale femeii, cu scopul de a permite o eventuala sarcina ulterioara.

Mergi la inceput