Piticodromul de sept-oct 2005 (169)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ruxandra, nu am , sorry! Eu abia stiu planul de conturi in romana . Mi-a mai cerut o prietena asa ceva... incerc sa sap la niste situatii financiare ca poate gasesc!

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ruxi planul de conturi din contabilitatea romaneasca, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ruxandra, am ceva nu stiu cat te ajuta, iti scriu pe contul de yahoo.
Daca vrei pe alta adresa, trimite te rog un PM!

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Sal fetelor,

Cand citesc si eu cum e sa ai doi 2 copii mici ma gandesc si razgandesc cu privire la momentul 2. Eu planuiesc sa fie in februarie 2008...dar stiu ca va fi greu... si cu masterul asta...zau ca nu stiu ce sa fac.

Hai sa va arat ce a facut fii-mea pe prag zilele trecute aici

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Antonia, si Victor a fost cam vorbaret la after-school in ultima perioada, s-a certat cu profesoara de franceza.
Ea l-a intrebat daca parintii asa il educa, si el i-a raspuns ceva in genul ca parintii lui sunt ocupati cu Anca.

Ne-am tot facut mustrari de constiinta ca nu ii acordam suficienta atentie, mi-am luat o zi libera sa stau numsi cu el etc.
Si o alta mamica mi-a zis ca fiu-sau e si mai neastamparat decat Victor, vorbeste si la scoala si la after-school si ca ei nu au kupilu' doi.
Cred ca ei erau neastamparati pe motiv de oboseala, stres cu scoala.

Poate asa e si cu Dinu, sa nu fie stresat si din alte motive: dinti etc.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Jadi, sarumana.

Simo, da, de planul de conturi romanesc am nevoie. Sa explic la american una alta.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Codruta, Olguta, Dory, Cristina ----- votat!!!!

Ieri ma pregatisem sa scriu un mesaj cu "nu mai pooooooooooot"!!!! dar am renuntat....

Am cam tras-o in weekend pentru ca am o masea de minte care se incapataneaza sa vrea sa iasa...si bineinteles ca mi-a prins falca si m-am umflat si mi s-a lasat si spre amigdale de ajunsesem sa ma intreb daca ma doare falca sau gatul, ca nu reuseam sa imi dau seama...mancasem si inghetata doua seri la rand si sunt sigura ca a contribuit din plin la 'eveniment'. Asa ca sambata la pranz (norocul meu ca dentistii lucreaza si sambata, medicii de familie au liber) am ajuns la dentist...care nici una nici doua ca e job pt spital si ca el imi recomanda daca tot ma duc sa imi scoata maseaua de minte sa o scot si pe cea de langa, si eventual si pe cea din partea cealalta (masea care a iesit ok si e perfect sanatoasa). Mi-a dat reteta pentru antibiotic si mi-a curatat dintii....macar atata lucru. Astept acum sa-mi treaca si o sa mai cer o parere, pentru ca as vrea sa n-ajung totusi la extractie...mai ales ca maseaua e pe sfert iesita deja...
Mama bineinteles ca facea misto de mine la telefon, eu de-abia vorbeam si ea radea ca de-abia acum imi iese mie maseaua de minte...desi doctorita din tara imi spusese clar ca pana la 35 de ani tot pot sa iasa maselele astea, eu avand 29.......
Singurul lucru bun din toata povestea asta e ca am gasit o apa de gura cu un agent microbian care mi-a vindecat aproape gingiile care la mine dupa a doua sarcina ramasesera foarte inflamate..

M-a pocnit si un inceput de gripa ca sa fie tacamul complet.
Mai adaugam si una bucata copil (Ana) marait pe motiv de raceala sau ceva asemanator care mi-a urlat ieri aproape non-stop, plus faptul ca in loc sa manance din ce in ce mai mult ea mananca din ce in ce mai putin si nu am nici o solutie ca sa o indop (nici in somn nu mai vrea sa pape)...consecinta...in 2 saptamani n-a mai luat nimic in greutate...
Andrei e si el maraici banuiesc din cauza caninilor, gingiile sunt super umflate dar inca n-au rupt sa iasa la suprafata, o fi si alint, e mai toata ziua cu mine, cum o las pe ana din brate cum vine el la alintat, seara are program de jighineala cu tat-su. Macar doarme toata noaptea, se culca singur si la pranz si seara dupa baita....e cumintel.
De Ana nu e foarte fascinat, o mai mangaie pe capsor si ii fura suzeta cand are ocazia...dar banuiesc ca e asa pentru ca el mai are companie in baietelul vecinilor cu care se joaca si de asta nu e foarte interesat de Ana...

Sa mai adaug...sotul iar pleaca in delegatie, de data asta se intrece un pic cu gluma, pleaca in Bratislava si pentru ca Bucurestii sunt doar la o aruncatura de bat iar zborurile sunt ceva la genul 30 euro dus intors, face si o vizita supriza la ai lui de vreo 6 zile, cu inca 6 pe care le face cu serviciul in Bratislava, o sa fie plecat 12 zile in total...cel mai mult de pana acum....

Asa ca fetelor, care vreti sa facem schimb?????

Va pup pe toate,

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Naty, wow , ce bine a crescut Denis cu lapte de san. Ma bucur mult pentru voi. Imi dai si mie curaj....

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Gata Jadi am share-uit pozele. Sper sa le puteti vedea.
Pupici, Dea, Darius si Denis
http://new.photos.yahoo.com/natydea/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Si sa mai adaug....
Eu am tinut si nu prea am tinut legatura cu fostii colegi de liceu/facultate....stiti si voi cum este, mai apar orgolii, discutii...
Eu plecand imediat dupa nunta din tara....
Vara asta m-a apucat melancolia (o fi fost sarcina de vina????) si am sunat o fosta colega de liceu...super de super, am vorbit la telefon dar n-am apucat sa ne intalnim in Ro....ajung in Irlanda, o caut pe e-mail, ii scriu una alta....primesc raspuns dupa vreo doua saptamani....normal ca m=am atacat un pic...mi se explica ccc ca la ritmul infernal de viata din Ro, asta e normalul....
Dau de alta colega, o pun in YM, ii urez casa de piatra (a avut nunta in octombrie) si imi raspunde in 3 cuvinte ceva de genul multumim si la revedere...ma atac din nou....mi se reproseaza racirea relatiilor spre sfarsitul facultatii....ii urez si sarcina usoara (stiu de la cealalta colega ca asteapta bebe), imi multumeste si dispare iar...de la ea nimic de genul felicitari, ai doi copii urati/frumosi etc...

Si stau ca fraiera sa ma intreb....sunt eu de vina? au trecut mai bine de cinci ani si persoana respectiva contabilizeaza inca racirea relatiilor din facultate (care btw, n-a fost unilaterala)???

Vorbeam si cu sotul...ori ne-am schimbat noi fiind departe de familie si am invatat sa apreciem mai mult familia si prietenii, ori cei ramasi in Ro nu stiu altceva decat rautate si invidie....(persoanele de fata se exclud, bineinteles....)

Hai va pupic, sper sa nu va suparati pe mine ca v-am scris.

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput