Piticodromul de sept-oct 2005 (169)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Deea,ce dragutz e bb Darius.

Asta mi-a amintit ca nu l-am vazut pe Sa.Tonnia,stiu ca nu pui poze aici,dar macar o poza cu el pe adresa comuna,asa-i ca pui?Si sa stii ca mi-e dor si de Dinu.

Meme,suntem aici.Facem cu schimbul in astea 12 zile si tot o s-o scoti cu bine la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Mai, v-ati suparat pe mine?????

Pupici

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Negre suntem de suparare, de unde ideea asta? A iesit odata cu maseaua? Noi ne bucuram ca ne scrii deci existi si vad ca esti cuprinsa de nebunia mamelor cu 2 copii . eu una nu vreau schimb ca acest viitor luminos ma asteapta si pe mine, mai putin una bucata sot care nu va indrazni sa plece absolut nicaieri in delegatie, ei hai in concediu cu Vlad da, are de la mine voie!

In concluzie Meme, te-ai apucat de baut sau cate kile ai slabit!

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Deea vizionat copii, ce blond s-a facut Darius. Si rectific, Denis are mai mult par decat Darius. Ai niste copii foarte frumosi sa iti traiasca! Vorba unei prietene "vai ce copil frumos aveti, nu stiu cu cine seamana" .

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Vazut si eu pozici cu Darius si Denis!!! Super de super si frumosi foc amandoi!!!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Meme toti patim asa, indiferent unde ne aflam. Ne maturizam in mod diferit. Se adauga si invidia pe care o resimt unii in mod gratuit, de parca ai plecat in tari straine pe banii lor.
Mai cauta printre prieteni, sigur o sa gasesti pe cineva care nu se simte amenintat de statutul tau de emigrant, mama, sotie, de faptul ca vorbesti engleza sau mai stiu eu de ce se tem unii...

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Meme esti super mama [emoticon care-si scoate palaria]. Cat despre fosti colegi, eu n-am plecat nicaieri si tot am fosti prieteni care parca ma evita. Adevarul e ca am intalnit persoane invidioase ca eu am un job care "m-a tremis" la formare in Franta. Eu in schimb povestesc foarte destul de mult cu cei plecati caci sunt mereu curioasa cum e viata in strainatate . din auzite si din barfe nu imi pot face o imagine corecta, ca doar stim prea bine cum e romanul "atotcunoscator"

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

PS fetele din capitala, stati cuminti in case ca plec la condus

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Irina, mi-ai luat-o inainte cu orele de condus...si eu cred ca ma apuc de indata ce revine sotul din delegatie...nu de alta, dar nu se mai poate....glumeam cu el, ca atunci cand n-aveam copiii si as fi putut sa merg si eu cu el in delegatii, nu avea delegatii...acum, ca un facut, de cand avem doi copii...se tin delegatiile lant...

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

mamici, viitoare mamici si piticuti!

Ieri am avut prima intalnire cu bebelinul, care se va naste in octombrie si care speram sa fie o bebelina. Deci cele doua teste pozitiv ale mele au fost reale.

I-am aratat si lui Stefan poza, dar nu l-a captivat prea mult.

Poze cu Stefan mai vechi, adica din vara, daca doriti sa vedeti, am pus pe albumul yahoo.

Mai naste cineva in octombrie?

Flavia si Stefan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput