Piticodromul de sept-oct 2005 (169)
Raspunsuri - Pagina 10
b_irina_c spune:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank">Stefan din concurs si Stefan din albumul lui Hilde... Daca si acum am gresit ma duc si eu sa ma culc ![]()
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
codruta_grg spune:
Da Irina ai dreptate. De ce nu ne-o fi spus Hildi??
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
Diana30 spune:
No,musai sa dau perdeaua la o parte si sa-i raspund Madamei,adica Popeascai,ca altfel ma baga in telenovela(ceea ce ar denota ca-i sunt draga si ca ea considera ca tin la gluma
).
Normal ar fi sa nu existe forme de alint ale numelui Mihnea,da cum traim intr-o lume in care totu-i posibil,exista si persoane care au gasit diverse forme de alint(in special mama mea care-i mai spune Mihniutzu,mai rar ca stie ce-si aude ulterior).
Am votat si eu ce era de votat.
Ma bucur ca a aparut Ina si ca totu-i ok pe la ei.
O astept in continuare pe Ioana.
Am admirat si eu fete frumoase:Petra,Anya,Iulia,Galushca.
L-am admirat si pe tizul nostru inversat,adica Luca Mihnea.
Tonnia,te descurci minunat,numa ca nu-ti dai seama de asta.Sa stii ca l-am studiat mai cu atentie pe Mihnea dupa ce ai scris ca Dinu foloseste mai mult suzeta si-si cara ursu preferat.Cred ca nu-i numai gelozia de vina.In ultimul timp(eu zic ca de cand il chinuie dintii mai mult)si Mihnea isi suge degetul mai des si-si dragaleste si cara prin casa paturica si ursuletul preferat.Poate fi o perioada de varsta mai cu astfel de nevoi.
Urez multa sanatate copiilor bolnavi.Si Mihnea are nasul infundat si stranuta din cand in cand,sper sa ramana la stadiul asta.
Tonnia spune:
Jadi, si eu simt la fel...si s-a nascut de o luna.
Mai vroiam sa spun ceva.....a, da, un sfat: la inceput, ca sa nu sufere Dinu, nu ma manifestam prea zgomotos fata de Sa, nu-l alintam pe fata, nu zburam cand incepea sa planga asa cum faceam cu Dinu, rezultatul a fost ca Dinu nu parea atasat de Sa si era lipit de mine si enervat de plansetul lui Sa, am schimbat apoi tactica, am inceput sa ma comport normal fata de Sa, sa ma grabesc cand plange etc. eiii...rezultatul e foarte bun, una doua ii zice "gigea" si il mangaie si el, imi arata ca plange etc. Adica, ei ne copiaza clar.
Ma intreb cum s-o descurca Meme, ea nu se plange deloc si e singura, mai pleaca si sotul ei o gramada de timp. meme, 
Diana, 
natydea spune:
Buna fetele!
Nu am timp nici macar sa intru sa va citesc dar sa mai scriu. Tonnia intelege cel mai bine acum.
Noi suntem bine crestem si suntem cuminti de mami o sa ajunga in curand la Balaceanca. Lui Darius ii dau caninii si maselele, toti 8 odata. Deci, scancete, plansete, nopti nedormite, temperatura, caca moale. Plus ca ne-au iesit si niste viermisori in caca: oxiuri. Asa ca trebuie sa incepem tratament si pentru asta. Denis e mai cumintel, adica mananca foarte bine si a luat 1.050 g in prima luna, si numai san sa ma laud ca macar asta am reusit. Mi-era frica sa nu clachez din cauza oboselii. Dar suntem constipati si ne doare burtica asa ca plange si el destul de des atat noaptea cat si ziua. Cel mai frumos e cand incep amandoi odata si vrea si Darius in brate si nu stiu cum sa ma impac si ma apuca plansul, iar cand vine barbatelul ii trantesc tot ce am adunat de-alungul zilei in fata.
Dar una peste alta cand sunt potoliti sunt asa dragalasi ca imi vine sa mai fac unul, dar NU. Ma duc pe 1 martie sa imi strilet sa fiu sigura de data asta.
Va pupic si mi-e dor de voi.
Dea, Darius si Denis (tati e tot cu D: Dragos)
pozici noi la denis: http://new.photos.yahoo.com/natydea/album
jadi spune:
fetelor, e clare! un pic de nebunie in perioada de inceput prelungita pana pe la 18 ani ?
.
Naty sa ne "share" pozele tizului meu, cele de 1 luna, am vazut ca are la par cam cat avea si Darius! Si eu ma gandesc ca scrie sterilet pe mine, sa vedem ce o sa zica dr dar mi se pare cea mai safe pana acum!
RalucaN
sau hi/bye!
Deni &
Vlad & bb2
jadi spune:
Diana mi-ai ghicit gandurile, vroiam sa te bag intr-o telenovela! te intrebam de Mihnea ca as vrea si eu prenumele asta dar cum o sa il alint? Lui Vlad ii zic Vladutz dar lui Mihnea? Adica pe unul il alint si pe altul nu?
Deni &
Vlad & bb2
Diana30 spune:
Jadi,ii zici tu Vladutz lui Vlad?Dejaba te tot dai insensibila prin zona
,ca vaz ca-i de fatada treaba![]()
Da eu il alint pe Mihnea.Ii zic gazutza,gamalie,franzela si alte animalutze,alimente si obiecte,depinde de starea(sau sanatate mentala)mea.
locca spune:
Off topic: dna Popescu sau altcineva care poate are, dati-mi si mie va rog, daca detineti prin calculator, un plan de conturi in limba engleza.
Va raman datoare cu o bere, un babysitting, ceva ...
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)