Bucurii de sept-oct 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Deci, pe mail am trimis 2 mail-uri ,am scris in paranteza de la Vauva unul e aceasta listutza tradusa iar celalalt e aceasi lista plus inca o schema pe care le-am primit eu de la spital-Alea sunt in engleza.

le gasiti in links parca

off iar sunt cu Bianca in brate si maraie

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Vauvail gasisem

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Carmen bin eai revenit!Ce ochi frumosi ai piticii tai!

Nicolas a implinit ieri 5 luni(multumim de urari, daca tot veni vorba) si am inceput diversificarea.....e momentul....asa simt eu....si fix la fel am inceput cu Alesio, tot la 5 luni.....si a fost f bine.
Am inceput cu supa de legume(morcov_patrunjel).A papat-o cu o pofta.....cand am plecat cu castronelul de langa el a inceput sa urle.........azi la fel....sper sa fie la fel de mancacios ca Alesio.
Si l-am si cantarit, are 7700gr la 5 luni, alaptat exclusiv(de la 3200).

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Pufy bravo papaciosului, a inceput cu dreptul in ale diversificarii.

Alina imi pare rau ca sunteti ragusitzi, poate ca ii trece si nu se transforma raceala cu de toate.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Multumesc fetelor pt raspunsuri. Vauva am citit listuta mai demult si mi-am salvat-o - foarte utila, multumim.

Fetelor, ce muzica asculta bebeii vostri???

Pufy, sa aveti numai zile fericite in casuta voastra! Nu am apucat nici eu sa vad pozele; cum continui cu diversificarea?

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Sarah si Serena

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by Ignatica
Alina imi pare rau ca sunteti ragusitzi, poate ca ii trece si nu se transforma raceala cu de toate.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Ignatica, sper si eu sa treaca sa nu se agraveze. Habar n-am cum a ragusit asa dintr-o data...pediatra zice ca probabil e o reactie alergica, dar nu stim la ce.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Pufy, cu ce-ai inceput diversificarea? Ce greutate buna are Nicolas! Mathias s-a nascut tot cu 3,200 dar acum are numai 6,400 . Alaptat exclusiv. Nu cred c-ajungem la 7 kile pana la 5 luni...

Pufy, Marina, dupa ce-ati intarcat copiii, ce lapte le-ati dat? Lapte praf junior sau lapte de vaca?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Floricel ti-am trimis PM! Ai mei bebici asculta Baby Einstein(datorita Alexxiei)

Lili eu i-am dat lui Alesio Bebelac (ca aveam stoc) cand l-am intarcat-1 an si 2luni(si putin inainte de a-l intarca pentru a se obisnui cu el....sa nu fie trecerea prea brusca) iar dupa aceea lapte de vaca(3,5%)

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Alexutza, am citit cele doua intrebari dar n-am un raspuns.

Floricel, evident ca pediatra ta e depasita, nu poti folosi "Aftolizol"...si nici ceai de musetel.

Alina Morostes, am vazut pozele aradencelor. Parca ati fost mai putine de data asta, nu? Bine c-ai notat numele celor care apar in poza, ca v-am putut identifica. Dar poza aia cu pizza trebuia s-o scoti, tu stii ce pofta mi-ai facut???

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput