Bucurii de sept-oct 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 9
nicole2005 spune:
Buna seara la toata lumea!

pentru toate bucuriile ce au mai implinit o lunita!
avem si noi poziciaici
nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio
piscotel
Vauva spune:
'Searrraaa!
Carmen bine ai revenit! Ti-am admirat si piticii, Teo seamana bine cu tine dupa parearea mea
![]()
Marina bentitzele le pun numai cand ii fac poza sau mergem in vizita si sunt largi, nu cred ca au ceva . Despre asemanarea Biancai cu nordicii cred ca de la sot vine , si el e mai blond asa cu ochii deschisi sau poate am suferit ceva mutatii genetice cum mai glumeste el
. Iti doresc multa sanatate
Mirabela
,da eu sunt in poze dar nu-s eu chiar asa slaba, cel putin de la fund in jos
. Oricum si tu si sotul tau sunteti 2 frumosi v-am admirat demult in poze si cele din Italía si de la casatorie asa ca are David cu cine semana![]()
Alina M Bianca papa la pranz un borcanas de 125 de grame asta de vreo 10 zile.Dupa nu ii mai dau lapte ca nu mai vrea. Astazi mi-a facut surpriza si a ras 2 borcanele de vegetale cu pui
, noroc ca mai aveam unul in stoc. Ma tot uitam la ea cum casca gura si
mananca ca eu nu-s obisnuita cu asa o mancacioasa, deci a mancat 250 gr
, dar a fost doar astazi nu stiu maine ce va face.
Floricel eu iti pot spune cum am facut. Cu biscuitii si eu sunt contra pt ca in primul rand au zahar, faina si ou plus niscai conservanti, arome, coloranti, care nu sunt deloc indicati la copii asa mici. Eu i-am dat prima data o lingurita de piure de cartof cu laptic de-al iei apoi treptat am tot crescut cantitatea.A urmat morcovul la fel.Apoi eu am continuat cu borcanele in care sa fie cel putin una din vegetalele de mai sus sa pot testa vegetale noi. Vegetalele noi le-am testat 5 zile fiecare nou introdusa.Combinatiile de legume sunt: cartof-morcov, cartof-conopida, cartof-broccoli, cartof-morcov-porumb, porumb, cartof-dovlecel. Iar fructele la fel am inceput cu cate putin marul dar tot de la borcanas si am tot crescut cantitatea in fiecare zi. Apoi a urmat para, piersica, banana. Fructele i le dau dimineata, la pranz legumele si in rest lapte. Am incercat si cu cereale de orez (seara)dar le-am sisitat pt ca se constipa tare Bianca si asa morcovul ne face probleme.
Aici se pune baza pe borcanele si eu sunt f multumita de ele. Consistenta lor este perfecta pt bebelasi asa mici sunt ca o supa crema. Sucurile atat de fructe cat si cel de morcov se recomanda doar dupa 6 luni pt ca pot fii cam acide pt somacelul lor.
PS. Eu am trimis la mail-ul comun o listutza cu alimentele nerecomandate copiilor sub 1 an. Poate te ajuta si aia. Succes!
Pupici
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
Monique_new spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Tanima, paracetamolul administrat timp indelungat devine hepatotoxic. Incearca sa-i dai lui Rares numai la nevoie, nu neaparat zilnic.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
Si mie mi-a spus pediatra sa nu-i dau eferalgan ( adica tot paracetamol are) decit daca este cazul ca ii da ficatul peste cap.
Vauvaacusica ma uit si eu ...si revin cu cine stie ce intrebari
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
Monique_new spune:
Vauva cum se il cheama ..pe mail
ca nu vad nimic acolo. SI ....nu face nimeni curat pe adresa aia ca am vazut numa virusi in Bulk????zic si eu
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monique_new spune:
Am gasit acusica ceva...un tabel
POZE COSMINUTA

Ignatica spune:
La multi anisori Sarah-Rebecca de Roxanae si
Serena de Alinache. Sa papati tot si sa va faceti mari.
floricel eu stiu ca kk cu mucus nu e chiar ok, dar daca nu se intampla des...poate nu e o problema.
Despre diversificare, e ceatza si in Brasov. Si eu am medici care mi-au propus biscuite de la 2 luni si carne de la 4
. Mai intreb fetele, mai consult Capraru si fac tot dupa instinct.
Alexutza eu ii mai dau laptic dupa supa, daca doreste si simt ca nu s-a saturat, dar sunt cazuri rare. Daca nu ii dau completare laptic, masa urmatoare oricum o vrea mai repede. David nu se satura din supa.
In supa pun: morcov, cartof, albitura ( patrunjel sau pastarnac). Totusi morcov ii pun cel mai mult, ala primeaza si la pasat. Nu pasez multa albitura. Spor la diversificat.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
matahut spune:
Floricel, eu stiu ca nu e o problema daca in kk e putin mucus la bebeii alpatati exlusiv. Daca bebe ia in greutate si are stare buna, numarul, culoarea si consistenta scaundelor are mica importanta. Asa mi-a spus mie dr.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
alinamoro spune:
Buna fetelor!
Mephala, bine ai revenit
! Teo e un scump, nici Iustin nu-i mai prejos. 
In sfarsit am pus poze de la intalnirea aradencelor, aici. Mai sunt cateva, dar nu stiu sa le pun ca Gabitzica mi le-a trimis intr-un fisier si nu stiu cum sa le pun, poate ne spune ea cand intra.
Noi nu suntem prea bine, Adelina e ragusita de aseara. Am mers la niste prieteni si dupa jumate de ora am observat ca Adelina e ragusita(la ei era fff cald), acasa nu avea nimic. Azi tot asa a fost, de fapt si acum. Nu tuseste si alte simptome nu are. Pediatra a zis sa-i dau calciu si Romergan 2 ml ca alt antihistaminic nu-i pot da inainte de 6 luni, dar mie mi-e frica sa-i dau Romergan, nu stiu ce sa fac. In rest e bine, vesela, papa bine, chiar mai bine ca si in alte zile.
Monique, mie mi-a zis pediatra la la 5-6 luni cantitatea trebuie sa fie 140-150 g. Borcanele din comert care se pot da de la 4 luni au 125 g. Adelina nu papa mai mult de 100 g.
Alexutza, eu ii dau lapte cam dupa 1 ora de la pireu ca vrea ea. In pireu pun morcov, cartof, patrunjel, pastarnac, telina si de 2 zile si dovleac, ii place foarte mult cu dovleac si are un gust deosebit. Eu i-am dat cartof cu dovleac de la Hipp si l-a mancat pe nerasuflate.
Floricel, e normal kk cu mucus uneori(nu des) daca e alaptat exclusiv.
Vauva, wow ce mult a papat Bianca, felicitari!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
Vauva spune:
Monique stai ca ma uit acum
POZE
Vauva spune:
ALIMENTE CE AR TREBUI EVITATE LA COPIII SUB 1 AN
Vegetale ce contin nitrati: gulie, sfecla rosie, spanac, varza chinezeasca, urzica. (disturba trecerea oxigenului) si pot dezvolta cancer in intestine
Cartofi timpurii mici: continut mare de solanina si nitrati
Ciuperci- naturale sau cultivate: ingreuneaza digestia, contin metale grele, agenti naturali ce pot dauna
Mazare uscata, linte, fasole: ingreuneaza digestia. Cantitate mica poate fii folosita la pireuri de vegetale de la 7-8 luni incolo.
Nuci, migdale, seminte:risk de mucegai si risc de a ramane pe caile respiratorii
Rabarbura:Contine cantitate mare de acid oxalic
Compoturi de fructe: se refera la cele din conserve de metal
Sucuri cu conservanti
Ficat, carnati cu ficat: cantitate mare de vitamina A si continut de metale grele
Carnati, branza: contin sare,pot fi adaugati nitrati
Produse lactate care au arome sau aditivi ex. Inghetata, budinci, iaurturi cu arome
Cacao: agenti excitanti, continut mare de acid oxalic
Miere: risc de botulism
Sare: nu ar trebui adaugata la mancare de loc
POZE