Bucurii de sept-oct 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 11
MamiLili spune:
Merci, Pufy!
Floricel, nu-i pun lui Mathias o muzica anume. Ii cant ce-am eu in winamp, fac un fel de karaoke bebelushesc.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
CristinaGoji spune:
MamiLili - stai linistita cu greutatea. Uite Vladic are 6.600 la 4 luni (nascut cu 3.800), cu formula exclusiv
. Se zice ca bebeii hraniti cu formula sunt mai grasuni, dar Vladic nu este grasunel deloc. Fiecare are ritmul lui.
In alta ordine de idei -ieri, de ziua lui, Vladic a facut 2 rostogoliri de pe spate pe burtica, si azi a mai facut din astea plus o rostogolire burta-spate
In sfarsit, ca deja imi faceam griji
Si a inceput de vreo 2 zile sa apuce jucariile. Cel mai haios e cand vrrea sa ia mingea s-o aduca la gurita - o apuca cu amandoua mainile (din pozitia culcat pe spate) si se ajuta cu piciorusele s-o aduca la gurita, adica le ridica si impinge mingea cu ele.
Elenia - tu unde te-ai pierdut ca nu mai daci cafeaua?
Marina - insanatosire grabnica.
Pe restul fetelor le pup 
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
alinamoro spune:
MamiLili, da, am fost mai putine de data asta, nici Pufymic n-a fost.
Cu greutatea lui Mathias nu te stresa, Adelina are acum la 5 luni jumate 6750 g, a luat avant dupa ce am inceput diversificarea, oricum ea e dominsoara.![]()
Eu la Dragos i-am dat lapte de vaca(din alimentara) de la 1 an.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by lilina
Marina
xandrutza - insanatosire grabnica
pupici la mamici si la bebici
si o duminica placutaLilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
multumesc frumos!!
marina si tie insanatosire grabnica!!
cum s-a nascut bebesite-ul lui bebe
varsta lui bebe
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
alexutza, mamilili, multumesc de sfaturi; mirabela, cea mica are putin nasul infundat, dar isi vede de programul ei zilnic in continuare, sper sa nu o afecteze pe ea boala mea... sanatate tuturor!!!
poze cu noi
alinamoro spune:
Fetelor, am citit ceva foarte frumos si emotionant la "parintii intreaba..." si m-am gandit sa dau un copy-paste sa citit si voi:
Originally posted by Dory232002
Parintilor din partea copilului:
"Manutele mele sunt inca mici,de aceea nu va asteptatila perfectiune cand fac ceva;cand fac patul,cand arunc mingea..Picioarele mele sunt inca mici.Va rog frumos nu faceti pasii prea mari,ca sa pot tine si eu pasul cu voi.
Ochii mei nu au vazut lumea asa cum ati vazut-o voi,asa ca va rog sa ma lasati sa aflu totul,fara sa ma pedepsiti pentru curiozitatea mea.Si nu ma limitati inutil.
De lucru va fi intotdeauna suficient.Eu nu voi fi pentru multa vreme copil,de aceea ,faceti-va,va rog,timp si pentru mine.Explicati-mi ce stiti despre lumea aceasta frumoasa si faceti lucrul acesta bucurosi si plini de dragoste.
Sentimentele mele sunt inca foarte gingase.Fiti,va rog,sensibili la nevoile mele.Nu ma cicaliti toata ziua!Tratati-ma cum ati dori sa fiti tratati.
Eu sunt un dar deosebit din partea Lui Dumnezeu.Va rog ingrijiti-ma foarte bine,asa cum ar vrea Dumnezeu sa o faceti.Trageti-ma la raspundere pentru ceea ce fac,dandu-mi indrumari clare,conform carora sa pot trai,iar daca este necesar,pedepsiti-ma cu dragoste.
Pentru a creste am nevoie de incurajarea voastra.Va rog sa va abtineti de la critica!Ganditi-va la urmatorul lucru:puteti sa-mi criticati faptele,fara sa ma criticati in persoana.
Va rog sa-mi acordati libertatea de a lua singur decizii.Lasati-ma sa fac si cate o greseala ca sa pot sa invat din ea.Numai in felul acesta voi fi in stare intr-o zi sa iau hotarari pe care viata mi le va cere.
Treaba pe care am facut-o eu,va rog sa nu o faceti inca o data!Acest lucru imi da sentimentul,ca ,intr-un fel,nu am facut fata asteptarilor voastre.Si chiar daca va vine greu,va rog sa nu incercati sa ma comparati mereu cu fratii mei sau alti cunoscuti.
Nu va fie teama,ca o data la un sfarsit de saptamana,sa plecati si sa ne lasati singuri..Copiii au nevoie si ei sa-si petreaca timpul fara parintii lor,la fel cum si parintii au nevoie sa se recreeze fara copii lor.In afara de asta,este o ocazie extraordinara de a ne arata noua copiilor,cat de deosebita este casatoria voastra.
Va rog sa-mi fiti un bun exemplu si sa ma invatati despre Dumnezeu."
Cred ca fiecare avem de invatat de aici cate ceva.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
xandrutza_76 spune:
alexutza, eu ii pasez morcov, pastarnac si telina, cartof inca nu, de-abia azi l-am introdus in supa; dupa piure, ce-i drept nu-i dau mult, am trecut de 4 lingurite, sufleca supica (100 ml) si apoi tzitzi, ca tre` sa se sature
...
poze cu noi
cata14 spune:
Fetelor,
multumesc de urarile de la multi ani ptr Erik. Eu, ca de obicei sunt pe fuga. Erik creste frumos dar sunt cam trista ca nu pot fi langa el.
Pufy, cum e in casa noua?
Catalina, mamica dewww.totsites.com/tot/erik" target="_blank">Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze
Monique_new spune:
Buna dimineata. Azi dau eu
.
Pufy ce-mi plac baietii tai cum il pupa cel mare pe micut.Se vede ca il iubeste.Sper sa-i tina asa pina s-or certa pe masinute sau pe fete![]()
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )