Bucurii de sept-oct 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

Monica, multumim de cafea, chiar imi trebuie la ce somn haotic a avut azi-noaptea pitica mea.
Vauva, am vazut o Bianca frumoasa foc, dar si o mamica frumoasa, care arata tare bine
Sephora, foarte frumos filmuletul pentru tati.
lilina, probabil din cauza dintisorilor nu vrea sa pape puiutul. Stai linistita ca isi revine el./
Carmen, ai doi baieti minunati, cu niste ochi mama- mama....
vazut aradence frumoase, cu copii frumosi si 2 pufisori adorabili. Ce frumos se iubesc ei

La Multi Ani Victor, Deea si Bianca Andreea!

oare Crisnemes ce o mai face?

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

buna dimineata! monique, buna cafeaua... sper sa ma trezeasca...
iata ce am gasit:
azi bianca andreea (dia_bi) implineste 4 luni; implinesc 5 luni victor (crisnemes) si andreea iuliana (putzuruca, care si ea se aniverseaza maine!!)
la multe lunitze!!!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by ramomar

Buna dimi,

Monica, multumim de cafea, chiar imi trebuie la ce somn haotic a avut azi-noaptea pitica mea.
Vauva, am vazut o Bianca frumoasa foc, dar si o mamica frumoasa, care arata tare bine
Sephora, foarte frumos filmuletul pentru tati.
lilina, probabil din cauza dintisorilor nu vrea sa pape puiutul. Stai linistita ca isi revine el./
Carmen, ai doi baieti minunati, cu niste ochi mama- mama....
vazut aradence frumoase, cu copii frumosi si 2 pufisori adorabili. Ce frumos se iubesc ei

La Multi Ani Victor, Deea si Bianca Andreea!

oare Crisnemes ce o mai face?

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

gand la gand... doar eu ma misc mai greu... tre` sa mai beau o cafea...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!
Se pare ca ieri a fost ziua agitatiei la san. Si Maria a mancat putin san, de fapt a mancat putin toata ziua si a fost si agitata. Pe la 18,oo i-am dat cereale si la 20,oo a mancat bine tzitzi. Si s-a culcat.
Anangel, multa sanatate puiutei. Somnic iti dam noi, ca bebelina mea se culca la 20,30 si se trezeste pe la 6,45. Se trezeste dupa mancare pe la 00,oo si pe la 3,oo. De trezit noaptea nu am scapat nici eu. Dar la 10 ore cam cat doarme ea, cred ca i se face foame.
Cucuoancea, sa te faci repede sanatoasa.
Mephala30, bine ai revenit. Ce mare s-a facut baietelul tau!
Pufy, eu azi ii fac supica strecurata. Merg pana in piata sa iau niste patrunjel radacina. Sunt curioasa daca-i place. Suculetzul de morcov l-a inghitit dar a strambat putin din gurita. Si asa e, fratiorul mare tine foarte mult la cel mic. Asta am vazut eu in poze.
Floricel 79, eu am "Cutiute muzicale" cu melodii care i le cant fetei. Stii ce-i place sa-i cant? Rade si gagaie.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Si eu vreau cafea fetelorrrr, una mare!

Ramo si Bianca a avut un somn aiurea. Pe la 3 avea chef de povesti si nici cum nu mai vroia sa doarma. Cred ca vreo ora am tot intors-o de pe o parte pe alta si leganat patul.

Sarbatoritilor de astazi!

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Alexuta, Gety
Dau de baut, fetelor : dupa o saptamana in care fii-mea s-a trezit si de cate 8 ori pe noapte, noaptea asta a fost perfecta. S-a culcat fii-mea la 22.45 aseara si a deschis ochisorii la 7 dimineata. E drept ca ne-am mai trezit noi in timpul noptii sa-i dam sa pape ca se cam foia, dar n-a mancat mai nimic si s-a mai trezit Cristi de vreo 2 ori s-o indrepte in patut ca ea in timpul somnului se rasuceste si ajunge de-a latul patului si se loveste cu piciorusele de grilaj.

La multi ani Bucuriilor de 19!

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by MamiLili
Mathias s-a nascut tot cu 3,200 dar acum are numai 6,400 . Alaptat exclusiv. Nu cred c-ajungem la 7 kile pana la 5 luni...

Pufy, Marina, dupa ce-ati intarcat copiii, ce lapte le-ati dat? Lapte praf junior sau lapte de vaca?[/font=Georgia][/limegreen]

Lili[/b], 3 kg in 4 luni e foarte bine, e ca la carte asa ca nu te nelinisti. Si Maruca mea a luat tot 3 kg in 4 luni si nu pare deloc subnutrita

Noi, avand in vederea ca am intarcat-o dupa 2 ani, i-am dat direct laptic de vaca si a fost ok, l-a baut cu placere si acum e mare amatoare de laptic.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Monique merci de cafea, buna, buna.

alexutza la fel era si intrebarea mea, al meu nu mai vrea nik nici dupa nici inca 3 ore.

floricel si al meu pitic mai face kk cu mucus, eu stiu ca e semn de iritatie gastrica, ceva de genul asta, daca e ocazional nu ma ingrijorez, sa vedem ce zic si fetele. Legat de diversificare, eu am citit tot ce se putea insa am ascultat si ce zice pediatra, apoi am vazut ca "bate" cu parerile mele si am aplicat ce am crezut eu ca e bine.

Nicole frumos piscotel mai ai.

Vauva multumim .

Pufy spor la diversificat. Pozele in care se pupa pufyshorii sunt bestiale.

Mama, ce de copii frumosi la Arad.

Cata cum te descurci cu bb si serviciul? E greu? Te asteptam mai des pe la noi.

Lexi felicitari pt. somnicul perfect, s-o tineti tot asa, si David s-a mai lisnistit noaptea.

Noi suntem un pic mai bine, adica a papat azi-noapte de 2 ori destul de bine si azi la fel, dupa ce ieri am schimbat pampersii aproape uscati. Asteptam sa vina pediatra sa-l vada, David are de vreo luna o jena in gat, nu stiu cum sa explic, parca il deranjeaza ceva, sper sa nu aiba rosu in gat sau vreo ciuperca, am emotii, sper sa fie bine.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Alina Morostes, foarte frumoasa scrisorica si tare adevarata.

Pozele cu aradence si pui de aradeni sunt foarte frumoase. Cum sunteti fetelor atat de slabe cand mancati ce se vede

Pufy, asa o iubeste si Ana pe Maruca, cu totul peste ea

Mirabela, poate doar face exercitii David cu gatutul. Si noi eram speriati la Ana cand era mica ca e ragusita si parca tusea, dar ea, de fapt, experiment sunete noi

Mergi la inceput

Cristina, lasa ca voi stati bine. Maruca mea nici gand sa se intoarca macar pe o parte. De prins, prinde jucariile cu manutele de mai multa vreme, dar cu intorsul...stam rau de tot. Asteptam sa saltam fundicul

Mergi la inceput