Bucurii de sept-oct 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si de la noi!
Monique - sar'na de cafeluta!!!!

Vauva, Ignatica, Alina Morostes, Xandrutza - multumesc pt raspunsuri...deci pana la urma 120-150 piure e cat se poate de normal...O sa incerc sapt asta si borcanele...sa vad daca ii convin grasanului

Alina - cum e cu raguseala??Ceva mai bine??? fata!

Mirabelac - deci inseamna ca este o perioada cand se satura doar din alimentele astea noi introduse!Tre sa avem rabdare....Bafta cu pediatra....

Cristina -felicitari pt "dublu tulup"...si la cat mai multe rostogoliri!!!

Mexxa - unde esti? Ce face Sebicu?
Marina - cum te mai simti?

Pufy - sa-ti traiasca pufisorii, sunt teribili!
MamiLili - sar'na ca nu m-ai uitat, si sa stii ca Mathias mi se pare in grafic, nu este chiar slabut!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!
Multumesc fetelor Marina, Ioana, MamiLili, Mirabelac, Alina, Ignatica, Ramomar si Gety pentru aprecieri.

Nicol, am vazut piscotul. E tare scump.

Ioana, si baietii tai sunt tare dulci.

Floricel79, Teo asculta de toate: de la cutiuta muzicala pana la Pink Floyd, Nightwish....la maxim!!!! Asa si adoarme.

Alexutza, io fac piureul din patrunjel, pastarnac, telina si dovlecel. Pasez numai dovlecelul si putin patrunjel.

Eu nu stiu ce sa ma fac, nu accepta deloc biberonul. Si tare mult vreau sa-l ia de-acum, ca e marisor si ma gandesc sa renunt la alaptat.

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna ziua..buna ziua

Mai fetelor ce dor mi-a fost de voi....
In sfarsit am reusti sa termin de citit..
Adrelencelor sunteti frumoase si puii vostru ...niste bucurii superbe!!
Sebicu al meu .. e pericol...daca mergem in stilul asta nu trebuie sa imi mai fac probleme cu silueta pt nunta ca pana in august ma fac fotomodeala

Noaptea se trezeste si daca nu sunt pe faza cand se foieste se pune pe un urlet de zici ca il tai..si nu inceteaza pana nu il trezesc de tot...apoi se uita ciudat in jur si rade...ciudat tare.
A inceput sa ii placa gustul de calgel.. noaptea cand vad ca nu se linisteste dam putin cu calgel,bagam suzy si adoarme LEGANAT
Eu niciodata nu l-am adormit leganat dar acum daca nu il tin in brate nu adoarme...e jale cu el..imi scoate par alb de tinerica

Am inceput sa papam branzica calcica ca mar, banana si combinat.Ii place la nebunie...in sfarsit.
Cu supa nu ma mai chinui...pun de toate in ea dar pisez numai cartoful..asta este mergem inainte!
In rest toate bune si frumoase..speram ca in curand va iesi acel renumit dintisor care ne da batai de cap.
Pupici si suntem pe aici va citim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Mexxa - ce nopti agitate si pline de viata aveti voi oooffff....imi dau seama ce obositor trebuie sa fie....dar se vor face ei mari o data....mamica de ingeras zvapaiat!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea

Cristina, lasa ca voi stati bine. Maruca mea nici gand sa se intoarca macar pe o parte. De prins, prinde jucariile cu manutele de mai multa vreme, dar cu intorsul...stam rau de tot. Asteptam sa saltam fundicul

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

si grasuna mea e in stand by cu intorsul... ne-a aratat ca poate si gata, acum nu mai are chef! e smechera rau...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Multumesc pentru urarile de sanatate , sa stiti ca au dat roade. Azi ma simt mai bine si asta mai ales datorita HOMEOGENE-lui 9. TANIMA, saru mana, sa stii ca si la mine a avut efect dupa primele 2 pastilute. Dimineata la sculare am avut din nou durere in gat, dar mult mai mica si m-am pus iar pe pastilute. Oricum, ma simt incomparabil mai bine decat ieri seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Alina m-a emotionat mult postarea ta cu "gandurile copilului".

Mirabela ma bucur ca David a mancat mai bine, hai ca poate nu e nimic in la gat, va tin pumnii la vizita pediatrei.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Cristina sau Floricel imi spuneti va rog unde gasesc scaune de masa pt bebe la Cluj?

Alina M tare emotionanta postarea si fff frumoasa. Sanatate Adelinei. E ffff frumusica Adelina, de altfel ca si fratiorul ei.Ce de copilasi frumosi s-au adunat la intalnire.

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Lakioana, Itzy, pe unde sunteti? Sunteti bine? Micutele bucurii sunt sanatoase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by Vauva

Cristina sau Floricel imi spuneti va rog unde gasesc scaune de masa pt bebe la Cluj?

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Alina, se gasesc la CORA (care este la iesirea din Cluj catre Oradea) sau este un magazin CHICCO pe strada Dorobantilor, (strada cu Tribunalul daca stii...). Si mai sunt ceva magazinase dar astea ar fi mai la indemana ca sa zic asa. Cand veniti pe-acasa?

Chiar vroiam sa te mai intreb si eu ceva legat de borcanasele cu papa: cum de se conserva ele fara conservanti sau alti aditivi??? Eu inca nu am cumparat niciunul ca poate scrie pe ele, nu stiu...

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput