Mamici din Tg-Mures
Raspunsuri - Pagina 8
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by Criss75
Buna mamici, venim si noi cu cateva poze, sper sa reusiti sa ne vedeti!
http://new.photos.yahoo.com/br_cristina30/album/576460762316222351
Ce poze faine!!! Tare scump Alex!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006 la 7 luni
Criss75 spune:
Merci fetelor, toti sunt niste scumpi. Mai ales cand incep sa vorbeasca si sa scoate niste perle pe gurita...Sunt adorabili de-a dreptul.
Criss75 spune:
Parca imi pare rau ca trece timpul prea repede si cresc prea repede puiutii nostri. Al meu in curand implineste 4 ani, si eu asa as vrea sa mai fie bebe...
olim spune:
si cumnata mea are unul de 2.5 ani, care e o dulceata de copil.
Poate vine barza anul asta si pe la noi, ca eu de abia astept![]()
kover spune:
Criss!sa nu-ti para rau ,fiecare virsta are frumusetea ei.e adorabil puiutul tau.Iube!e groaznic sa pierzi un bb.noi l-am asteptat pe Robert 8 ani. dar uneori spuneam ca e mai mare tragedia celor care pierd decit celor care nu au deloc.dar Kristian a venit nesperat de usor,am fost chiar surprinsi.Bianca!eu nu am incercat sa pun poze pt.ca nu am inteles cum se face.sint mai grea de cap.noua nu ne place la weekend vara la sfirsit de saptamina.in rest e super: liniste, spatiu, nisip, leagane, balansoare,topogane,si birfa...mamicilor
Criss75 spune:
[quote]Originally posted by kover
Criss!sa nu-ti para rau ,fiecare virsta are frumusetea ei.e adorabil puiutul tau.
Iube!e groaznic sa pierzi un bb.noi l-am asteptat pe Robert 8 ani.
Si eu l-am asteptat pe Alex tot cam atat de mult...Si cand nici n-am mai sperat, s-a intamplat miracolul. Pentru asta pot sa-i multumesc si medicului meu care mi-a fost alaturi si m-a ajutat foarte mult.
Sigur, fiecare varsta e frumoasa, doar ca ma uit cat de repede a crescut si parca mi-as dori sa-l mai tin in brate ca atunci cand era bebe. Bine, si acum doarme cu mine, il tin in brate, il rasfat, dar...a crescut, e daja baiat mare...are iubita ei ce mai spuneti de asta? ![]()
olim spune:
salutare
fetelor, ce mai faceti, pe unde umblati
va pup pe toate si va doresc o seara frumoasa
Biancas spune:
Iube, acum vad pozele si Daria e o scumpa mica
uite ca v-a rasplatit Dumnezeu cu o frumusete se copil. Sa nu iti pare rau. Asa a fost sa fie.
Criss am vazut pozele si se pare ca v-ati distrat bine in Tunisia
Eu nu prea merg in parc la super decat rar.Noi stam la fortuna si mi-e cam lene sa merg pana acolo. Acolo merge prietena mea cu copilul zilnic. dar poate ne vedem intr-o zi. La ce ora iesiti? Noi deobicei dupa ora 16.
M-au lasat ideile pt seara asta, asha ca va urez noapte buna 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
OanaRusu spune:
Ziua buna!!
Ieri am lipsit motivat - in sfarsit am platit avans la masina, dupa 3 luni de gandit si razgandit!
Calculatorul imi face figuri - probabil si azi o sa pierd mult timp sa repar ce-i cu "buba" pe-acolo...
O zi buna la mamici si la bebici ![]()
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni