Mamici din Tg-Mures
Raspunsuri - Pagina 7
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by kover
Desteptarea!!!BUNA DIMINEATA! ia uite ce matinala sint.astept sa mi se trezeasca baietii.si ca sa" nu pierd vremea",am trecut sa va salut.cafeaua de dimineata este aminata,ca alaptez.de citeva nopti dormim bine:se trezesc doar o data.ce bine e.vad ca a plouat si ca sta pe ploaie,asa ca azi nu iesim la plimbare.avem noroc ca stam aproape de weekend. zilnic sintem acola.e si un mic "club al mamicilor".
ne mai intilnim la amiaza.Carola
Sa stii ca si noi frecventam weekendul - al meu sot lucreaza in combinat si mergem (mergeam!) des la cabana AzoMures.
Asa ca sa vina vremea buna si ne inscriem si noi in club - daca mai sunt locuri
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006 la 7 luni
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Neatza
Kover ce frumos ca ai cu cin povestii...eu nu prea cunosc mamici cu copii. Nu prea imi place sa merg in parcuri, prefer sa ma plimb pe strada cu caruciorul, sa mai intru in magazine...
Oana...normal ca sunt bune jucariile cu apaDani are un burete foarte colorat pe care il inmoaie in apa, apoi il stoarce, il mai strange in gura si tot asha
Ce urat e afara ca plouaaaaaa
Bianca, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">FilmeCraciun 2006
las ca stam pe-aici la povesti.... Numai ca ajung destul de sporadic sa pot posta - adica la intervale lungi - iar seara mai nou ma culc cat pot de devreme ca am o dragutza de oboseala cronica.... de vai si-amar...
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006 la 7 luni
Biancas spune:
Eu dupa 12 noaptea ma culc deobicei...cred ca nici nu as putea adormi mai repede...
Mie nu imi place la weekend
Adica e frumos nu zic ca nu e , dar nu merita sa ma trambalez cu masina , sa strang caruciorul, sa pun copilul in scaun, sa desfac caruciorul pt o simpla plimbare in weekend
.
O prietena de-a mea merge sambata, duminica la weekend la ora amiazii si copilul doarme in carucior .
Nici vara nu ma omoram sa merg acolo la terase. Si in tudor sunt si sunt mai aproape
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
OanaRusu spune:
Noi mergeam acolo (weekend) pt sala - tras de fiare... ![]()
Si ne intalnim cu prietenii - si mai jucam un biliard, nu e fum de tigara ![]()
Asa ca nu e vorba doar de terase, mai degraba de o evadare din mureseni
Mie cel putin imi place ca e curat, in alte orase nu am gasit ceva de genul asta - ma refer pe unde am umblat eu, pe-aici prin ardeal.
Alternativa e platoul - da' acolo precis nu facem decat "halbere" pe post de sport ![]()
Insa si la platou imi place - suntem in curs de achizitie masina asa ca sper ca prin aprilie sa fim mai mobili, sa nu mai conteze daca e 7 noi sau tudor.
Bianca, poate te convingem sa vii la weekend cu
si 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni
iube2001 spune:
Neatza!
Bianca am pierdut sarcina la 11 sapt....era mola partiala( cam naspa....a trebuit sa-mi fac dozaj al B-hacg care era anormal de mare pt o sarcina normala tot la 2 sapt pana a scazut la 0 si apoi lunar ca sa ramana la 0 .Aveam interdictie pt o noua sarcina de 1 an....Dariuca a venit la 4 luni dupa chiuretaj dupa ce am fost la o manastire si mi-a zis preotul ca voi avea un bebe leu...si asa a fost:)leu de leu-zodie si ascendent.
Tot nu vezi pozele??????????????
olim spune:
salutare tuturor
fetelor, ce ma bucur sa vad ca suntem pe prima pagina
, si sa vad si atatea pagini scrise.Citesc ce ati scris si revin![]()
va pup pe toate
Camelia spune:
Ploua la Tg Mures? Nu-mi vine sa cred ca am ajuns sa spun asta, dar mie imi e dor de ploaie! Aici am avut o toamna si o iarna de-a dreptul secetoase.Acum e o vreme superba.E soare si destul de cald.Dupa ce iau maimutica de la gradi, mergem sa ne plimbam.
Zi usoara, va doresc!
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Unde stai Oana? Din zona Tudor ti-o pot recomanda pe a mea, si din alte zone eventual ma pot interesa.
Criss..ar fi o idee bunaIn care parc?
De obicei mergem in parc la Super, locuiesc in acea zona.
Criss75 spune:
Buna mamici, venim si noi cu cateva poze, sper sa reusiti sa ne vedeti!
http://new.photos.yahoo.com/br_cristina30/album/576460762316222351