Mamici din Tg-Mures
Raspunsuri - Pagina 9
Biancas spune:
Buna dimineata gagici
Oana..felicitari...ce masina va luati? Spor la "mesterit" calc
Eu sunt
de cap, Dani s-a trezit toata noaptea...ii iasa un dinte si se pare ca l-a durut rau de tot
.
Vad ca e iar e vreme urata..asha ca o sa stam in casa azi probabil.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Criss75 spune:
Criss am vazut pozele si se pare ca v-ati distrat bine in Tunisia
[/quote]
Da, Bianca, am avut cea mai frumoasa vacanta...N-am s-o uit niciodata, si sper sa ajung si anul acesta sau macar anul viitor din nou acolo...
olim spune:
oana, felicitari pentru masina si sa o stapaniti sanatosi
fetelor, va doresc o zi frumoasa tuturor
Biancas spune:
La Tg-Mures a iesit soarele si e frumos
Azi o sa iesim afara dupa-masa.
La Iasi a nins aseara si zapada avea aseara 10 cm
Eu m-am saturat de zapada si ma bucur ca vine primavara
Criss, voi cand iesiti afara la plimbare?
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Criss75 spune:
Criss, voi cand iesiti afara la plimbare?
[/quote]
Noi cam dupa ora 16,30, eu lucrez pana la 15 si mai repede nu pot decat in week-end.
Biancas spune:
Pai poate facem cumva sapt viitoare sa ne vedem nu Criss?. Si noi dupa 16 iesim..la ora 16 deobicei mananca Dani si dupa aceea iesim. Mai fac eu exceptii si ii iau mancarea cu mine dar prefer sa ii dau acasa.
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
Criss75 spune:
Sigur, o sa ne vedem, sper sa se incalzeasca vremea din nou de luni, asa am vazut la TV, si noi vom fi in parc.
OanaRusu spune:
Ne-am luat masina noua - diesel.
Atat ne-am mai sucit - majoritatea ne-au sfatuit sa aducem o masina din vest, faza e ca masina folosita nu e noua precis - si e chestie de noroc sa ai parte de una buna.
Insa testul final a fost din 2 parti:
- spatiul - asta e destul
- motorul - mi-a placut mult la condus
Nu spun ce sa nu-mi dispara mesajul ca fac reclama...
Sper sa fi facut alegerea potrivita...
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni
Biancas spune:
Lasa mai Oana ca nu faci reclama..ce masina v-ati luat ca m-ai facut curioasa
Si noi ne-am luat anul trecut masina noua. Si eu am gandit la fel, ca cea de afara nu e noua si cine stie ce surprize o sa avem. In masina nu e bine sa investesti dar daca vrei sa ai confort si sa ai grija de masina mai bine o iei noua. Si masina dinainte la asta era tot noua, inainte am avut o Dacia Nova si acum avem Megane Sedane tot diesel. Si uitam sa bagam motorina asha putin consuma.
Si noi am vrut ceva spatios si asta chiar ca e. Cand mergeam la mare nu ne mai incapeau bagajele in Nova...
V-ati luat Logan combi? Aia e spatioasa...din cate am vazut la tv..ca live nu am vazut nici una. Oricum curand nu schimbam masina ca suntem foarte multumiti de Megane.
Merg sa ii dau la Dani sa manance.
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
OanaRusu spune:
Ok Bianca
Logan diesel - mi-a placut mult s-o conduc - e stabila, motorul trage frumos deji nu e masina sportiva, asa ca e un pic mare pretul, dar mi-a placut cel mai mult pt o masina pana in 11.000
Megan diesel tb sa fie o masina faina, nu? Sunteti multumiti, nu?
O sa vorbim ca baietzii la o plimbare despre masini
numai sa se incalzeasca putin
Pofta mare Dani!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni