Mamici din Tg-Mures

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by OanaRusu

Azi mergem in weekend , cine vine??

Distractie placute la week-end!
Noi abia ne-am intors, am fost la platou si la zoo, am hranit animalele, am zabovit vreo jumatate de ora pe la iepurasi. Tare-i sunt dragi lui Alex, cred ca e mostenire de la mami, ca si eu iubesc mult de tot iepurasii, atat de mult incat timp de 4 ani am avut unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by kover

intru si caut ,si caut si abia la pag.4 "ne-am gasit".eu sint foarte suparata.am fost cu Kristian la medic pt.ca la 7,5 luni nu se intoarce de pe o parte pe alta,iar dupa examinare i s-a pus diagnosticul de: retard usor motor.tratamentul este gimnastica si tratament medicamentos.
bolnavioarelor: cum sinteti?
olimpt. seful tau:

nu te supara pt diagnosticul ala, e prematur sa evaluezi situatia. am trecut prin asta cu ianis, a fost in ghips 2 luni, apoi a facut gimnastica 1 an, medicatie pt creieras cateva luni bune, de 5 luni pana spre 9 luni din cauza ca a fost prematur. si e recuperat tot-tot, la 9 luni defila in 4 labe, la 1 an a inceput sa mearga singur, n-am folosit premergatorul, ne-a fost interzis. fa gimnastica, e foarte utila. ce medicamente trebuie sa-i dai? daca vrei scrie-mi pm ca deja devenim tehnice :-)

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by OanaRusu

Carola, unde mergeam eu la scoala gravidelor era si program de gimnastica pt bebei - oricum mi se pare un pic brutal diagnosticul.
Mai este centru transilvania - sau asa ceva, suna-ma pt detalii dc vrei

Noi facem mai binishor - amandoi pe antibiotic, Paul si eu, mai nou si tata stranuta

Weekend placut - sper sa pot intra un pic mai des pe-aici

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Oana sanatate multa!

eu la alpha transilvania am facut gimnastica cu ianis. si tot acolo mergem la grupul de joaca.

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kover

am uitat:
dianarus:va doresc o zi frumoasa miine cind va botezati puiutul si sa aiba de multa sanatate si noroc in viata.

multumesc! am avut o zi frumoasa ieri. marc a fost cuminte si destul de somnoros... a plans un pic la biserica la sfarsitul slujbei, cand ne grabeam sa-l infofolim... sper saptamana viitoare sa am poze si sa le postez si pt voi. pupici!

Pozele noastre

Mergi la inceput

deci... cine stie sa deschida capitol nou? ca eu habar n-am!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

delia:absentele tale sint foarte "motivate".eu sint doar mamica si nu-mi ajung 24 de ore,darami-te tie cu 2 copii,si ocupatia de "tanti doctor".stiu ca va fi bine Kristian,sint convinsa,dar sa stii ca "mamica cu capul pe umeri" nu mi se potriveste de multe ori:sa ma fi vazut la maternitate:copilul meu plingea cind incercau sa-i recolteze singe,iar eu afara (desi stiam ca la copiii la care e dificila recoltarea din membre se face din timpla).si m-am speriat putin de acest diagnostic pt.ca a avut icter prelungit(incompatibilitate de Rh).dianarus:am crezut ca azi este botezul.asteptam pozele.si multumesc de incurajari.noi umblam aici in 7 noi.la fundatia Gecse;si la gimnastica,si la clubul de joaca,si la pshiholog(scuze,cred ca am mai scris asta)oana:eu zic sa deschizi tu noul capitol,tu te pricepi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Capitol nou

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vtimea spune:

Buna fetelor in sfarsit am gasit si eu persoane din tg-mures dar ultimul raspuns este in luna aprilie ce se intampla pana v-am gasit ati si disparut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Timea suntem aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131273&whichpage=13 .

Te asteptam! Scrie repede vreo 10 mesaje ca sa scapi de moderare, altfel nu apar in timp real, si-o sa ai impresia ca nu apare ce-ai scris.

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput