Mamici din Tg-Mures

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kover spune:

na ca m-am racit si eu.ma doare capul de imi plesneste,si putn gitul.de obicei piticii nu i-au de la mine raceala,sper sa fie si acum asa.multumesc pt. incurajarioana:la rheum-care am umblat eu la gimnastica pt. gravide si o stiu pe d-na Papp care se ocupa cu copii,am umblat si cu Robert(gimnastica nu face rau nimanui),si cu Kristian de la 6 saptamini la ea.si d-na Papp a spus ca e mai lent.tot dinsa e si la Alpha transilvania.la inceput m-am panicat dar acum vad lucrurile altfel.oricum i-am facut si examen oftalmologic( multe boli se "vad"pa fundul ochiului)si e totul in regula,marti ma duc la ecografie transfontanelara.tratamentul medicamentos nu e "dur":e pe trei etape a cite 10 zile,dupa care mergem la control.voi vorbi cu d-na Papp sa mergem la Alpha pt. ca acolo au si bazin(iar al meu puiut in apa se misca mai usor).v-am bombardat cu problema mea!!un sfirsit de saptamina placut ,va doresc.copiii mei sint la weekend cu tati si buni asa ca pot sa-mi treburile in liniste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

am uitat:dianarus:va doresc o zi frumoasa miine cind va botezati puiutul si sa aiba de multa sanatate si noroc in viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Carola, sanatate la Kristian

As fi mers si eu azi, da' mai fac ceva treaba prin casa - si puiul meu e la plimbare

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Ma scuzati ca intru asa de rar.

Sper ca v-ati simtit bine de pasti si ca iepurasul a fost darnic cu voi.
Eu am fost luni de garda si joi la fel si azi am avut petrecerea lui Adi la Ambient.
Eu sunt ff obosita si in astfel de momente nu pot sa nu ma gandesc daca merita serviciul meu atata efor, ca partea financiara e jale, cel putin deocamdata ca medic rezident.
In garzi mi-e foarte dor de copii si cand vin acasa sunt obosita si nu am destula rabdare cu ei.

Kover diagnosticul vostru e foarte relativ, copiii se dezvolta foarte diferit, dar vad ca esti o mamica cu capul pe umeri si intr-adevar gimnastica medicala si putin tratament nu strica nimanui. O sa vezi ca o sa fiti bine.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 6 ani si Medeea 1 an si 8 luni

Mergi la inceput

Kriss75 multa putere parintilor varului tau.

Olim aveti grija de voi.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Delia, merci. E nevoie intr-adevar de multa putere in asemenea situatie. E cumplit pentru un parinte sa-si vada copilul ...mort, practic. Si totusi eu nu inteleg ceva, si indraznesc sa te intreb pe tine, deoarece am inteles ca esti medic.
Mai multi medici l-au examinat si au spus ca nu mai e nimic de facut, ca in opinia lor e mort. Insa d-na doctor de la ATI ii administreaza in continuare tratamentul medicamentos. Pentru ce?
Stiu ca nu va fi deconectat decat atunci cand o vor cere parintii.

Mergi la inceput

Criss pentru ca asa e etic. Si noi am avut cazuri care erau in asemenea situatie, si pana nu cedeaza organele vitale continuam tratamentul.

Poze

Mergi la inceput

Am pus poze de la ziua lui Adi, in albumul: zi Adi, 6 ani.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Merci Delia pentru raspuns.
Din pacate sau din fericire? restul organelor functioneaza perfect, si tensiunea si pulsul sunt normale insa ce folos? Eu cred ca doar se prelungeste agonia parintilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Delia, piticii tai!

Azi mergem in weekend , cine vine??

Mai intai, vrem sa ne ducem pe la flori, in centru - sa vedem ce mai smotoceste Paul, ca ieri in Kaufland s-a straduit sa apuce toate cele pe rafturi...

Si o intrebare tehnica, cine face un nou capitol?
Daca nu se ofera nimeni, fac eu

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput