Mamici din Tg-Mures
Raspunsuri - Pagina 29
Criss75 spune:
Olim, felicitari pentru noua casa.
Cum merge sarcina? Esti bine?
Eu trec de azi la dieta din nou, ca prajiturile si-au spus cuvantul si am pus vreo doua kg pe mine ca ma strang pantalonii.
Bolnavioarelor aveti grija de voi.
Si Alex mi se pare ca incepe sa se raceasca, ii curge putin nasucul, sper sa nu fie nimic grav, oricum am trecut peste iarna doar cu o simpla raceala.
olim spune:
fetelor, va multumesc
era si cazul sa ma anunte ca o putem intabula, ca o asteptam de 3 ani, si abia acum au terinat-o.Dar cel putin avem noroc ca s-a dublat pretul ei, si daca o vindem luam o gramada de bani pe ae
.
astazi seara ajunge si marius acasa, si maine il trimit sa termina de zugravit dormitorul, rosu cu piersica
.Si trebuie sa ne apucam de montat mobila, sa avem pe ce dormi![]()
eu sunt bine azi, dar manac destulde mult, si mi se fae rau daca imi este foame.Dar ce este interesant, ca am slabit 2 kile de cand am aflat ca am
.Sper sa fie tot asa cuminte puiul mamii
azi noaptea mi-a fost rau pe la 3, dar a zis marius ca poate m-a deochiat vecina aseara, cam are obicei
, si dupa ce mi-am descantat de 2 ori, mi-a trecut si am dormit pana dimineata la 6![]()
va pup pe toate

+6
kover spune:
buna dimineata!dianarus si oana:cum sinteti?olim:era o melodie ceva in genul :"nu-mi pasa de nimic, sint fericit..."asa ca iti recomand sa nu-ti pese de seful tau!usor de zis. eu am avut norocul sa fiu super rasfatata la servici cind am fost gravida cu Robert.criss75:cum rezista ai tai?pe unde "umbla" diana t(iube) si bianca?iar de cosmina ce stiti?era parca gravidutza de noiembrie?sper ca nu are probleme?o zi buna!
Criss75 spune:
Buna dimineata,
Cred ca mamicile inca mai dorm, cel putin unele, care au norocul sa stea acasa, fara un sef care sa le bata la cap.
Olim, eu am fost atat de rasfatata in timpul sarcinii, ca am stat acasa de la 18 saptamani. De fapt in spital, acasa, iar spital, iar acasa, iar spital...
Asa ca mai bine sa te enerveze seful, zic eu.
Oricum, incearca sa fii cat mai calma si relaxata posibil.
Kover, merci de intrebare.
Greu, mai ales pentru parintii lui, care lupta in continuare, fara rost din pacate...
Matusa mea saraca, se incapataneaza sa-i administreze zilnic fel de fel de tratamente naturiste, in special de la "FOREVER...", pe baza de aloe, pentru ca ar fi foarte bune pt. regenerarea celulelor si a tesuturilor. Dar ce sa mai regenereze daca creierul e mort?
In fine, eu o inteleg, trebuie sa fie cumplit sa-ti vezi copilul in aceasta stare si sa nu-l poti ajuta cu nimic...
Oana, cum te mai simti? Cum stai cu raceala?
OanaRusu spune:
Mai binishor... acuma is plina de pilule - mai rau e ca si Paul are rosu in gat, sper sa scapam amandoi, eu deja iau augumentin, el incepe abia azi.
Multumim de gandurile bune 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
olim spune:
salutare tuturor
pai asta vreau sa ma enerveze sefu sa imi cer concediu medical, dar nu acum, doar din iulie, ca trebuie sa ma duc acasa la liceenta, si am nevoie de 6 saptamani, si cred ca face ca trenu in gara tampitu.Si daca ma duc doar vacanta nu imi ajunge timpul, sa imi dau si sesiunea de vara din anul 1, asta e marea problema

dar DD ajuta cum stie el cel mai bine, noi sa fim bine![]()
va doresc o zi frumoasa tuturor

kover spune:
intru si caut ,si caut si abia la pag.4 "ne-am gasit".eu sint foarte suparata.
am fost cu Kristian la medic pt.ca la 7,5 luni nu se intoarce de pe o parte pe alta,iar dupa examinare i s-a pus diagnosticul de: retard usor motor.tratamentul este gimnastica si tratament medicamentos.bolnavioarelor: cum sinteti?olimpt. seful tau:
OanaRusu spune:
Carola, unde mergeam eu la scoala gravidelor era si program de gimnastica pt bebei - oricum mi se pare un pic brutal diagnosticul.
Mai este centru transilvania - sau asa ceva, suna-ma pt detalii dc vrei 
Noi facem mai binishor - amandoi pe antibiotic, Paul si eu, mai nou si tata stranuta ![]()
Weekend placut - sper sa pot intra un pic mai des pe-aici
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
olim spune:
kover, sanatate multa puiutului.Lasa ca DD ajuta si are grija de voi

oana, sanatate multa tie si familiei
azi a plecat sotul in Sicilia, si maine pleaca si tata acasa, acum cand m-am obisnuit ca avea cine sa imi spele vasele,noroc ca ne mutam peste 2 saptamani si bag in functiune masina de spalat vase![]()
va doresc un wek frumos tuturor

+8