Mamici din Tg-Mures
Raspunsuri - Pagina 28
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
cu raceala brusca ce m-a cuprins... m-am dres direct cu antibiotice, eram tare rau. acum sunt aproape ok, mai curge doar nasul. sper sa nu se fii imbolnavit muschetarii mei, ca sambata avem botezul lui marc si nu ne lipseste o raceala in perioada asta, nici mie si mai ales nici lor...
Imi pare rau ca te-ai racit. Chiar acum cu vremea asta atat de frumoasa?
Ai grija de tine si de bebei.
kover spune:
intru sa va salut doar!ca de obicei sint in criza de timp.azi e ziua de pshihopedagog. Robert inca doarme asa ca nu stiu cum voi ajunge pe ora 5.criss75:sper ca daca e in libertate badaranul(ca nu pot sa-l numesc om)nu inseamna ca a scapat,nu i se face dosar penal?dianarus:sanatate multa,olim:vad ca azi ai lipsit de aici.sinteti bine?cit mai ai pina vii in tara?mai vii,nu?
olim spune:
salutare tuturor
pai nu prea am chef de scris, ca de 2 zile nu ma simt foarte bine, eu care ma tot laudam ca nu am probleme deloc
da, mai vin acasa, daca totul e bine eu ajung pe 19-20 mai si sotul vine la inceputul lui iunie![]()
+6
OanaRusu spune:
Vin si eu cu raceala pe aici... sper ca nu se ia la cele care sunt bine...
DianaRus, despre bone chiar nu stiu - eu nu am cautat, la noi nu e cazul.
Dc aud, iti zic precis ![]()
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
Criss75 spune:
Nici la noi n-a fost cazul de bona dar nici nu mi-as fi lasat copilul cu cineva strain. In fine, am stat acasa cu el pana a implinit ani si abia atunci m-am intors la serviciu cu inima cat un purice. Alex a stat cu soacra-mea 10 luni dupa care l-am dus la cresa, apoi la gradi. Sincer am fost mai multumita de cresa decat de soacra.![]()
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by olim
salutare tuturor
pai nu prea am chef de scris, ca de 2 zile nu ma simt foarte bine, eu care ma tot laudam ca nu am probleme deloc
da, mai vin acasa, daca totul e bine eu ajung pe 19-20 mai si sotul vine la inceputul lui iunie+6

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
kover spune:
buna dimineata!
nu-mi vine sa cred ca baietii mei inca dorm.dianarus si oana:sanatate multa!
da este ceva epidemie? ca sotul meu se plingea aseara ca nu se simte bine.si asa vad ca si Kristian are nasucul infundat.olim:asa e
,cu bune si rele,dar e frumos.
olim spune:
salutare tuturor
am niste nervi pe seful asta al meu
ma tampeste cu mutatul la oficina noua.E un crizat cu bani, care are impresia ca toata lumea e la picioarele lui

saptaman viitoare intabulam casa si ne putem muta in ea.Abia asteptam![]()
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa sa aveti

OanaRusu spune:
Eeee... ce bine ca ai vesti bune, Olim, sa va bucurati de casa 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
OanaRusu spune:
Carola, cred ca ceva epidemie e. Da' zau dc pricep de unde am luat-o
ca nu mai circul cu maxitaxi de vreo 10 zile...
Azi ma simt rau de tot... merg la medic dupa-masa...
Sper sa nu ia Paul - el deocamdata e tare vesel si nu pricepe de ce il tin la distanta ![]()
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006