Mamici din Tg-Mures
Raspunsuri - Pagina 27
Biancas spune:
Hristos a inviat!!
Criss imi pare rau.Domnul sa va dea putere sa treceti mai departe fara prea multa suferintza 
Diana..sanatate multa iti doresc 
Noi ieri am stat in familie si dupa-masa ne-am pus pe vizite.
Azi iesim la padure la un gratar..primul pe anul asta.
In rest suntem bine.
Distractie frumoasa in continuare tuturor.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
kover spune:
Hristos a inviat noi ieri am fost toata ziua pe drumuri;la amiaza la bunici pe urma la prieteni. acum sintem doua "echipe":eu si Kristian sintem acasa(tocmai trage un pui de somn) iar tati si Robert s-au dus la strins de oua.biancas:
chiar ieri spuneam sotului ca ar trebui sa iesim la un gratardianarus:sanatate multacriss75:multa putere familiei
olim spune:
criss75

fetelor, eu sunt la munca, am fost libera de miercuri pana azi.
va doresc o zi frumoasa tuturor

+6
lizzy spune:
criss75, condoleante tie si familiei.
fetelor, am si eu o maaaare rugaminte la voi.
1. sunt in cautare de bona care sa faca neaparat si putin menaj in fiecare zi.
2. de fapt urgent este sa-mi gasesc pe cineva sa faca menaj complet 2 zile/saptamana.
ideea este ca pana sunt acasa cu piticul mi-e mai important sa faca menaj, in timp ce de la toamna, cand ma intorc la job, am nevoie si de menaj si de stat cu bb mic.
mentionez ca stau la casa cu etaj, in santana. de aici va dati seama si de ce imi este greu sa gasesc pe cineva. daca auziti ceva in acest sens... va rog... 
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
Criss75 spune:
[quote]Originally posted by dianarus78
criss75, condoleante tie si familiei
[quote]
Inca nu a fost deconectat de la aparate, asadar inca n-a fost declarat mort. Deocamdata s-a dat diagnosticul de moarte cerebrala, insa fiindca toate celelalte organe functioneaza perfect, si intrucat a fost si cerinta parintilor, va ramane conectat la aparate pana...nu stiu, banuiesc pana i se va opri inima.
Dar culmea culmilor, cel care a provocat nenorocirea, cel care l-a batut a fost lasat in libertate dupa 5 zile de arest.

Cred ca numai in Romania e posibil asa ceva.
OanaRusu spune:
Hristos a inviat
Cristina, imi pare tare rau pentru varul tau - nu se intampla numai la noi, din pacate, insa drama e mare, va doresc putere si sa va mangaie Dumnezeu 
DianaRus, sanatate multa - si pe mine se pare ca ma pishca raceala, lupt cu oscilococilum - iti recomand cu caldura, pentru mine si puiul meu a facut minuni. Dc vrei, iti spun cum tb luat - sunt necesare niste mici precautii, dar nu-i complicat.
Fetelor, va doresc o saptamana super, in spiritul sarbatorilor 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Criss75
[quote]Originally posted by dianarus78
criss75, condoleante tie si familiei
[quote]
Inca nu a fost deconectat de la aparate, asadar inca n-a fost declarat mort. Deocamdata s-a dat diagnosticul de moarte cerebrala, insa fiindca toate celelalte organe functioneaza perfect, si intrucat a fost si cerinta parintilor, va ramane conectat la aparate pana...nu stiu, banuiesc pana i se va opri inima.
Dar culmea culmilor, cel care a provocat nenorocirea, cel care l-a batut a fost lasat in libertate dupa 5 zile de arest.
Cred ca numai in Romania e posibil asa ceva.
Iarta-ma te rog ca m-am exprimas gresit.
Imi pare nespus de rau ca trebuie sa treceti prin asa necaz. Eu nu stiu ce s-a intamplat, cum adica a fost batut? Atat de crunt?! Si nebunul ala e in libertate?!Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
lizzy spune:
cu raceala brusca ce m-a cuprins... m-am dres direct cu antibiotice, eram tare rau. acum sunt aproape ok, mai curge doar nasul. sper sa nu se fii imbolnavit muschetarii mei, ca sambata avem botezul lui marc si nu ne lipseste o raceala in perioada asta, nici mie si mai ales nici lor...
o saptamana faina va doresc!!!
nu ma uitati va rog cu rugamintea mea referitoare la bona/menajera 
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
Iarta-ma te rog ca m-am exprimas gresit.Imi pare nespus de rau ca trebuie sa treceti prin asa necaz. Eu nu stiu ce s-a intamplat, cum adica a fost batut? Atat de crunt?! Si nebunul ala e in libertate?!
Diana, mami deMarc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Nu e nimic, Diana, merci oricum pentru gandurile voastre bune. Saptamana trecuta vineri varul meu era cu niste prieteni intr-un club, a avut loc un schimb de replici intre el si celalalt si cand au iesit afara, celalalt mai zdravan si mai bine facut l-a lovit atat de tare incat a cazut si s-a lovit cu capul de bordura si a intrat in coma. Cred ca l-a luat prin surprindere pentru ca nu-mi explic cum altfel ar fi fost totusi doborat din prima lovitura. L-a inceput s-a crezut ca ar fi baut dar din analizele de sange a reiesit ca nu avea nici un gram de alcool in sange. A fost dus la urgenta, operat insa din prima clipa medicii nu i-au acordat nici o sansa deoarece a fost lezat trunchiul cerebral. Medicii spun ca e in moarte cerebrala, insa nu-mi explic totusi cum de si acum isi misca picioarele. Ieri de exemplu unchiul meu ii masa umarul si el din nou si-a miscat picioarele.
In fine, cel care l-a batut e un tip de 20 ani, a fost arestat sambata trecuta insa acum e liber, dupa cinci zile de arest. Si asta mi se pare o mare nedreptate !