Mamici din Tg-Mures

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Biancas aceeasi poveste o stiu si eu.
Bine-nteles ca e o situatie groaznica pentru femeia careia i s-a intamplat o asemenea tragedie dar asta nu ii da dreptul sa arunce cu noroi in persoane nevinovate.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 6 ani si Medeea 1 an si 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Delia...intradevar dar stii cum...la nervi s-a razbunat pe medic. Poate si eu as fi facut la fel si poate oricare, mai ales ca am inteles ca nu e din oras si poate nici nu cunoastea spitalul, regulile..etc..
Va multumesc de aprecieri .
Am facut pozele cu un programel adus de pe net, se numeste Magic photo. Daca nu aveti de unde sa il aduceti (eu l-am adus de pe Dc+) scrieti-mi pe privat si vi-l trimit pe mesenger ca in mail nu incape.
O seara placuta tuturor

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Niciodata nu e tarziu sa iti ceri iertare pentru greselile facute, dar intotdeauna e foarte greu sa ii privesti in ochi pe cei carora le-ai gresit. Acesta este momentul cel mai potrivit pentru a regreta raul facut si pentru a rosti cuvintele: IARTA-MA. "Si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostrii". Sper ca fiecare prieten/a careia i`am gresit sa`mi ierte greseala si voi fi fericit ca am invatat aceasta lectie de la voi. Sarbatori fericite!!

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Foarte adevarat ce spui, Bianca!

Va dorim si noi lumina si multa pace in suflet!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

Olim:sa nu-ti pese ce spune sau crede seful tau,acum tu si bb din burtica sinteti cei mai importanti,nicidecum parerea sefului tau.Delia,Bianca,,multumim de lamuriri,e tragic pt. parinti, si banuiam eu ca nu e chiar asa cum s-au prezentat faptele la stiri. si la nou-nascuti noaptea era doar o asistenta: fiind cu cezariana,am fost la etajul cu "nasteri" si fost seara cind asistenta fugea de la o nastere la o cezariana,apoi la alta nastere,si tot ea isi cerea scuze ca a intirziat cu cintaritul copiilor. e prea mult pt. un om.Dianarus:pe Robert il duc la Farcas Rozalia,la fundatia Gecse Daniel.e aproape de noi.tot d-na aceasta este la Alpha,dar e prea departe pt. mine, aici umblam si la gimnastica cu Kristian, si la "casa de joaca" cu Robert.familia lui Criss75 trece prin momente grele:varul ei este in coma(am citit la clinica virtuala),sa ne rugam pt. familia ei.si va doresc ca Sfintele Pasti sa va aduca lumina in suflete.

Mergi la inceput

Criss75

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

PASTE FERICITE SA AVETI TOATE!

+6

Mergi la inceput

Cu ocazia sfintelor sarbatori de Paste va dorim lumina in suflet, sa va aduca numai bucurii, si sa va bucurati ce cei dragi la si buna-buna

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Hristos a inviat!!!

Am ciocnit un ou si am luat masa in familie. Sunt racita de nu-i adevarat, asa ca stau cuminte in pat si ma rog sa nu-mi imbolnavesc si puiutzii...

Va doresc tuturor Sarbatori Fericite, pace si liniste sufleteasca si bucurii alaturi de cei dragi!

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Kover,Oana va multumesc.
Din pacate pentru varul meu nu se mai poate face nimic. Doctorii au spus ca daca ar fi fost in coma, poate mai avea o sansa. Insa diagnosticul este moarte cerebrala, deci ...nu se mai poate face nimic.
Va doresc sarbatori fericite.

Mergi la inceput