Mamici din Tg-Mures
Raspunsuri - Pagina 26
delia grozav spune:
Biancas aceeasi poveste o stiu si eu.
Bine-nteles ca e o situatie groaznica pentru femeia careia i s-a intamplat o asemenea tragedie dar asta nu ii da dreptul sa arunce cu noroi in persoane nevinovate.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 6 ani si Medeea 1 an si 8 luni
Biancas spune:
Delia...intradevar dar stii cum...la nervi s-a razbunat pe medic. Poate si eu as fi facut la fel si poate oricare, mai ales ca am inteles ca nu e din oras si poate nici nu cunoastea spitalul, regulile..etc
..
Va multumesc de aprecieri 
.
Am facut pozele cu un programel adus de pe net, se numeste Magic photo. Daca nu aveti de unde sa il aduceti (eu l-am adus de pe Dc+) scrieti-mi pe privat si vi-l trimit pe mesenger ca in mail nu incape.
O seara placuta tuturor
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Biancas spune:
Niciodata nu e tarziu sa iti ceri iertare pentru greselile facute, dar intotdeauna e foarte greu sa ii privesti in ochi pe cei carora le-ai gresit. Acesta este momentul cel mai potrivit pentru a regreta raul facut si pentru a rosti cuvintele: IARTA-MA. "Si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostrii". Sper ca fiecare prieten/a careia i`am gresit sa`mi ierte greseala si voi fi fericit ca am invatat aceasta lectie de la voi. Sarbatori fericite!!
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
OanaRusu spune:
Foarte adevarat ce spui, Bianca!
Va dorim si noi lumina si multa pace in suflet!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
kover spune:
Olim:sa nu-ti pese ce spune sau crede seful tau,acum tu si bb din burtica sinteti cei mai importanti,nicidecum parerea sefului tau.Delia,Bianca,,multumim de lamuriri,e tragic pt. parinti, si banuiam eu ca nu e chiar asa cum s-au prezentat faptele la stiri. si la nou-nascuti noaptea era doar o asistenta: fiind cu cezariana,am fost la etajul cu "nasteri" si fost seara cind asistenta fugea de la o nastere la o cezariana,apoi la alta nastere,si tot ea isi cerea scuze ca a intirziat cu cintaritul copiilor. e prea mult pt. un om.Dianarus:pe Robert il duc la Farcas Rozalia,la fundatia Gecse Daniel.e aproape de noi.tot d-na aceasta este la Alpha,dar e prea departe pt. mine, aici umblam si la gimnastica cu Kristian, si la "casa de joaca" cu Robert.familia lui Criss75 trece prin momente grele:varul ei este in coma(am citit la clinica virtuala),sa ne rugam pt. familia ei.si va doresc ca Sfintele Pasti sa va aduca lumina in suflete.
OanaRusu spune:
Criss75

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
OanaRusu spune:
Cu ocazia sfintelor sarbatori de Paste va dorim lumina in suflet, sa va aduca
numai bucurii, si sa va bucurati ce cei dragi la si
buna-buna
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
lizzy spune:
Hristos a inviat!!!
Am ciocnit un ou si am luat masa in familie. Sunt racita de nu-i adevarat, asa ca stau cuminte in pat si ma rog sa nu-mi imbolnavesc si puiutzii...
Va doresc tuturor Sarbatori Fericite, pace si liniste sufleteasca si bucurii alaturi de cei dragi!
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
Criss75 spune:
Kover,Oana va multumesc.
Din pacate pentru varul meu nu se mai poate face nimic. Doctorii au spus ca daca ar fi fost in coma, poate mai avea o sansa. Insa diagnosticul este moarte cerebrala, deci ...nu se mai poate face nimic.
Va doresc sarbatori fericite.