Mamici din Tg-Mures
Raspunsuri - Pagina 25
lizzy spune:
quote:
Originally posted by kover
oana:ia zi repede citi ani ai, de zici ca esti batrinica si senila?
sint putin suparata ca Robert inca stagneaza la capitolul dezvoltarea vorbirii.de 2 luni umblam la psihopedagog si inca nici un rezultat.azi s-a enervat copilul meu foarte tare ca nu am inteles ce gesticuleaza.
olim:vad ca azi ai lipsit pe aici.totul e in regula?
intru mai tirziu ca isi cere drepturile Kristian:atentia mea
de curiozitate, unde mergi cu robert la psihopedagog?

Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
lizzy spune:
quote:
Originally posted by delia grozav
In sfarsit am reusit sa citesc tot ce ati scris.
La poze o a ma uit maine, promit. Azi sunt obosita.
Vreau doar sa o felicit pe Olim pentru. Sarcina usoara si o nastere asemenea.
Legat de ceea ce s-a intamplat la gine vreau sa scriu cate ceva. Nu am urmarit presa, am auzit doar de la altii ce s-a zis si nici nu eram pe sectie atunci ca am fost in stagiu la Infectioase, vreau sa spun doar ca il cunosc bine pe doctorul respectiv, cu el am nascut-o pe Medeea si am o parere foarte buna despre el si nu cred ca e vinovat.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 6 ani si Medeea 1 an si 8 luni
Sunt total pe langa...
Cine, ce, cum, cand s-a intamplat? Nu stiu nimic de nici o patanie la gine... Spuneti-mi si mie...Beyyy, io traiesc izolata rau...

Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
OanaRusu spune:
Si eu vreau sa stiu ce s-a intamplat la gine!!!!
Sari Delia cu detalii!!!
Si cu poze, ca precis ne-am intalnit asta vara pe acolo si tare as vrea sa te vad ![]()
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
Biancas spune:
Hai sa va spun eu ce s-a intamplat.
Sora-mea e asistenta acolo, deci stie toata barfa
.
Femeia a fost internata pt nastere dar avea dureri f mici. A fost bagata in sala de travaliu care are cel putin 4 paturi. (deci nu a fost singura cum declara ea). Medicul are datoria ca la 2 ore sa vada gravidele care sunt in travaliu. In tot acest timp moasa trebuie sa se ocupe de femei. Si cum spitalul da 1 moasa la 24 paturi va dati seama...Daca naste o femeie logic ca nu poate fi langa celelalte.
In fine...femeia a fost vazuta la ora 22 de medicul asta Segiu. Totul a fost ok. La ora 23 a fost vazuta de alt medic ca era cam isterizata gagica. Era totul ok, se auzeau bataile inimii. La ora 24 femeia a spus ca nu mai simte bataile si au venit amandoi medici si copilul era mort. In tot acest timp moasa trebuia sa se ocupe de ea, dar cum v-am spus...e singura la 24 paturi (asta e oridinul Ministerului Sanatatii si nu se poate face nimic) Asistenta= moasa acolo ca fac scoala de moase.
La autopsie s-a constatat ca copilul avea o problema la inima,ceva genetic.... si nu a avut legatura cu nasterea, oricum ar fi murit.
Binenteles ca a iesit scandal, moasa a fost scantionata dar apoi s-a revenit asupra deciziei pt ca nu era ea vinovata. femeile din salon au semnat ca femeia a fost vazuta si ingrijita, asha ca nu au ce face. Medicul nu are nici o vina, nu el trebuie sa stea langa femeie in travaliu.
Si mie imi place mult de Sergiu, nu am avut tangentza cu el, ne salutam si atat. dar pare un tip de treaba.
Nu stiu daca l-au dat in judecata sau nu, dar dupa rezultatul necropsiei m-as mira sa mai aibe curajul ca oricum pierd.
Pupici la toata lumea 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Biancas spune:
Delia ma poate corecta daca am gresit undeva.
Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Biancas spune:
PASTE FERICIT TUTUROR!! 
http://i95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/PozaPasteDanisiSandra.jpg
Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by Biancas
PASTE FERICIT TUTUROR!!
http://i95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/PozaPasteDanisiSandra.jpg
Bianca![]()
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">FilmeCraciun 2006
Sa-ti traiasca puiutzi!!!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
OanaRusu spune:
Nasoala povestea asta de la gine ![]()
Si cand am fost eu a murit un bebe in burtica mamei...
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
lizzy spune:
Bianca, minunata poza si extraordinari copiii, sunt frumosi foc! Sa-ti creasca mari si cuminti si sanatosi! 
Cum ai facut poza respectiva? As face si eu cu cei 2 muschetari...
Paste Fericit tuturor alaturi de cei dragi! 
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag