Mamici din Tg-Mures
Raspunsuri - Pagina 24
OanaRusu spune:
Camelia stie!!! Da-da, cofetaria Lido.... tare bune prajituri.....
yam-yam!
Sa ne spui, Carlin, cand vii, poate iesim la o plimbare si noi ![]()
Numai sa-mi amintesti, ca-s batranica si senila ![]()
Olim,
ici pe burtica
Carola, si eu tb sa mai fac spanac ![]()
I-am facut broccoli cu morcov la steamer, apoi cu piept de pui si cartof - tare bun si apreciat de puiutz.
Va pup fetelor, fug la datorie!!
A, da, DianaRus, tare frumoasa povestea nasterii
si sa creasca mari puii tai!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
olim spune:
salutare tuturor
camelia, ma bucur ca ti-u fost de folos cuvintele
va pup pe toate si va doresc o seara frumoasa.
Abia astept sa ajung acasa sa instalez DIGI.
va pup pe toate
ooana spune:
quote:
Originally posted by kover
ooana.te asteptam acasa.apropo unde stai?vii doar de sarbatori?
Da
numai pentru sarbatori, mi-ar place sa stau maul dar poate alta data Eu stau in centru la mama cand vin langa Finante, dar casa mea e in Tudor, acuma o punem la punct
...mare bataie de cap!Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Camelia spune:
Morgen!
Ce bine ca e vreme frumoasa! Astfel ne bucuram si mai mult ca vine Pastele.Mi-ar placea si mie sa mergem in tara de Pasti dar, din pacate, nu se poate.Totusi, ma consider fericita ca pot tine si aici sarbatoarea exact ca in tara.Si nemtii vopsesc oua si fac mancaruri asemanatoare cu ale noastre, deci am toate ingredientele.Si, ce e si mai important, avem si biserica ortodoxa si putem merge la Inviere.
Kover, multumesc! Nu stiu sa-ti spun daca asta a fost singurul concediu pe anul asta.Tot ce stiu acuma sigur e ca in vara e musai sa ajungem in Ro.Inca nu m-am hotarat daca sa trec plecarile in Ro la capitolul concediu.![]()
Carlin, ai dreptate.Cine vrea sa viziteze Barcelona, ar trebui sa mearga cu avionul.E mai comod si chiar mai ieftin.In plus, e criminal sa te misti cu masina in Barcelona! Noi am fost cu masina pentru ca am vrut sa vizitam ceva in Franta si Elvetia, dar data viitoare mergem sigur cu avionul.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
kover spune:
oana:ia zi repede citi ani ai, de zici ca esti batrinica si senila? sint putin suparata ca Robert inca stagneaza la capitolul dezvoltarea vorbirii.de 2 luni umblam la psihopedagog si inca nici un rezultat.azi s-a enervat copilul meu foarte tare ca nu am inteles ce gesticuleaza.olim:vad ca azi ai lipsit pe aici.totul e in regula?intru mai tirziu ca isi cere drepturile Kristian:atentia mea
olim spune:
salutare tuturor
am lipsit ca nu am avut o zi foarte buna azi, i-am spus sefului despre
si nu prea ea convenit.Asta e.
Importan sa fie
bine, ca restul mi egal![]()
va doresc o seara frumoasa tuturor
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by kover
oana:ia zi repede citi ani ai, de zici ca esti batrinica si senila?
sint putin suparata ca Robert inca stagneaza la capitolul dezvoltarea vorbirii.de 2 luni umblam la psihopedagog si inca nici un rezultat.azi s-a enervat copilul meu foarte tare ca nu am inteles ce gesticuleaza.
...
Am muuulti de tot... da' am facut un pact cu cumnata-mea, sa implinim in fiecare an 29, ca Nany Fran (dc ai vazut serialul "Dadaca")
Bafta cu Robert, lasa ca si frate-meu a vorbit tarziu, da' muuuult.... sa compenseze

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by olim
salutare tuturor
am lipsit ca nu am avut o zi foarte buna azi, i-am spus sefului despresi nu prea ea convenit.Asta e.
Importan sa fiebine, ca restul mi egal
va doresc o seara frumoasa tuturor
Sanatate!! Chiar ca numai asta conteaza, sa fie burtica OK.
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
delia grozav spune:
Imi cer scuze ca nu am mai intrat, dar fiind ocupata cu srviciul si casa, intram rar la grupul de mamici iulie-aug 2005, azi am intrat aici, recunosc, destul de pesimista, dar m-am bucurat mulot sa vad ca sunt atatea mamici din tg. Mures pe DC.
Eu am doi copii, Adi, de 6 ani si Medeea, de 1 an si 8 luni. Stau in Dambu si sunt medic rezident neonatolog. Poate cu unele dintre voi m-am intalnit cand ati nascut.
Eu am stat in concediu cu fetita 1 an si 2 luni si din octombrie m-am intors la serviciu.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 6 ani si Medeea 1 an si 8 luni
delia grozav spune:
In sfarsit am reusit sa citesc tot ce ati scris.
La poze o a ma uit maine, promit. Azi sunt obosita.
Vreau doar sa o felicit pe Olim pentru
. Sarcina usoara si o nastere asemenea.
Legat de ceea ce s-a intamplat la gine vreau sa scriu cate ceva. Nu am urmarit presa, am auzit doar de la altii ce s-a zis si nici nu eram pe sectie atunci ca am fost in stagiu la Infectioase, vreau sa spun doar ca il cunosc bine pe doctorul respectiv, cu el am nascut-o pe Medeea si am o parere foarte buna despre el si nu cred ca e vinovat.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 6 ani si Medeea 1 an si 8 luni