Mamici din Tg-Mures
Raspunsuri - Pagina 23
ooana spune:
quote:
Originally posted by OanaRusuquote:
Originally posted by ooana
Finally...v-am gasit...dar eu nu sunt mamica
Ma primiti si pe mine?
Ma bucur sa va gasesc din nou...si sa vad ca de data asta s-au strans muresencele mele dragi si scriu de zor.
Va puppe toate!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!![]()
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Am vazut cateva poze de la nunta - pe sarite, da' mai intru eu!
Ce mireasa frumoasa!!!!
Ma apuca nostalgia
Oana Rusu - mamica dePaul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
Saru'mana
Ce mai fac mamicile din Tg-Mures?
cum e vremea pe acolo? aici a fost foarte frumos azi.
Saptamana viitoare vin acasa...abia astept!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
kover spune:
buna dimineata! se arata o zi frumoasa!sintem codase la postari.ce a-ti facut la sfirsit de saptamina?ooana.te asteptam acasa.apropo unde stai?vii doar de sarbatori?olim:esti,pardon-sinteti bine?ceva birfe sint prin orasul asta?
OanaRusu spune:
Neatza buna, am testat ieri mashinutza - am facut un drum la Cluj la Cora - tare dezamagita am venit... dintre cele 9-10 produse cumparate, cel putin 3 aveau pret mult mai mare pe bon decat pe raft
deci..... unde am fost incantata la intrare, la iesire.... mi-am propus sa astept sa se deschida Auchan.... La noi, in Tg Mures, desigur...
La cluj o sa mai mergem cat de curand - dar sa vizitam orasul, nu asa in trecere - ca-s nostalgica... acolo am facut faculta.... hehe.... tineretze-tineretze....
Sa revin la mashinutza, e super 

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
olim spune:
salutare tuturor
noi suntem bine, chiar e asa cuminte
ca uneori imi e si frica sa fie bine.Nu mie rau deloc, ma doare putin burta , dar nimic anormal.
Am si pe tata aici, care e un pisalog
, dar nu sta mult![]()
sper sa ajung si marius pe miercuri acasa, dar nu am nici o sansa sa fie de Pasti

Azi ajunge si DGI al meu de la Mures, am crezut ca si mor fara el.
va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa tuturor

+6
Camelia spune:
Salutare, muresencele mele!
Ne-am intors din concediu.Spania e foarte frumoasa.Barcelona e de nedescris in cuvinte! Fiica-mea e de parere ca ar trebui sa ne mutam acolo.![]()
Olim, felicitari inca o data pt sarcina! Vreau sa-ti multumesc pentru informatiile pe care mi le-ai oferit.Mi-au prins foarte bine.
Carlin, daca ajungi in Tg Mures, eu iti recomand sa intri si in cofetaria Lido.E chiar in centru, foarte aproape de Catedrala Mare, pe partea dreapta cum mergi inspre Catedrala.Au niste prajituri excelente, cu frisca adevarata.Eu le duc dorul aici.
Cat despre distanta dintre gara si centru, mie nu mi se pare mare.Eu am parcurs distanta asta pe jos de mai multe ori impreuna cu fiica-mea (4 ani la vremea aia
) si nici uneia nu ni s-a parut prea greu.
Desigur, daca vrei sa faci economie de timp, poti lua taxiul.Mie mi se par preturile f. ieftine (comparativ cu ce e aici, desigur). Oricum Tg Muresul e un oras frumos.Ai ce vedea acolo.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
kover spune:
Camelia,bine ai revenit!o cunostinta a facut anul trecut turul Europei(5 saptamini) si exact ca si tine a fost foarte incintata de Barcelona,urmind in top Praga.asta a fost concediul pe acest an sau doar un avans?Oana:sa ma laud si tie(ca la Diana T) am facut-o ieri: Kristian a mincat spanac.deci pina acum avem trei mese:iaurt,fructe si legume cu carnita,ori ou (si mai nou spanac)si bineinteles tzitzi.rau e ca isi foloseste cei doi dintisori si ma dor tare sinii: Robert nu m-a muscat niciodata si l-am alaptat pina la 1 an si 4 luni
geniest spune:
Eu nu sunt din Tg. Mures, insa am nevoie de ajutorul vostru.
Vreau sa spun cuiva drag "CASA DE PIATRA, MULT NOROC SI FERICIRE! SEMNAT: CUMNATII" in MAGHIARA si nu stiu. Ma poate ajuta cineva ???? Plizzzz.....
kover spune:
geniest:incerc eu ca doar mi-s nevasta de maghiar. expresia de casa de piatra nu stiu daca exista in maghiara,dar : sok boldogsagot es szerencset,kivannak a sogorok, inseamna multa (sok)fericire(boldogsagot) si(es) noroc(szerencset) va ureaza( kivannak) cumnatii.(a sogorok).sper sa iti fie de folos
Carlin21 spune:
quote:
Originally posted by Camelia
Ne-am intors din concediu.Spania e foarte frumoasa.Barcelona e de nedescris in cuvinte! Fiica-mea e de parere ca ar trebui sa ne mutam acolo.
Da,da,da!!!!!!!La faza cu Barcelona subscriu si eu de un milion de ori. Eu stau la 100 de km si merg destul de des si inca am de vazut o gramada si ma fascineaza de fiecare data!
Si daca tot a venit vorba de Barcelona, din Tg Mures e mai accesibbil sa veniti cu Wizz Air. Nu fac reclama, dar eu cu ei vin, au zbor direct de la Barcelona la Tg Mures,si retur bineinteles, si pretul e mai mult decat rezonabil, ba daca il iei din timp chiar incredibil.
Camelia, am retinut recomandarea cu cofetaria. Multumesc mult ca ai scris, sigur o sa-mi placa orasul.
Cu taxi nu cred ca o sa merg prin oras daca ziceti ca gara e aproape, doar probabil de la aeroport pana in oras daca nu este ceva autobuz tarom la orele alea, timp o sa am de dimineata pana dupa masa.
Sigur am sa va spun impresiile, cu cea mai mare placere!