Mamici din Tg-Mures

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pai vreau sa am soacra cat mai departe de mine, plus ca mai am si alte neamuri de care mi-ar placea sa stau cat mai departe.
Deci ar fii doua motive, soacra si neamurile, cu cat mai departe cu atat mai bine, mai ales pentru mine.
Dar am un loc frumos de casa, si nu se stie niciodata ce surprize pot aparea in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

Oana,Delia,Bianca, m-am uitat la pozele copiilor vostri: minunati, sa va traiasca!Olim:fa-ti casa la Corunca!orasul e destul de mare pt. toti(imi umbla mie gura ca am o soacra "nebagacioasa")!v-am pupat.ma retrag.ma cheama datoria: trebuie sa scot hainele, si alte treburi casnice, pina imi dorm copiii.Oana:biletul ti-l da medicul de familie.dar sper sa intre Delia(daca bine am tinut minte e neonatolog)si cred ca are mai multe informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by kover

...
Oana:biletul ti-l da medicul de familie.dar sper sa intre Delia(daca bine am tinut minte e neonatolog)si cred ca are mai multe informatii.

Delia Tatar ea ne vede deocamdata - tocmai trebuie sa planuim o noua "revizie" ca nu ne-a vazut de mai bine de-o luna

Nu stiu precis de care Delia zici ...

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni

Mergi la inceput

pai de aceea nu am vandut pamantul, ca poate cu timpul ne facem o casuta a noastra, sa crape neamurile de ciuda

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olim

pai de aceea nu am vandut pamantul, ca poate cu timpul ne facem o casuta a noastra, sa crape neamurile de ciuda

Si-atunci nu-i mai bine sa o faci aici? sa poata fi vazuta "in carne si oase"

la 7 luni

Mergi la inceput

pai e mai bine, dar nu vreau sa fac piscina publica, si casa de batrani
ca soacra si cumnatu deja se gandea unde sa pun piscina si livada, asa ca imagineaza-ti.Pe banii mei, ar face si planul de casa cum le place lor, dar nu au mari sanse
la anul vrem sa mergem in romania un an, si de aceea ne-am luat un apartament la cluj sa fim neutrii, adica nici la mures si nici in maramures, sa vedem cum ne descurca, apoi mai vedem noi.
Dar cand ma gandesc ca la anu se pesioneaza soacra, chiar ca imi vine sa vand pamantul azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

ola!
tocmai am primit somatie:) de la Oana sa ma bag.......si m-am bagat....
Eu sunT Diana si am o bebitza de 6 luni jumate DARIA..care tocmai a descoperit mersul in 4 labe si de care profita sa cunoasca si restul casei.
Noi stam in cornisa...deci CArola se pare ca suntem vecine....

Diana si bebe DAria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Oana...v-am vazut pozele, Paul e superb.
Eu medic o am pe dr. Ciuchina, are cabinet aici langa fortuna. Ti-am citit povestea nasterii..cu cine ai nascut?
Olim, cam imbarligat la voi...poate pana la urma va mutati la Bucuresti Multumesc pt impresii
Iube2001 eu am stat in Cornisa 19 ani..pana m-am maritat si de atunci stau in Tudor.
Am facut scoala la nr 7 in 7 Noiembrie si liceul la Unirea si am terminat in 95 .
Sunt nascuta in Sebes, jud Alba dar la 2 ani am venit cu parintii in Mures, maica-mea fiind de aici..ne-am mutat aici definitiv.
Ce sa va mai spun...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

BIANCA.......eu sunt mureseanca prin adoptie...de fel is din GAlati am facut aici facultatea si am ramas aici....dupa sot:)Noi stam pe Grigorescu langa caminele studentesti...tu pe unde ai stat?
aaa eu pe tine te stiu.....ma rog......te-am citit la spiridusi(am postat si eu la gravidutze de ian -feb dar din pacate am pierdut sarcina).Am ramas totusi alaturi de voi ...asa din umbra:)
pupici

Diana si bebe DAria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Biancas

Oana...v-am vazut pozele, Paul e superb.
Eu medic o am pe dr. Ciuchina, are cabinet aici langa fortuna. Ti-am citit povestea nasterii..cu cine ai nascut?
...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Medic il am pe Capalna - deja de mai bine de 5 ani .
Pentru ca el a plecat din tara, iar Paul nu se mai hotara sa iasa o data, am nascut cu Turosi (sper ca asa se scrie ) - a fost super ok.
Din fericire, in mare a fost o experienta pozitiva (cu mici mizerii, pe la infirmiere/asistente, insa chiar mici fata de ce am citit/auzit la altele), asa ca ne-am dat intalnire peste 2 ani pt o fetitza

Am o prietena buna care sta la fortuna, are o fetitza de 1 an si aproape 2 luni - asa ca musai sa-mi planific o vizita in tudor

la 7 luni

Mergi la inceput