Mamici din Tg-Mures

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Bianca, ce poze frumoase la zapada!!! tre' sa ma mai uit si la restul -un pic mai in diagonala - si sa fug la treburi casnice

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor ma bucur sa vad atata miscare pe aici
o seara frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Iube..imi pare rau de sarcina pierduta...eu nu sunt demult in familia bebelusilor doar din octombrie dar ma simt f bine printre fete. In Cornisa am stat langa Cantina studenteaza. Anul trecut a vandut mama mea apartamentul si s-a mutat si ea aici..sta vizavi de mine
Oana Eu am nascut cu Pupaza Ovidiu, cu el am nascut-o si pe fetitza si mie imi place f mult de el. Pe Capalna il stiu, l-am cunoscut si pe capalna senior (la fica-mea el mi-a spart apa) si pe altii dar de Turos nu am auzit. Sora-mea e asistenta pe sectie la ginecologie . La mine a fost fain in spital ca am avut "pile" si toata lumea s-a purtat frumos cu mine.
Olim..tu cu ce treburi pe acolo?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Biancas

...
Oana Eu am nascut cu Pupaza Ovidiu, cu el am nascut-o si pe fetitza si mie imi place f mult de el. Pe Capalna il stiu, l-am cunoscut si pe capalna senior (la fica-mea el mi-a spart apa) si pe altii dar de Turos nu am auzit. Sora-mea e asistenta pe sectie la ginecologie . La mine a fost fain in spital ca am avut "pile" si toata lumea s-a purtat frumos cu mine.
...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

E rezident - el mi-a facut cezariana.
Pe Pupaza l-am vazut pe-acolo - a avut pacienta cu mine in salon. Nu-l stiu deloc.

Cu sau fara pile, o parte din personalul medical e chiar super pe-acolo - eu am avut si experienta negativa cand mi s-a pus sonda (eu eram in contractii din min in min si nu stiu ce-o fi vrut aia, sa-i pun bani in buzunar... ca eu una chiar ca nu am mai avut asa ceva in minte...) si in special la reinternare. Dupa o sapt am facut temp si m-am reinternat n-au stiut de ce am facut, eu banuiesc ca a fost un mic nodul la un san, cert e ca am iesit aproape fara lapte.... asa ca n-o sa fiu eu niciodata prea convinsa ca am facut bine ca m-am dus ... Tot etajul 9, da' in cealalta aripa parca am fost in alta lume.... mult mai aiurea - am vazut ca nici nu se prea aveau bine unele cu altele. Sau poate mi s-a parut

la 7 luni

Mergi la inceput

Salutare tuturor
pai noi lucuim si muncim aici aici de 6 ani, de 5.6 ani suntem legaliNu prea imi place, dar am venit sa adunam ceva, si apoi tot acasa ne intoarcem
bianca pozele in zapada
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Si eu sunt o mamica din Tg Mures Acum locuim in München si avem o fetita de 5 ani.In Tg Mures locuiam in Tudor, pe Pandurilor dar am stat o vreme si in Damb.
Am vazut ca discutati despre pediatri.Mie imi place doctorita Pop Lupu la care apelam cand suntem in vacanta in Ro.Are cabinet la Poli 2 dar, la rugamintea mea, venea sa o vada pe Teodora si acasa daca era nevoie.
Ce bine ca a reinviat subiectul despre Tg Mures! Imi e dor de orasul meu!

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

camelia ma bucur ca ai reaparut prin zona, chiar ma gandeam in una din zilele astea la tine, si ii spuneam sotului ce noroc am avut cu tine ca am fost mireasa fain cuafata
va pup pe toate

Mergi la inceput

Bun venit Camelia!!

la 7 luni

Mergi la inceput

asa bine ne sta pe prima pagina
ma bucur ca a prins viata

Mergi la inceput