Mamici din Tg-Mures
Raspunsuri - Pagina 2
OanaRusu spune:
Bianca, stau in mureseni, da' asta nu-i o pb medicul meu de fam e in aleea - pt ca e o scumpa si merita sa merg pana acolo
Vreau pediatru - ca pt vaccinuri am medic aici in zona - da' habar n-are pediatrie si nu dau doi bani pe consulatie...
Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by olim
salutare tuturor
ma bucur sa vad ca este miscare la mures, poate capitolul asta ne va aduce mai multe pagini, ce ziceti?
va doresc o zi frumoasa tuturor
Si eu sunt o geamana adevarata
Sper sa creasca activitatea pe aici - ma loveste "nostalgia" cand le vad pe fetele din Bucuresti ca reusesc sa fie o comunitate adevarat - adica un feeling de inima albastra... ca e tare placut sa ai pe cine sa intreb una-alta...
Asta am simtit la cursul de gravide la care am fost acum un an - si parca a ramas gol locul acela - cat de bine era sa fiu intre gravide si sa aud lucruri f utile
la 7 luni
Biancas spune:
Oana...din Mureseni nu cunosc pe nimeni din pacate...Nu prea frecventez zona ca nici neamuri nu am si nici prieteni. Sorry.
Olim...bine ai venit, si eu sper sa ne adunam mai multe si sa povestim ca intre noi tu vad ca esti prin strainatatzi
Eu sunt Bianca, am 30 ani, 2 copii..o fetitza de 9 ani jumate si un baietel de 1 an si 1 luna. Sunt Operator calc la o firma de distributie dar momentan sunt cu copii acasa.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
OanaRusu spune:
Bianca, nu conteaza ca nu stii pe nimeni in mureseni...
Acuma stii
Eu de felul meu sunt ardeleanca - am crescut in Bistrita, cu vacante de vis langa Sibiu - si nu ma prea "consum" pe subiectul cartier. Aici am gasit un apartament f fain, e langa socrii - si asta-i tare bine pt puiutzul meu, ca are bunicii aproape
Eu in tudor am stat o vreme - in chirie - pe vrancea, apoi la Dacia
Ce medic pediatru zici ca ai?
la 7 luni
OanaRusu spune:
Ia uite Bianca, aveti carucior ca al nostru... chicco
la 7 luni
kover spune:
hop si eu in club!sint Carola,mamica a doi baietei:Robert de 2 ani si 3 luni si Kristian de 6 luni.stau in 7 noi.Oana:noi mergem la d-na doctor Balazs(la Diagnosticum).e foarte buna.daca ai bilet de trimitere consultatia este gratuita,daca nu etunci e 20 lei. am auzit si de d-na Marginean(sotia ginecologului) ca e buna dar e mai scumpa consultatia la Medcris.Carola
olim spune:
pai sa va spun la mine e complicat, adica eu sunt din maramures, si sotul e din Tg Mures din dambu, dar momentam stam in Spania.Am hotarat sa ne mutam in Mures, avem un loc de casa in Corunca, dar cum nu mi-ar placea sa locuiesc in acelasi oras cu soacra, am luat anul trecut un apartament la Cluj, insa nu stim inca unde ne vom stabili in Romania.
Sotul e medic veterinar, si a avut cabinet in Dambu, iar eu acum imi termin faculta.
Va pup pe toate si va doresc o zi buna
kover spune:
Olim: chiar ca e incalceala pe la voida de ce nu vrei sa stai cu soacra in acelasi oras?ca doar nu-i chiar asa de mic orasul sa totdai de ea???sau e SOACRAAAAA????
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by kover
hop si eu in club!sint Carola,mamica a doi baietei:Robert de 2 ani si 3 luni si Kristian de 6 luni.stau in 7 noi.
Oana:noi mergem la d-na doctor Balazs(la Diagnosticum).e foarte buna.daca ai bilet de trimitere consultatia este gratuita,daca nu etunci e 20 lei. am auzit si de d-na Marginean(sotia ginecologului) ca e buna dar e mai scumpa consultatia la Medcris.
Carola
Buna Carola ca ne "cunoastem" deja - numai ca n-am ajuns inca pe la homeopat.... inca nu ma doare destul de taare...
Cine trebuie sa-mi faca bilet de trimitere? Medicul de circa, nu?
Pana acuma pe Paul l-a vazut d-na Tatar - e neonatolog - si probabil o sa mai mergem o vreme la ea, dar ma gandesc ca creste Paul si atunci chiar ne trebuie pediatru
Deci, din Damb, Tudor, Mureseni... sa vedem cine mai apare
la 7 luni