Mamici din Tg-Mures

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kover spune:

Criss 75 bine ai revenit.si pe mine ma indispune vremea.Hai sa povestim de puiutii nostri(si de cei din burtica-Olim)..lui Kristian i-a iesit primul dinte(un coltisor).si cit de curind ii va iesi si al doilea.inca ma chinui cu diversificarea;pe cit de usor a fost cu Robert pe atit de greu mi-e acum.Robert si acum maninca orice!nu face mofturi.dar nu se vede pe el ca nu maninca:e grasunel. apropo!ai mei au fost campioni la "categoria grea".la nastere au avut:4600g-Robert,si 4350g-Kristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, va multumesc de urari tuturor
vreau sa va spun ca ma simt in al noualea cer de fericire.Azi noapte nu prea am dormit, mai ales ca sotul eplecat in Olanda si nu ajunge pana marti.El este foarte bucuros, chiar inainte place mi-a zis sa avem grija de noi si a pupat burtica.
eu ma simt cam aiurea, mie foarte rau, ma doare destul de tare burta, mai ales ca stau mult pe scaun, dar sper sa trec cu bine si peste asta
si is si stresata ca nu ne putem muta pana luna viitoare , ca nu is gata actele la casa.Ce neseriosi is condtuctorii asta
va pup pe toate si va doresc un wek frumos
poate intr mai tarziu daca am timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Olim, sa nu te stresezi pentru nimica, mi-a venit masina si imediat sunt la tine si te iau la rost!!

Nimic nu merita sa-ti strici placerea de a fi gravidutza - mie mi-a fost tare rau in primul trimestru da' mereu imi trecea daca imi aminteam ca gretzurile si starea aia de parca a trecut trenu' peste mine inseamna ca sarcina evolueaza, asa ca

si sa fie mai usor

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kover

Buna dimineata!
haideti la o cafeluta!am zis ca dupa ce nu o sa mai alaptez o sa-mi fac o cafea super.si o sa beau un pahar de vin rosu,am unul din 1988.
Olim!ce mai face graviduta noastra?cind mergi la medic?si "tati" cum a reactionat?
Oana!eu nu tin deschis calculatorul toata ziua,dar apar eu si pe messenger.
o zi buna

Te-am adaugat pe lista ramane sa ma adaugi tu cand intri

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kover

Criss 75 bine ai revenit.si pe mine ma indispune vremea.Hai sa povestim de puiutii nostri(si de cei din burtica-Olim)..lui Kristian i-a iesit primul dinte(un coltisor).si cit de curind ii va iesi si al doilea.inca ma chinui cu diversificarea;pe cit de usor a fost cu Robert pe atit de greu mi-e acum.Robert si acum maninca orice!nu face mofturi.dar nu se vede pe el ca nu maninca:e grasunel. apropo!ai mei au fost campioni la "categoria grea".la nastere au avut:4600g-Robert,si 4350g-Kristian

Uhuuuu!!! Paul a avut doar 3.850/55 cm acum la 9 luni are 9.850 la 74 cm

Noi acuma ne chinuim cu dintele 7 si (poate) 8...

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

eu is tare necajita, fetelor.Ca am mai facut azi un test si a iesit negativ.Doctoritele se contrazic una pe alta, eu nu mai stiu ce sa cred.Am sa astept pana luni sa vedem ce iese.
va doresc un wek placut tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Olim, nu fii necajita, cel mai bine e sa mergi la medic, sa-ti faci o eco si sa vezi sigur. Iti tinem pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

olimce mai faci? Asteptam vesti de la tine.
Sper ca esti bine si tu si bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

Buna fetele din Tg Mures!
As avea si eu o intrebare si o rugaminte in acelasi timp la voi.
Sper sa nu va suparati ca scriu aici dar sa deschid un subiect pt asta nu mi se pare ca e chiar asa de importanta problema si de interes general, fiind vorba doar de niste informatii de la cei care locuiesc in Tg Mures.
Eu o sa merg in Ro in aprilie si mi-am gasit un bilet f convenabil din Barcelona in Tg Mures cu avionul direct si incerc sa imi fac planurile din timp, oricum biletul l-am luat dar sa vad cum ajung in Tm sau Arad de acolo.
Mentionez ca nu am mai fost in Tg Mures doar am schimbat trenurile in gara mai demult.
Acuma cu ocazia asta chiar as vrea sa vizitez orasul ca timp o sa am berechet.
M-am uitat eu pe net dar as vrea parca o info validata de la cei din zona.
Eu o sa ajung la aeroport dimineata pe la 6.30, si tren la AR-Tm, am abia la 4 dupa amiaza, de asta m-am gandit sa folosesc acest timp pt a vizita pt ca astfel o sa fie un timp f placut.
Deci intrebarile ar fi:

- Cat e de departe aeroportul de oras, de gara mai ales, ca preconizez sa imi las valiza la bagaje in gara, ? Am inteles ca e intr-o localitate Vidrasau sau asa ceva, care ar fi cam la 12 km?
O fi si alt sistem de transport de acolo sau doar taxi, cu taxi mi se pare ok, care ar fi firme mai serioase de taxi , si oare cat ar costa, ca avand in vedere ora aia f matinala ma indoiesc sa fie deschisa vreo casa de schimb valutar in aeroport, si cred ca ma am vreo 50 de RON, nu cred sa fie mai mult.

M-am gandit si la varianta sa las vizitarea Tg Mures la intoarcere cand am de stat o dupa amiaza intreaga de la ora 13.00 la 20.00 in oras, ca decolez seara, si sa merg acum sa vad Sighisoara.

Din cate inteleg nu este tren direct Tg Mures Sighisoara, dar am vazut mai multe variante de autobuz, intrebarea ar fi:

-De unde se poate lua autobuz spre Sighisoara,(as prefera autobuz nu microbuz) sunt mai multe autogari in oras? Am inteles ca sunt vreo 50 de km si ca se face cam o ora.

- Credeti ca e ok daca plec dimineata in jur de 7-8 spre Sighisoara si sa ma pot intoarce in jur de 13-14 ca la 16.00 am tren si bagajul mi l-as lasa in gara la Tg Mures

Sper ca nu v-am zapacit cu intrebarile.
Orice informatie e binevenita si va multumesc de pe acum!

Mergi la inceput

salutare
azi dimineata am mai facut un test care a dat tot pozitiv, plus ca am si 4 zile de intarziere, deci e clara situatie.
Maine cand ajunge sotul acasa am sa merg la gine sa vedem ce zic medicii.
va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa

Mergi la inceput