Mamici din Tg-Mures
Raspunsuri - Pagina 18
kover spune:
helloooooo!Tg.Muresul doarme??? stiti de ce nu pot sa pun poze? pt.ca pozele noastre au peste 1mb,iar aici imi cere de maxim 100 kb. dar lasa ca ne intilnim si atunci ma "falesc" si eu cu baietii mei
.spuneti-mi ce sa pregatesc duminica ,avem aniversarea casniciei,please!!niste idei!Olim:azi nu ai facut prezenta!meriti un punct rosu pt.consecventa. Oana:masina a venit?
olim spune:
salutare tuturor
fetelor, vin cu o veste mare, care m-a tinut tare ocupata azi
SUNT INSARCINATA
, cel putin asa arata testele de azi dimineata
o seara frumoasa tuturor

camelia iti raspund acum
, scuze pt intarziere
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by olim
salutare tuturor
fetelor, vin cu o veste mare, care m-a tinut tare ocupata azi
SUNT INSARCINATA, cel putin asa arata testele de azi dimineata
o seara frumoasa tuturor
camelia iti raspund acum, scuze pt intarziere

Sa ai parte de o sarcina frumoasa si un bebe activ si sanatos

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by kover
helloooooo!Tg.Muresul doarme??? stiti de ce nu pot sa pun poze? pt.ca pozele noastre au peste 1mb,iar aici imi cere de maxim 100 kb. dar lasa ca ne intilnim si atunci ma "falesc" si eu cu baietii mei.spuneti-mi ce sa pregatesc duminica ,avem aniversarea casniciei,please!!niste idei!
Olim:azi nu ai facut prezenta!meriti un punct rosu pt.consecventa.
Oana:masina a venit?
Nu chiar doarme
A venit, azi m-au innebunit pe la banci..
sper sa platim o data si sa ne vedem cu fundu' in masina personala...Deci, pazea, ca vin la weekend cat de curand cu Paul si cu muuuuuuuuuuuult chef de vorba!!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
kover spune:
Buna dimineata!haideti la o cafeluta!am zis ca dupa ce nu o sa mai alaptez o sa-mi fac o cafea super.si o sa beau un pahar de vin rosu,am unul din 1988. Olim!ce mai face graviduta noastra?cind mergi la medic?si "tati" cum a reactionat?Oana!eu nu tin deschis calculatorul toata ziua,dar apar eu si pe messenger.o zi buna
Camelia spune:
Olim, felicitari! 

Sarcina usoara si bebe sanatos , iti doresc! 
Iti multumesc mult pentru ajutor!
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by kover
tot eu!
Iube 2001,Criss 75 si Cosmina! ce mai faceti? pe unde sinteti?
N-am disparut, doar ca vremea asta asa ma indispune. Cred ca si pe voi. Si Alex saracul ar vrea sa mergem in parc, zilele trecute cand era soare m-a intrebat cand mergem la week-end sa facem baie.