Mamici din Tg-Mures

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kover spune:

Olim:daca a iesit testul pozitiv eu cred totusi ca este sarcina;de obicei cind iese negativ poate sa fie totusi sarcina,invers nu am mai auzit.dar medicul te va lamuri(cu cit mai repede cu atit mai bine,ca pina atunci te macina ideea)Carlin 21:de ce sa ne suparam ca postezi aici?sper sa te putem ajuta.pe linga taxiuri exista un autobuz al Tarom-ului care duce si aduce calatorii.parerea mea este sa ramii in oras,ar fi un maraton sa mergi pina la Sighisoara.daca aterizeaza avionul la 6,30 ,pina iesi din aerogara si ajungi la autogara va fi in jur de ora 8-8.30.teoretic drumul e de o ora,dar eu am facut si 2,5 ore.si sa mai stai sub tensiune la intoarcere,prinzi sau trenul spre Arad?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Olim nici eu n-am auzit sa iasa pozitiv si sa nu fii insarcinata - numai invers (negativ si sa fii).
Durerile acelea prin burtica si eu le-am avut intense la inceputul sarcinii - asa ca
Ai grija de tine

Carlin, si eu sunt de acord cu Kover - he-he, si ce oras frumos! numai sa te tina picioarele!

De 2 zile e o masina noua prin oras..... adica.... a noastra

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

Fetelor va multumesc foarte mult pt raspunsuri

Kover, Oana, aveti dreptate, la prima vedere mi s-a parut mult timpul, dar pana ajung de la aeroport pana iau autobuz, as ajunge probabil la Sighisoara si stresata de timp sa ajung inapoi si ar cam trebui sa vad cam la foc automat vorba aia una alta pe acolo, ceea ce evident nu vreau, ca sa ma intorc in timp sa nu pierd trenul.

De aia m-am gandit si am indraznit sa va intreb pe voi de la "fata locului"
Am sa las Sighisoara pe alta data, eventual insotita, nu singura asa si intre 2 trenuri, ma rog un tren si-un avion.

Oricum ma gandeam sa vad orasul si sa ma plimb prin Targu Mures la intoarcere ca si atunci am ceva de stat dar pt cate mi-am propus sa vad nu o sa-mi ajunga oricum.
Asa ca abia astept sa vad acest oras, ma incanta la maxim aceste orase vechi din Transilvania, vreau sa merg la muzeu, atat la arta cat si la etnografie si arta populara, sa ma plimb sa admir cladirile, sa fac poze.

Sunt convinsa ca e un oras foarte frumos, de fapt cand am ales acest traseu m-am gandit si sa vad acest oras, nu ma deranjeaza deloc sa merg apoi cateva ore cu trenul pana la Arad sau Timisoara.

Mai am 2 intrebari daca nu abuzez de voi.

Cat e de departe gara de centru ? Se poate merge pe jos?

Daca imi puteti recomanda o cafenea doua prin centru unde sa savurez o cafea buna si sa fie o atmosfera placuta.

Va multumesc inca o data tare mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

Olim:am intrat pe forum sa vad daca ai vesti noi.sper ca e totul in regula.Carlin 21: nu e asa departe gara de centru. in centru este muzeul de etnografie.la "inceputul centrului" este Palatul Culturii,la parterul acestuia este un punct de informare turistica. iar despre savurarea unei cafele nu prea pot sa-ti raspund (eu de trei ani nici macar acasa nu am baut cafea)dar ne putem interesa pina atunci.in aprilie cit vii?Oana:ai condus masina ?,cum e? noi avem o saraca Dacie de 8 ani,dar de cind am copii am condus o data,(acum doi ani cind am fost pe post de nasi).

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Carlin21

Fetelor va multumesc foarte mult pt raspunsuri

Kover, Oana, aveti dreptate, la prima vedere mi s-a parut mult timpul, dar pana ajung de la aeroport pana iau autobuz, as ajunge probabil la Sighisoara si stresata de timp sa ajung inapoi si ar cam trebui sa vad cam la foc automat vorba aia una alta pe acolo, ceea ce evident nu vreau, ca sa ma intorc in timp sa nu pierd trenul.

De aia m-am gandit si am indraznit sa va intreb pe voi de la "fata locului"
Am sa las Sighisoara pe alta data, eventual insotita, nu singura asa si intre 2 trenuri, ma rog un tren si-un avion.

Oricum ma gandeam sa vad orasul si sa ma plimb prin Targu Mures la intoarcere ca si atunci am ceva de stat dar pt cate mi-am propus sa vad nu o sa-mi ajunga oricum.
Asa ca abia astept sa vad acest oras, ma incanta la maxim aceste orase vechi din Transilvania, vreau sa merg la muzeu, atat la arta cat si la etnografie si arta populara, sa ma plimb sa admir cladirile, sa fac poze.

Sunt convinsa ca e un oras foarte frumos, de fapt cand am ales acest traseu m-am gandit si sa vad acest oras, nu ma deranjeaza deloc sa merg apoi cateva ore cu trenul pana la Arad sau Timisoara.

Mai am 2 intrebari daca nu abuzez de voi.

Cat e de departe gara de centru ? Se poate merge pe jos?

Daca imi puteti recomanda o cafenea doua prin centru unde sa savurez o cafea buna si sa fie o atmosfera placuta.

Va multumesc inca o data tare mult !

Carlin, precis nu abuzezi de noi de la gara centrul nu e departe - doar ma plimbam gravidutza...
O cafea buna stiu ca este pe centru - da' tre' sa intreb maine pe sotzul meu, ca eu veci nu stiu cum se numesc localurile vaz' ca-s cam sclerozata...

Si e tare frumoasa catedrala mare din centru - e pictata super, are o acustica si mai super (ca doar l-am ascultat pe parintele Negrutziu nu numai la nunta mea cand mi-a cantat cantecul miresei)
Mai e cetatea care e dragutza, dar in general orasul e frumos - zic eu ca m-am mutat aici acum 6 ani pe motiv de servici intai, apoi definitiv pe motiv de sotz....

Daca ai vreme si iti place sa te plimbi, ai pe unde, eventaul cauta pe net o harta.

Si mai intreaba ca dc am timp, iti mai zic de te plictisesc

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kover

...

Oana:ai condus masina ?,cum e? noi avem o saraca Dacie de 8 ani,dar de cind am copii am condus o data,(acum doi ani cind am fost pe post de nasi).

Uhu ce fain e....
Si cel mai ok e faptul ca ma simt foarte confortabil la volan - macar ca nu am mai avut masina mea de 5 ani - parca as fi stat in ea de nu stiu cand....

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Bianca, Cris, ce mai faceti?

Olim, ia da si tu niste vesti pe aici

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

Kover, multumesc inca o data, mai ales pt pontul cu informarea turistica de la Palatul Culturii, oricum am sa ajung pe acolo, pt ca acolo e sectia de arta a muzeului judetean.

De savurat o cafea am sa vad eu ceva loc pe unde trec sa ma plimb si unde mi-ar place sa stau, sunt sigura ca sunt.
Kover, vin in 19 aprilie, sper sa fie vreme buna, adica si daca ploua tot nu renunt la plimbare,prea frig nu cred ca are cum sa fie pe atunci.

Oana, ma bucur ca gara nu e departe de partea de centru si ma pot plimba in voie, de cafea am sa gasesc eu nu iti fa probleme, ca eu merg dupa miros, sunt cam pasionata de licoarea asta

Catedrala aia de care zici din centru, am vazut-o in multe poze e impresionanta, oare o sa pot intra in ea daca e nu e duminica, o fi deschisa?
Imi place sa ma plimb si sa ma zgaiesc la tot felul de lucruri mai ales in orase vechi

M-am uitat la mai multe puncte de interes pe net si am sa ma uit si pe o harta a orasului.

Am constatat ca e singurul oras resedinta de judet din Transilvania in care nu am fost

Va pup si va multumesc pt sfaturi si idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
fetlor, em 5 saptamani de , azi noapte mi-au confirmat la ginecologie azi noapte.
oana, ma bucur pentru tine, sa o stapaniti sanatosi si sa va duca peste to in lume unde va doriti.
adevarul e ca eu nici nu ma vad in situatia fara masina, la noi fiecare cu a lui
va doresc o zi frunoasa tuturor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olim

salutare tuturor
fetlor, em 5 saptamani de , azi noapte mi-au confirmat la ginecologie azi noapte.
oana, ma bucur pentru tine, sa o stapaniti sanatosi si sa va duca peste to in lume unde va doriti.
adevarul e ca eu nici nu ma vad in situatia fara masina, la noi fiecare cu a lui
va doresc o zi frunoasa tuturor

Bravooo!!
Sa creasca mare-mare si sa ai bebe sanatos si zglobios!!!
Deci, mamica de decembrie?
Sa stiu pe unde te "urmaresc"

Carlin, sa vedem cum stam cu timpul, poate gasim cafeaua impreuna ca si eu "pacatuiesc" la coffee.....
E deschisa mereu catedrala - eu cand am vrut sa intru n-am avut surprize neplacuta.

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput