Mamici din Tg-Mures
Raspunsuri - Pagina 10
olim spune:
se pare ca pana am scriseu si pana a ajuns mesajul, tu ti-ai luat loganul
sa o folositi sanatosi 
olim spune:
nu prea mrita sa cumperi masini la mana a doua.Cumnatul meu si-a luat un golf alb combi, cu 8000 de euro, din 2000 si dupa ce a adus-o acasa si-a dat seama ca nua centrui in spate, plus ca a fost si masina de firma, deci nimeni nu stie cati km reali are.Si lucreaza la Peugeut, deci tot a luat tapa la ea.
OanaRusu spune:
Multzam Olim
!!
Ca zau ca mult ne-am socotit cu second.... oamanii zic ca-i buna masina si cand nu e dc tot o au
asa ca ... am zis ca mai bine asa...
Peste o luna dam de baut!!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni
kover spune:
Buna!am intrat, v-am citit si cam atit,pt. ca nu am timp.azi am fost la psihopedagog(Robert inca nu vorbeste) si sint cu toate ramasa in urma,iar dupa masa mergem la o onomastica!v-am pupat.sper sa ne "vedem" miine.
Biancas spune:
Sa stapaniti sanatosi masina Oana...ce intuitie am avut sa zic ca va fi Logan
Eram pe pagina 3...
Noapte buna fete si un weekend frumos.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
kover spune:
ce pustiu pe aici!!!
unde sinteti?profitati de timpul frumos?Oana sigur e cu
la plimbarica!
Criss75 spune:
Oana, felicitari pt. masina, si s-o folositi sanatosi.
Azi am profitat pe deplin de ziua frumoasa si am fost plecata la Praid la salina cu o colega si cu copilasii nostri, care s-au zbenguit vreo 3 ore si la intoarcere dormeau bustean in masina.
A fost frumos si se pare ca le prieste aerul sarat, cel putin lui Alex sigur, pentru ca am trecut peste iarna aceasta fara o raceala, fara medicamente, doar asa cu vreo doua zile de tuse si de nas infundat.
Sa aveti o duminica frumoasa!
Biancas spune:
Criss cat e intrarea la Salina?
Nici eu cu Sandra nu am avut probleme, pe la 4 ani am inceput sa o ducem la Salina si am facut 3 cure cu ea: primavara, toamna, primvara. Ea de mica nu mi-a fost bolnavicioasa.
Dani in schimb se raceste mai repede, bronsita nu a avut, dar gat rosu a avut saracu de vreo 5 ori pana acum si 2 ori si cu tuse.
Se spune ca al doilea copil e mai bolnavicios ca primul, dar nu datorita sistemuli imunitar, ci datorita virusilor adusi de copilul mai mare.
Mi-ai dat o idee buna pt maine cu salina, am inteles ca copii de 1 an pot merge in vizita 1 ora, cei de 2 ani 2 ore...etc. doar ca maine i-am invitat pe socrii mei la masa la amiaza...deci...stam acasa
O seara placuta tutror.
OLim..ia mai zi-ne cum e prin strainatati..cum sunt preturile la macare de copii, la pampers..etc..
Oana numai peste o luna o sa primeasca masina...a scris asta si a spus ca face cinste atunci

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006