Mamici din Tg-Mures
Raspunsuri - Pagina 11
OanaRusu spune:
multumim de urari 
Am lipsit motivat - calculator cu pb... necunoscute - in sfarsit merge - sper sa nu mai avem necazuri IT curand.
Weekend placut in continuare!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Criss cat e intrarea la Salina?
Bianca, abia acum am intrat pe net, sper ca n-ati mers azi la Praid ca duminica e inchisa salina.
Intrarea e 10 lei pt. adulti si 5 lei pt copiii peste 3 ani.
ladymina77 spune:
Buna seara ,mai primiti o mureseanca?Raportez si eu la sb vostru ca doar sunt de-a voastra.
Numele meu e Cosmina,un baietel de 8 ani ,Bogdan,o burtica mica de 4 saptamani:) si un sot bun desigur.
SI noi stam tot in Tudor,pe Prieteniei din septembrie cand ne-am mutat din Tarnaveni.
Apropos de medici,recomandati-mi si mie un pediatru si un medic de familie pt noi ca habar n-am ,adevarat e ca nici nu am avut timp sa caut prea mult.Ginecolog il am si eu pe Capalna si am fost ff multumita de el ,mai ales ca am fost pt prima data la el dupa o pierdere de sarcina in noiembrie.Cam atat despre noi ,sper sa umplem cat mai multe pagini aici.Noapte buna tuturor.
http://community.webshots.com/user/ladymina77
4+
mina
Biancas spune:
Cosminane bucuram ca ne-ai vizitat si speram sa mai intrii pe la noi,...se pare ca stam aproape...
. Eu medic de familie o am pe doctoritza Ciuchina, de aici de la cabinet de pe Viitorului. O am demult si imi place f mult de ea, intotdeuna mi-a dat sfaturi bune. Sa ai o sarcina ushoara si spor la teme
ca si noi avem destule. In ce calsa sunteti? Sandra e in clasa a 3-a la scoala nr 3.
Criss nu am fost, dar mersi ca mi-ai spus ca nu stiam ca e inchisa salina duminica
Poate mergem saptamana viitoare ca sotul meu e liber sambata, duminica si poate mergem la nasii nostrii la Sovata. Inca nu e nimic batut in cuie.
O saptamana frumoasa la toata lumea.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Biancas spune:
Cosmina...Ciuchina e medic pediatru, si mie imi convine pt ca mai mult cu copii merg acolo, eu cand am probleme merg la spital.
Am vazut pozele, frumoase,l-am vazut pe Bogdan..e mare
am vazut si eu primavaria de Rev cum arata...super..Noi revul l-am facut anul asta la Sovata, anul eram trecut am fost in centru dar mai frumos a aratat anul acesta si cu albastru pe ea.
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
kover spune:
buna dimineata.Cosmina,
bine ai venit.felicitari pt.
.Bogdan stie?ce zice?Criss,la Sovata v-ati oprit?ceva schimbari sint?ultima oara am fost acum trei ani la schiat,doar eu cu sotul(si am venit cu Robert ;productiva a fost excursia).
Biancas spune:
Buna dimineata..
Se pare ca ti-a priit excursia Kover

Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
olim spune:
salutare tuturor
fetelor, citesc ce ati scris si revin.Nu am inca netul acasa, abia luna asta ne mutam la casuca noastra, asa ca pana atunci trebuie sa ma conformez cu cel de la serviciu, si wek nu lucrez![]()
o saptamana buna tuturor
Criss75 spune:
ladymina77, pot sa-ti recomand medicul pediatru la care merg eu cu Alex, cand avem probleme. E foarte dragut si amabil, se numeste Bancos Cornel si poate fi gasit la Pediatrie II. Din fericire nu trebuie sa-l vizitam foarte des, pana acum Alex n-a fost bolnav de multe ori.
Si pot sa-ti recomand si un ginecolog ff bun, la care merg eu, dr. Gliga Marius, un om si un medic exceptional.
kover, la Sovata n-am mai ajuns pt. ca ursuletii nostri erau franti de oboseala si au adormit de cum ne-am urcat in masina.
OanaRusu spune:
Bun venit Cosmina!
Si eu tot la Capalna merg - deja de mai bine de 5 ani.
Singura nemultumire pe care am auzit-o in legatura cu el e ca pleaca mult in strainatate - si sunt doamne care nu vor sa nasca decat cu el, neaparat. Eu una nu m-am cramponat - si bine am facut.
Mie mi-e tare drag - eu am avut oroare de ginecologi si el reusit sa mi-o spulbere
.
Nu am nascut cu el - insa m-a lasat pe maini foarte bune (dr.Turos), am avut cezariana si cand am intrat in sala toata echipa stia si cati copii imi doresc... deci eu una i-am ramas fidela in continuare ![]()
Ce ma bucur sa aud de burtica
de obicei mamicile cu copii mai maricei zic ca nu se mai incumeta - asa ca apreciez pe cele care o fac 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni