Detoxificarea colonului..

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redi spune:

Ati avut senzatie de fermentatie in stomac ,in primele zile ?
Se pot lua si alte tratamente (de exemplu pentru tuse sau vitamine )in acelasi timp ?
Sunt cam pierduta in spatiu ,eu nu inteleg , curata si stomacul si intestinul subtire ,nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by redi

Ati avut senzatie de fermentatie in stomac ,in primele zile ?
Se pot lua si alte tratamente (de exemplu pentru tuse sau vitamine )in acelasi timp ?
Sunt cam pierduta in spatiu ,eu nu inteleg , curata si stomacul si intestinul subtire ,nu ?

Eu am senzatia ..ca umbla ceva prin burta ..aproape de fiecare data ..inainte sa ma duc la ..
in primele zile eram si umflata peste zi...dar acum ..o am ..numai cu ceva timp inainte de

Eu cred ca se pot lua vitamine ...pentru tuse ..nu stiu !!
Eu am luat ulei de somon ...si nu a interferat in nici un fel ..

De curatat eu cred ca... curata tot traseul digestiv..ficatul..si cred ca si rinichii..PAREREA MEA

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pledoarie pentru Sanatate
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Miria-cristina, tu spuneai ca ai slabit 3 kg de cind cu Lepicol-ul. Poate si din cauza ca fibrele ti se umfla in burta taindu-ti orice fel de senzatie de foame? Ai redus mesele?

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

si eu la a treia zi de lepicol si sunt balonata si tot simt ca nu elimin cum trebuie...si parca fementez si eu.azi mi-am luat si suc de aloe vera caer cica e bun pt probleme digestive intre altele...sa vedem.eu ma confrunt cu sindromul intestinului iritabil

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Da, am redus mesele destul de mult. Si cu cat mananc mai putin cu atat mi se taie si poftele.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

fetelor care luati Colonix si sunteti balonate. TREBUIE SA BETI MULTA APA, ca altfel o sa fiti constipate. sotul meu in primele zile de Colonix era constipat tare, si chiar se enervase, ca el nu mai bea, abia cand am vazut eu cata apa a baut el in a 4-a zi i-am zis de ce se simte asa, asa ca de atunci i-am legat sticla cu apa de gat (la figurat). burtica lui nu s-a micsorat, de vazut ce elimina nu stie,ca nu se uita, dar zice ca parca e mai bine in burtica.el de felul lui e tare de stomac, nici laxativele nu au efect.o sa incep si eu dar la cantitate redusa, ca eu alaptez, si o sa va zic daca sunt ceva schimbari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

amoodia,daca alaptezi mai asteapta putin cu colonixul,s-ar putea sa-i produci diaree micutului/micutei

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

quote:
Originally posted by mamidestefan

Eu am luat in primele 2 zile: 2 capsule de paranil si 1/2 de cupa de fibre ..apoi din a treia zi 4 capsule de paranil si 1 cupa de fibre.

Efecte "spectaculoase" la au aparut in seara celei de-a 4 zile ..vreau sa spun ca si in a treia si in a patra zi am avut dureri destul de acute in zona colonului ..
Chestiile ciudate ..care apar pe site ..sunt reale ..dar la o scara mai redusa ..si nu neaparat colorate asa inchis ..adica ..cel putin in cazul meu ..sunt mai mult ca o "captuseala de intestin"..decit ca niste "ghirlande colorate".. Insa dupa a 4 si a cincea zi ..nu am mai vrut sa ma mai uit ..mi-a fost suficient ce am vazut in cele 2 zile ..ca sa cred .

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pledoarie pentru Sanatate
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mamidestefan ma intreb oare e normal sa eliminam acea captuseala de intestin? Nu stiu, poate mucaoasa aia are si ea un rol?...Ce ziceti?

Theiuta

Eu sint la a 3 a zi de Lepicol si nu stiu ce sa va spun pentru ca, in paralel, eu fac si abdomene care la mine sunt reteta sigura de . Asa ca nu stiu de la ce mi se trage faptul c aies in fiecare zi afara...

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danet spune:

O intrebare pt cele care au facut trat cu Colonix,cand au inceput sa se vada efectele ?
Eu sunt deja in a 3-a zi de trat si zero , nu simt nimic , nu ma duc mai des la baie .
Incep sa ma intreb daca toata chestia asta e doar o mare pacaleala ( pe bani multi ).
Precizez ca urmez foarte strict indicatiile de trat inclusiv cei 2 l de apa pe zi.
Multumesc pt raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Si eu iau Lepicol de 5-6 zile si tot constipata sunt...Si apa beau, si ceai, dar...

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput